no keď ty nevieš či mu môžeš veriť ako to môžeme vedieť my ??? asi ťažko moja... tu ti nikto nepomôže sama musíš vedieť čo cítiš... ty ho poznáš nie my.... uvidíš časom..... veľa šťastia
omg, ty asi nie si celkom v poriadku, nemas pravo byt nastvana, ked si tu rpcku vypol, je to jeho vec nie?.. a vobec, neviem naco riesis take blbosti...a ked ta nelubi tak preco by ti to mal hovorit? rozmyslala si uz aj nad tym?.. neviem ani ako dlho ste spolu, ak kratko tak sa ani necudujem...to mna ksor vyvedie z miery, ked mi nieco take povie chlapec po par dnoch..a nie ked mi to nehovori.. ..tie slova niekedy nie su podstatne, aj ja mam problem vyjadrit to, co citim vacsinou, mozno ti to dava najavo nejak inak, ako slovami ..
a preco to pises nam a nepovies jemu? haluz.. nemam taky pocit ze by nevedel prejavovat city.. keby nevedel tak by s nikym nechodil.. len si myslim ze chlapec nevie ake su priaroty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja tiež neviem dat moc lasku najavo Ale ani smutok niekedy aj radosť ... No moja frajerka si anto zvykla a vie že jumam rád