piiisem to skratene hej nie je to take jednoduche,lebo skratka mam dievca nieco jej naznacim hej.... ona naznaci nieco mne .... zasa naznacim alebo poviem jej nieco ja.... ona tak isto... a uz si myslim supeeeer tak pojdem niekde snou a vtedy sa mi to pos
3. jj Ygor ma pravdu...baby (aspon tie slusne) maju taku blbu vlastnost ze ked ideme na ne moc rychlo radsej ujdu...asi si myslia ze ich chceme dostat hned do postele ci co
je taktiez dost dolezity cas. Pokial nedje o daku "plundru" Tym nechem naznacit to, ze ked niekto uvidi niekoho a uz je to laska, ze to je zle ano? ... na vsetko je cas. I ked ja som mal cas dost velky a povedal som jej to tak to skoncilo straasne zle po asi tak 4 mesiacoch sa nase kamaractvo rozpadlo.
Takze ten medzikrok sa spravi sam. To je impulz ktori je medzi vami dvoma. to je napr. sympatia a dalsie dolezite faktory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
prirodzeny vyvin, tak tomu vravim ja normalne kecas a sem tam len tak medzi recou prehodis ze by ste mohli ist na drink alebo tak...
je taktiez dost dolezity cas. Pokial nedje o daku "plundru" Tym nechem naznacit to, ze ked niekto uvidi niekoho a uz je to laska, ze to je zle ano? ... na vsetko je cas. I ked ja som mal cas dost velky a povedal som jej to tak to skoncilo straasne zle po asi tak 4 mesiacoch sa nase kamaractvo rozpadlo.
Takze ten medzikrok sa spravi sam. To je impulz ktori je medzi vami dvoma. to je napr. sympatia a dalsie dolezite faktory
Niekedy ked sa nad tym moc clovek zamysla to je horsie ako ked kona impulzivne