Nezabudnes, to je nemozne, toho cloveka si budes pamatat navzdy. Jedine co mozes je, zmierit sa s tym, ze spolu uz nebudete a ze patri minulosti. Ale zabudnut na neho/ju sa NEDA.
Ja som si tiež myslela že sa nedá Rok mi too trvalooo... a potom baaac chytila som nervy.. lebo nepomahalo fakt nič a ja som sa uplne bezdovodne cely rok trapila.. Urobila som radikaaalnu vec... urobila som všetko preto aby som ho neuvidela, nestretla.. dokonca som bola prinutena nezdržovať sa v piatok večer v meste, nechodiť na zapasy a zbytočne sa nepremavať po centre mesta. Žila som len pre školu, treningy a spanok =D. A všetko čo ma s nim spajalo som vyhodila a spaaalila... Radikalne však? Ale po mesiaci ked som ho stretla, nerobilo to so mnou absolutne nič A lutujem že som to spravila až po roku a nie skor... Neverila som že ot pomože a bola som faakt už zufala.. Je to pravda- Zíde z očí, zíde z mysle
16,..no, ak ta tvoja zalubenost presla uz po tyzdni, ci mesiaci..tak podla mna si potom este nebola NAOZAJ zalubena..ale ved mne je to jedno ...ale toto je moj nazor...a ani ho nezmenim..no, kasli nato...
zíde z očí, zíde z mysle...a to vravím ja, čo som naozajstný fanatik, keď sa mi raz niekto zapáči...ale zišiel z mysle, dnes len s láskou spomínam a prajem mu veľa šťastia
@11 a ked sa to neda ked chodime do rovnakej skoly rovnakym dopravnym prostriedkom? to mam v stvrtaku vymenit skolu a chodit o hodinu skor aby som ho nevidela?
21,..tak ja ta teda nechapem....ale dalej neries ..no..lebo, na lasku sa NEZABUDA, na lasku sa SPOMINA..takze ak sa spomina, tak nezide potom logicky z tvojej mysle....lebo na nu predsa spominas, nie?...
@23 tak samozrejme ze nezabudnem uplne na cloveka spominam si na iste chvile ktore sa mi pacili ako kazdy clovek,ale to ze zide z mysle mam na mysli tak ze nemyslis kazdy den na toho dotycneho a hned ti vidu slzy do oci kvoli nemu ak chapes
@11 nooo, asi tak.. Proste to musi prist raz.. Casom a samo. To je proste zo dna na den, ked Ti raz dopne, ze to asi nie je ten pravy, naseres za za uplne zbytocne premrhany cas a bum - - - potom to pride a mas nachvilu pokoj..
27,..co viac k tomu??...a co ak ti dojde, ze len prave ta osoba je ta "prava"..tak co potom?..zabudnes..len tak jednoducho na nu?..zo dna na den??...pochybujem..
Nech robím čo xcem, snažím sa ako xcem nedá sa...aj ked som ho dlhú dobu nevidela to je jedno to nepomáha proste...ked viete že je to ten pravý...to až ked príde ešte lepší dokonalejší atd atd tak to bude v pohode lenže kedy to bude...stále by som ho porovnávala s týmto....a najhoršie ked sa človek trápi, nedarí sa mu v láske od toho sa odjíva všetko ostatné, jeho nálada, myšlienky, čo robí..proste celý život...nieje to veru nič príjemné
Na milovanu osobu sa neda len tak lahko zabudnuť .Bolí to neaky čas a potom si uvedmíš za je to preč a idež dalej .Ked som sklamana pripomínam si že su aj ine veci a horšie čo sa ludom deju a to ma drži nad vodou .Vela štasia vam praje ludia sklamany z lasky papapap
smailinka444 budeš zalúbiš sa ani nevieš ako lebo láska vždy zaklope na naše srdiečko vtedy ked to najmenej čakáme ja ti prajem aby to bolo čoskoro aby si aj ty prežila svoj život s tým koho budeš mať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
no moc som ta nepodporila, -cas, jednoducho vyhod vsetko,co ti ho moze pripominat...ale mozno to nie je rozchod?
@3 o mesiac to bude rok, co som zazil rozchod aj ja... to bude tou jesenou
i ked ja osobne pochybujem aj o tom
Ono niekto to berie trocha inak a nestačí mu na to pár týždňov
@15 a zalubena som uz bola nechapem ako to mozes povedat ked ma absolutne nepoznas a nic o mne nevies... kazdy ma ine city ak ti to nedoslo
co viac k tomu?
Hej, nad vodou ťa drží cudzie nešťastie, no fajn