Chodím s ním 2 týždne a proste mu neviem do očí povedať že ho ľúbim, ale on je taký že ak mu to dneska nepoviem tak mi dá kopačky, a stále sa hádame, asi nemáme byť spolu či? prosím nejakú radu alebo niečo
@janicka1212 a tipujem, že by si mu povedala, že ho ľúbiš a on by začal s tým, že a na dôkaz lásky chcem sex ... (či to ste už stihli?
dievča moje, to je obyčajný mumák keby je normálny, tak chápe, ak to nechceš povedať hneď, nie každý sa zaľúbi rovnakou rýchlosťou a nie každý to je schopný hneď povedať očividne to je kus vola
tak čo mám robiť, s ním neni dobre, bez neho neni dobre, ja neviem, a on mi to furt hovorí a ja furt že aj ja jeho ľúbim, ale sama mu to nedokážem povedať, ide o to...
to ho chceš fakt klamať? veď po 2 týždňoch ho ani nepoznáš a ak je taký magor, že by sa s tebou rozišiel, tak to sprav radšej ty a hneď.. + keď sa stále len hádate a nerozumiete.. tak fakt nechápem o čom je ten vzťah a neviem si predstaviť budúcnosť vzťahu..
@ janicka1212 láska sa nemá dokazovať slovami ale činmi....ak ti stále hovorí, že ťa ľúbi, to ešte neznamená, že to tak naozaj aj je...dneska sa tými slovami ( najmä u mladých) akosi dosť plytvá a v niektorých prípadoch ako keby sa zabúdalo na ich vážnosť a skutočný význam....radím ti, ak mu máš problém povedať, že ho ľúbiš, tak sa nenúť mu to nasilu povedať....budeš mať z toho len ďalší zlý pocit....
Hádate sa? Ak vám to obom vyhovuje, tak sa hádajte i ďalej ( i keď je to divné po tak krátkom čase, čo ste spolu), ale ten dôvod, prečo by sa mal s tebou rozísť, mi príde absolútne absurdný. Teraz je to to, čo to bude nabudúce??? Píšeš, že s ním je to zlé ale bez neho tiež...áno, bez neho si to možno už nevieš predstaviť, lebo si naňho zvyknutá a máš ho rada, ale časom by si si zvykla i na novú situáciu. Byť na tvojom mieste, prehodnotila by som taký vzťah. Nemáš ešte 40 rokov, aby si sa bála, že do konca života ostaneš sama. Si mladá s kopou možností a príležitostí a v terajšom vzťahu sa možno len zbytočne pripravuješ o stretnutie s chlapcom, ktorý bude k tebe tolerantnejší, ktorý ťa bude brať takú aká si aj s tým, že mu nebudeš vedieť po pár dňoch chodenia a neustále vravieť, že ho ľúbiš
takze za prve neviem preco ho vacsina nazyvate kktom ked nepoznate jeho ani situaciu.
@janicka1212 ako vies ze ta odkopne? asi si to myslis iba. predpokladam ze tam je riziko. sú chlapci ktorí neznášajú pasivitu dievčat. to je že všetko musí povedať aj urobiť prvý. a t na to len reaguješ. nedáva im to pocit, že sú potrební a docenení. u dievčat je to podľa mňa spôsobené nervozitou, napr z prvej naozajsnej lásky. predpokladám ze on je starší, alebo skúsenejší vo vzťahoch.
takže odporúčam, aby si sa toľko nebála, keď ti stale hovorí že ta lubi. aby si sa uvolnila, a postavila sa ku vztahu aktívne. volala ho na rendez-vouse, hovorila mu veci sama od seba ako kamaratovi, dala mu pusu iniciativne a znenazdajky, možno ho zvalila na postel ako prve ked pride (ak ste uz v takom stadiu). a povedala mu to. napriklad do ucha pri objati. ked nemas ocny kontakt ide to lahsie . dufam ze som sa aspon trosku trafil.
