Mam kamosku ktora sa my paci!!! A uz som jej napisal a napisala ze co ja s tym??? A neviem uz ako jej to mam napisat alebo povedat aby prejavila zaujem???
prečo jej píšeš také kraviny, už si niekedy videl že sa nejaké dievča zamilovalo tým že jej niekto napísal na chate "páčiš sa mi"...? keď je to tvoja kamarátka zober ju von a tam už môžeš flirtovať, doberať si ju a nechať aby sa ona zaujímala o teba, preto že to ona musí mať záujem a nie ty, len prosím nerob všetko čo ti povie ako nejaký dobre vycvičený psík (takých totižto holky zvyknú využívať ako svoju poslušnú ovečku) ty si chlap, tak sa tak aj správaj...
ja by som ludom do 16 rokov zakonom zakazala pod trestom zdratia z koze za ziva (dietata, nie rodica) pristup ku kompom bo to len osprostieva v priamom prenose..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A hodiť do Dunaja s betónovou teniskou
btw bud uprimny, taky aky si obycajne, ale bud na nu mily nech vidi co k nej citis... konverzacia na internete nieje vsetko !
No chlapče, neviem čo chceš riešiť, nie je to dosť jasné?
Ale ak chceš do vreca, tak to skúsiť môžeš
prečo jej píšeš také kraviny, už si niekedy videl že sa nejaké dievča zamilovalo tým že jej niekto napísal na chate "páčiš sa mi"...? keď je to tvoja kamarátka zober ju von a tam už môžeš flirtovať, doberať si ju a nechať aby sa ona zaujímala o teba, preto že to ona musí mať záujem a nie ty, len prosím nerob všetko čo ti povie ako nejaký dobre vycvičený psík (takých totižto holky zvyknú využívať ako svoju poslušnú ovečku) ty si chlap, tak sa tak aj správaj...
ak máš väčši problém v tejto oblasti možno ti pomôžu moje príspevky v tomto fórume: » www.birdz.sk/forum/ako-zbali...