prosím poraďte mi.....naozaj ho ľúbim ale neviem ako mu to mám povedať..... a vôbec neviem, ako na tom som...má ma rád...to viem.....nejdem mu nervy alebo tak....a je úplne iný keď som s ním sama...ale netuším ako mu to mám povedať...prosím poraďte mi!
áno, áno, my Ho poznáme, občas s ním aj spávame, tak nám daj ešte jeden deň, aby sme mohli zistiť ako na Neho s vyznaniami a zajtra ti to tu napíšeme. dohodnuté ?
No ked sa pacim nejakemu dievcatu (co je raz za uhorsky rok) tiez znervozniem a spravam sa inak. To ale neznamena ze po nej tuzim proste je to plachy typ, asi sa nedockas aby prehovoril prvy aj keby si sa mu pacila a je dost pravdepodobne, ze to vie , ze sa ti paci..... to z atmosfery proste vycitis.... ale z toho , co si napisala nemozes robit ziadne zavery. Proste mu to povedz a bud hop alebo trop ved mat niekoho rad nie je ostuda. Nezahanbis sa nijako.... Nikdy som nechapal co vlastne maju ludia v tychto veciach za problem.
nemusíš mu povedať.....dievčatá nezabúdajte, že chlap musí vedieť, že bez neho viete byť, načo mu to chceš povedať počkaj si až kjed ti to povie on, stále chcú byť oni tý ktorí balia, tak im to nechajte...budeš vzácna
teoria o vlcej svorke funguje,ked je vlk-chalan vo vlcej svorke sprava sa ako svorka,ked je sam je gentleman jednocuho osamoteny vlk... hlavne mu vsetko povedz s laskou a jemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
chlapov nikdy nepochopím...hlavne nie takýchto dilinov...
ale skús s ním tráviť viac času sama a nejak mu to naznačovať...prípadne naňho v dačom dosť osobnom v dákom objatí, že ľúbim ťa... neviem...
Nedrístaj, čiň sa.