neberie ma takú aká som, a to je dôležité, ja neviem, asi už pre mna stratil svoju cenu, nevie ma pochopiť, za jaždú somarinu sa rozčúli, a v piatok sme sa pohádali, v nedelu sme boli spolu vonku ako tak, a proste povedal že mu aj chýbam aj nechýbam, to už nie je ani láska, a povedal že je ešte skoro aby o mna prišiel, a starší nie je, ja som staršia o mesiac, a nespráva sa tak ako keby sme boli spolu, dneska som mala narodky napísal mi podrbanu správu na fb a to bolo všetko, a že tou hádkou mu niekoho pripomína asi jeho bývalú, a on sa bojí že sa pohádame zase a také no... asik ti fakt nemá význam...neviem vážne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
chodíte spolu (to sa nelúbite keď mu to mmusíš povedať?)
on je kokot (keď by ťa odkopol bez toho)
chodíš s kokotom
wake up please!!!
@mrsvoldy radšej sama ako s kokotom
to mu to vážne chceš povedať po dvoch týždňoch??
zhrňme si to:
1. "chodíte spolu"... dva týždne
2. stále sa hádate
3. ak mu nepovieš že ho ľúbiš tak ti dá kopačky
...riešenie je podľa mňa jednoduché, jednoznačné a príjemné:
nič nehovor a buď rada že si sa nemusela namáhať s rozchodom ty.
@janicka1212 a tipujem, že by si mu povedala, že ho ľúbiš a on by začal s tým, že a na dôkaz lásky chcem sex ... (či to ste už stihli?
dievča moje, to je obyčajný mumák keby je normálny, tak chápe, ak to nechceš povedať hneď, nie každý sa zaľúbi rovnakou rýchlosťou a nie každý to je schopný hneď povedať očividne to je kus vola
ako, prepáč...ale toto...no WOW...nemám slov...-.-"
/
I l I
/
/
Inak tiež by som chcel taký vzťah (dmnc)
Hádate sa? Ak vám to obom vyhovuje, tak sa hádajte i ďalej ( i keď je to divné po tak krátkom čase, čo ste spolu), ale ten dôvod, prečo by sa mal s tebou rozísť, mi príde absolútne absurdný. Teraz je to to, čo to bude nabudúce??? Píšeš, že s ním je to zlé ale bez neho tiež...áno, bez neho si to možno už nevieš predstaviť, lebo si naňho zvyknutá a máš ho rada, ale časom by si si zvykla i na novú situáciu. Byť na tvojom mieste, prehodnotila by som taký vzťah. Nemáš ešte 40 rokov, aby si sa bála, že do konca života ostaneš sama. Si mladá s kopou možností a príležitostí a v terajšom vzťahu sa možno len zbytočne pripravuješ o stretnutie s chlapcom, ktorý bude k tebe tolerantnejší, ktorý ťa bude brať takú aká si aj s tým, že mu nebudeš vedieť po pár dňoch chodenia a neustále vravieť, že ho ľúbiš
@janicka1212 ako vies ze ta odkopne? asi si to myslis iba. predpokladam ze tam je riziko. sú chlapci ktorí neznášajú pasivitu dievčat. to je že všetko musí povedať aj urobiť prvý. a t na to len reaguješ. nedáva im to pocit, že sú potrební a docenení. u dievčat je to podľa mňa spôsobené nervozitou, napr z prvej naozajsnej lásky. predpokladám ze on je starší, alebo skúsenejší vo vzťahoch.
takže odporúčam, aby si sa toľko nebála, keď ti stale hovorí že ta lubi. aby si sa uvolnila, a postavila sa ku vztahu aktívne. volala ho na rendez-vouse, hovorila mu veci sama od seba ako kamaratovi, dala mu pusu iniciativne a znenazdajky, možno ho zvalila na postel ako prve ked pride (ak ste uz v takom stadiu). a povedala mu to. napriklad do ucha pri objati. ked nemas ocny kontakt ide to lahsie . dufam ze som sa aspon trosku trafil.