Ako mam zabudnut na chalana,ktoreho velmi lubim.On sa momentalne rozhoduje medzi mnou a mojou naj kamosku.Je to vsetko KOMPLIKOVANE a ja uz nevladzem.A pre moje dobro chcem nanho zabudnut.AKo to mam urobit????
na to treba CAS..vies to je hlavne. A potom... staci robit nieco ine, nemysliet nanho ale bavit sa niecim inym. vsetko co ti ho pripomina (alebo aspon to co sa da) odstranit, aj ked to mozno je tazke ...a podobne. no poznam to, ja som s tym mala problem par mesiacov, ale nakoniec to preslo.
Pravda - všetko chce svoj čas - keď sa z ním nebudeš stratávať a budeš naňho čo najmenej myslieť tak časom sa to samo stratí - len to musíš dotiahnuť do konca.
vieš ako zabudneš..... postav sa tvárou k stene aaasi tak pol kroka odnej... a zo 5 -6 krát sa prudko predklon..... tooo by mohlo zabrat... a ak nie tak sa poriadne spi a najdi nejakeho noveho kolika
A ako zabudnut na chlapca, s ktorym skor nez som zacala chodit sme boli naj kamosi, stale sme mali rovnaku partiu, rovnakych kamaratov, znamych atd.viem ze riesenim by bolo sa s nim nestretavat, ale nechcem stratit aj svojich kamosov, ktorych mam naozaj rada....
aha ten tvoj problem ... uz si o nom pisala mam pocit. kasli na neho. Clovek sa nemoze rozhodovat medzi dvoma. Nie si je isty, takze uz len to ti hovori, ze by si mala zabudnut. Prestan sa s nim stikat. A chce to cas. Je to ako z varenim. kim sa naucis varit prejde vela casu
keby ta skutocne lubi nepotreboval by sa rozhodovat..alebo skor ani by ho nenapadlo sa rozhodovat medzi dvoma babami..vsak ak lubi nie je co riesit..ale on no..asi sam nevie co chce
Ach no nebudem ti tu vravieť že nech na neho zabudneš...viem že to je skoro nemožné zabudnúť na chalana ktorého naozaj ľúbiš.Skús sa s kamoškou dohodnúť a povedať mu že nech si už vyberie...
ako fakt to ti neni trapne ?? .. ved máš svoju hrdosť a s najlepšiou kamaratkou bojovať o toho isteho chalana je totalna kravina .. pošli hho do pi... a zabudneš časom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
na to treba CAS..vies to je hlavne. A potom... staci robit nieco ine, nemysliet nanho ale bavit sa niecim inym. vsetko co ti ho pripomina (alebo aspon to co sa da) odstranit, aj ked to mozno je tazke ...a podobne. no poznam to, ja som s tym mala problem par mesiacov, ale nakoniec to preslo.
kde je tvoja hrdosť?
je to strašne ťažké...chápem ťa....to isté prežívam aj ja........musíš si ale uvedomiť, či naňho vôbec chceš zabudnúť..hoci to treba