Na mobile som 3 krát zle zadal PIN kod (nerieste, boli v tom nepriaznivé okolnosti).
A jednoducho to odomna chce PUK kod a potom mám zadať nový PIN kod.
Vraj PUK kod má minimálne 8 znakov či čo.
Ale ja netusím čo to vôbec ten PUK kod je, ako ho mám zistiť
v papieroch, ktoré si dostal ku SIMkarte, keď si si ju kupoval by to malo byť napísané pokiaľ viem....
inak len navštíviť pobočku operátora a po overení tvojej totožnosti zaplatiť poplatok.....
@tunnel Ale ja možno tie papiere nájdem...... Ale ja neviem dpč prečo tam pchaju niaky PUK kod omg, prečo nemôžu len nechať PIN a nekonečno pokusov?....... -.-
@rayennn pretože keby je tam neobmedzený počet pokusov PIN tak sa celkom ľahko dá zistiť PIN keď sa niekomu chce skúšať niekoľko desiatok kombinácii...dáva to zmysel..
BTW ako si to vyriešil?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inak len navštíviť pobočku operátora a po overení tvojej totožnosti zaplatiť poplatok.....
Ak mas O2 a Orange staci zavolat operatorovi, poskytnut rodne cislo a oni ti ho poslu smskou
A ja netusím kde su tie pojebané papiere ktoré som mal asi pred 3-ma rokmi omg.......
BTW ako si to vyriešil?