Keď sa poriadne zamyslíš nad pouto otázkou, asi si povieš: Ja som najdôležitejší/a vždy by som chránil iba seba a iných nie. Ale je to tak skutočne? Čo ak by si sa zaľúbil/a? Koho by si chránil/a ako prvého. Dá sa tak veľmi milovať, či sú to len prázdne s
asi som príliš veľký egoista a mám sa príliš rada...pravdepodobne by som svôj život kvôli niekomu inému neriskovala. Možno keby som bola priamo v takej situácii tak by som to spravila inak ale momentálne odpovedám, že môj život milujem a preto ho neobetujem za iného...
Sorry ale kvôli nejakej "láske" by som ho určite neobetovala, keď už tak pre rodinu prípadne priateľom, ktorých považujem za rodinu.
"Ja som najdôležitejší/a vždy by som chránil iba seba a iných nie." nikdy semsi to nemyslel ani nemyslim su dolezitejsi veci ako muj zivot ovela. co sa mne stane na tem mi nezalezi, na inych mi zalezi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Sorry ale kvôli nejakej "láske" by som ho určite neobetovala, keď už tak pre rodinu prípadne priateľom, ktorých považujem za rodinu.