Potrebujem nejaké nápady, ide o to že už si pár dní na striedačku vyvádzame hocijaké blbosti, ja som mu napr. dala banány pod vankúš, on ma zavrel na balkóne a pol hodiny nechcel pustiť, potom som mu zviazala šnúrky od topánok k sebe, on mi schoval cigare
@najivna staci ak prinisiem do izby kybel teplej vody a ponorim jej ruku? to musim vtedy ked nebude na mojej posteli spat tyzden sa bude hnevat potom to prejde smiley:
@najivna@mcvpn ale preboha to jej nemozem spravt,aj ked to laka podla mna to nebude fungovat a co ak sa zobudi,ja jej budem macat ruku v miske s teplou vodou,zobudi sa spyta sa co robim a ja jej poviem "skusam ci sa nepoštíš"?
ale ja by som takéto nevydržala, ja sa vždy urazím ale jednu dobu ma veľmi bavilo, keď sme si s bývalým spolubývajúcim nechávali také výhražné odkazy potom som mu vynadala, ehm
@transplantovana soa ty špina! ja som najsuperskejšia spolubyvajuca! ja som ti blila na hazli? nie!! kto ti vyvesil prádlo? jaaa! kto v noci vykrikuje jhaaaa. kto ťa ráno zobudííí,jaaaa. haha som čačaná!
a k veci.... prdni mi do tváre! vymen ustnu vodu za niečo... daj do kupelne na zem olej... umy zubnou kefkou hajzel,potom mu ju daj spať.... nalej mu ocot na koberec... vela prd,jec cibulu....daj mu do pračku atrament....nagrcaj mu do obliečky...daj mu chrumky do postele...zober mu ponošky! to je moje naj...kradnuť ponože
popastuj ho, do sprchy (myslim tej rucky)nasyp potravinarsku farbu a ked sa zacne sprchovat... no a ostatne veci mozem robit len spolubyvajucim bo jedna lezi na posteli vzdy ked zazvoni telefon natiahne len ruku na stolik..no a domyslite si dalej
@h8u ..tu je návod...daj hore na polootvorené dvere. Pohár z vodou a keď otvory dvere pristane mu na hlave. Alebo keď bude spať, tak mu blízko hlavy prelievaj pomalí čurkom vodu z jedného do druhého pohára... čo skoro sa poští.
no... tak trebárs zubná pasta alebo niečo podobné natlačené/naliate do papúč alebo ho pokresli liehovkou, niečim čo neide dole a ešte čo mi spravili na tábore: šlohnúť niečo, o čom vieš, že to každý deň potrebuje a používa a nechcieť mu to dať s tím, že už to nemáš, že si to omylom zahodila
brat mi nedávno pribalil veľku drevenú varechu do školskej tašky, vieš si predstaviť koľko vysvetľovania bolo keď som si išla vybaliť veci na prvú hodinu a vytiahla som toto.. =D
alebo mu daj niečo tvrdé do periny, vankúša =D...nastav mu budík na nejakú nočnú hodinu, ale to sa asi nehodí keď ste spolubývajúci..
sumienka v sprchovej hlavici je celkom zazrak trosku ryze/sosovice/lupienkov/chipsov do topanky spravy tiez svoje...pastovanie neoporucam my si to potom chodime utierat do veci vinnika a specialitka (ak samozrejme iba ak nebyvate v tej istej miestnosti) par spalenych vlasov a zatvrene dvere resp spalene pukance pod postelou a do cigariet by som odporucal nechty nie travu z parku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
alebo aspoń nejaký papier, kam zvykne písavať, potrieť voskom/niečim mastným, aby na to nešlo písať
chcem vedieť či to funguje
schovaj mu nabíjačku od ntbku až má... to zvykne byť dosť madness
alebo sa nechaj inšpirovať
neskusaj to na mame
@fxx čo tu budeš nejakého vtáka počúvať, vyskúšaj to na mame
vieš koľko žien trpí inkontinenciou?
@mcvpn ze vtaka
ale ja by som takéto nevydržala, ja sa vždy urazím ale jednu dobu ma veľmi bavilo, keď sme si s bývalým spolubývajúcim nechávali také výhražné odkazy potom som mu vynadala, ehm
a k veci.... prdni mi do tváre! vymen ustnu vodu za niečo... daj do kupelne na zem olej... umy zubnou kefkou hajzel,potom mu ju daj spať.... nalej mu ocot na koberec... vela prd,jec cibulu....daj mu do pračku atrament....nagrcaj mu do obliečky...daj mu chrumky do postele...zober mu ponošky! to je moje naj...kradnuť ponože
mu tam nejaké svinstvo ktoré barz kde nájdeš napr. suchú trávu s parku to určite zaberie
alebo mu daj niečo tvrdé do periny, vankúša =D...nastav mu budík na nejakú nočnú hodinu, ale to sa asi nehodí keď ste spolubývajúci..
prijemne spolunazivanie