Ahojte, chcela by som od Vas nazor na moj problem.. co mam robit?
Mala som vztah, ktory zacal uplne klasicky, poznali sme sa uz dlho ale nebyvali sme v kontakte.. po pohrebe jednej nasej znamej sme sa zacali kontaktovat a zacali sme si intenzivne pisat a
hlupost bola davat mu uz druha sancu, nie este tretiu...stale ta ista muzika...nechapem ako vôbec mozes rozmyslat o nejakom vztahu s nim...ved to bije do oci, ze stastna s nim bohuzial nebudes nikdy. ukonci to hned. kludne je mozne, ze ma aj niekoho iného.
keďže aj ja som si už prešiel jedným tým rozchodom, a dal som sa s tou babou znova dokopy, tak odporúčam: nerobiť to znova.. už davno si mu nemala dať druhú šancu.. nevstupuj do tej istej rieky ešte raz. oľutuješ to.. už to nikdy nebude tak "ako predtým"..
nebud naivna ako ja. zazil som s jednou cosi dost podobne a ani desat sanci nic nezmeni, niektori ludia len proste potrebuju niekoho mat a ked niekoho maju tak na neho seru, zoi zaciatku akoze strasne zalezi na tej osobe a neviem co ale potom sa ukaze prava tvar proste namotavat a potom nezajem.
tento tvoj blby byvaly by sa mal dat dokopy s tou mojou byvalou, asi by si rozumeli a bola by to zabava sledova kto prveho skor podjebe
Gratulujem, maš 24 a snáď žiaden zdravý úsudok. Ten muž je skurvenec bez chrbtovej kosti v koži vlka a ty si len jeho ovečka ako aj ta priatelka čislo 2,ktovie možno aj 3,4 +janka s bendzínovej pumpy. Spamataj sa.
(Kde na tých mužov chodíte.)...... alebo vieš čo daj mu este jednu sancu, určite sa zmenil, snad už aj každe rano pije 2 deci svätenej vody pred raňajkami.
depropex, som rada, ze som neni jedina co dacim takym prechadza, samu ma to neskutocne serie a bojujem sama so sebou, ale nedari sa mi ho dostat z hlavy a ked aj ano staci jeden jeho stuch a som zase tam kde predtým
@depropex zoberte aj moju bývalú do skupiny presne ten istý typ
aa @lianka aj to poznám ten pocit, vraciaš sa k nemu preto, lebo keď "ťa štuchne" ako si to ty nazvala si spomenies na tie všetky "pekné" chvíle, a nevies na ne zabudnut, lebo si v ocakavaní, že také ešte zažiješ..
vyjeb sa nanho
ja som ukoncila pred mesiacom vztah co trval rok a pol a hej bolo mi napicu a to pomerne vyrazne ale uz mi je ooovela lepsie. zivot ide dalej a na jednom chlapovi nestoji
a to my sme mali pekny vztah
chapes ze on ti vola len preto lebo vie ze mu das a si proste lahka volba?
dostojnost dievca dostojnost
daj mu este jednu sancu a ked ta zas podjebe tak este jednu, lepsia rada ma fakt nenapada
ale srsly, ako mozes byt tak hlupa/zaslepena
a @15 stuchol ta na fb a si z toho v prdeli? no mna bezne ked niekto permanentne podvadza tak si to stuchnutim vzdy vyzehli, nedivim sa ti
@fraintt , mas uplnu pravdu, to je natom to najhorsie tie spomienky a to ako to on dokaze perfektne zahrat, naivna som neni..len on vie ako ma so mnou mavat.. chcem nanho zabudnut, len proste ten hnusny pocit, ze daco...
si sa na neho mala vysrat uz davno, cisty chuj sprav mu to iste co on robil tebe zrus s nim kontakt a zacni ho ignorovat, ale takecho chuja by som ja uz prizabila davno
@luc.ka to dieta z toho vynechaj, nepoznas ma tak netvrd take veci, ze by som nebola pripravena.. ja len proste uvazujem nad mnohými vecami a tie mi to robia komplikovanejsim..
@lianka on nevie s tebou mavat, to tvoj rozum s tebou mava, lebo len tie "dobre" spomienky ti dava pred oci..
sprav si zoznam, zoznam vsetkeho zleho co ti spravil, daj si ho do penazenky alebo niekam, kam sa casto pozeras, a uvidis ze budes na nom vidiet neskor len to zle..
ano, su aj ludia, ktory nam ublizuju, ale od nich sa treba drzat dalej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
:letim:
Vymaz si jeho cislo, FB, vsetko a najdi si niekoho ineho.
Ja nechapem ako ho mozest dalej chciet a takto sa ponizovat.
tento tvoj blby byvaly by sa mal dat dokopy s tou mojou byvalou, asi by si rozumeli a bola by to zabava sledova kto prveho skor podjebe
(Kde na tých mužov chodíte.)...... alebo vieš čo daj mu este jednu sancu, určite sa zmenil, snad už aj každe rano pije 2 deci svätenej vody pred raňajkami.
aa @lianka aj to poznám ten pocit, vraciaš sa k nemu preto, lebo keď "ťa štuchne" ako si to ty nazvala si spomenies na tie všetky "pekné" chvíle, a nevies na ne zabudnut, lebo si v ocakavaní, že také ešte zažiješ..
ja som ukoncila pred mesiacom vztah co trval rok a pol a hej bolo mi napicu a to pomerne vyrazne ale uz mi je ooovela lepsie. zivot ide dalej a na jednom chlapovi nestoji
a to my sme mali pekny vztah
chapes ze on ti vola len preto lebo vie ze mu das a si proste lahka volba?
dostojnost dievca dostojnost
ale srsly, ako mozes byt tak hlupa/zaslepena
a @15 stuchol ta na fb a si z toho v prdeli? no mna bezne ked niekto permanentne podvadza tak si to stuchnutim vzdy vyzehli, nedivim sa ti
big like
ak mas trochu hrdosti tak ser na neho, uz si to mala urobit davno
Pokojne teraz moze byt z nejakou tretou, stvrtou, piatou, osmou, a najskor aj je.
Nechapem, ako mu mozes davat tolke sance
Nie, naozaj si nebola pripravena na dieta
inak @2
sprav si zoznam, zoznam vsetkeho zleho co ti spravil, daj si ho do penazenky alebo niekam, kam sa casto pozeras, a uvidis ze budes na nom vidiet neskor len to zle..
ano, su aj ludia, ktory nam ublizuju, ale od nich sa treba drzat dalej..