Tak situacia sa ma tak ze sa pozname asi 6 mesiacov, je to na dialku. No zo zaciatku to bolo super. Neskor prisla skola a potom uz tak castejsie sme sa NEvideli. A momentalne je to tak ze raz do mesiaca ak je moznost. Ale vec sa ma vtom ze ked dam aj neja
budem odpovedať priamo na nadpis: v takomto prípade, nech je to vzťah akýkoľvek, proste existujú dve veci - buď ju musíš ovplyvniť tak, aby jej došlo, že presne vie čo chce, alebo to je proste beznádejné...inú cestu nepoznám, kto pozná, poučte ma
dalej od nej cim skor..ked bude mat zaujem tak ho prejavi sama nakoniec ked sa ty nebudes ozyvat..a ked nie tak aspon budes vediet, zeby to aj tak nemalo zmysel dalej dobijat
@ork92 nechce ťa ale je snaží sa byť milá aby ťa neurazila alebo neviem aký ma dôvod -možno ťa nechce stratiť len ako kamaráta možno ako priateľa cez internet ale nechce ísť ďalej určite .....a to neznamená že nevie čo chce ako píšeš: možno si len otravný a jej je blbé ťa omietať tak povie áno ale rozmyslí si to lebo to nechce ťahať ďalej nemá to cenu podľa mňa ..... ak by ťa mala naozaj rada nevyhýbala by sa ti -láska si nájde cestu cez všetky prekážky asi to láska nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Inak rada by sa zisla
a neviem, asi to ukončiť, alebo bojovať viac, i keď sa to podľa popisu zdá zbytočne