Ahoj, nedavno som spoznal strasne fajn dievca, ale je strasne hanbliva, takze vacsinou musim kecat ja, co mi nevadi, ale problem je v tom, ze ked ju niekam nenapadne pozvem, tak sklopi oci, zmeni ton hlasu a vymysli si nejaku vyhovorku. A kedze je hanbliv
aj aj som taká, proste sa bojí, že to bude trápne, že nebude vedieť, čo má povedať...na ňu musíš ísť tak @2
celkovo ísť na rande je odveci, zisti, čo robí rada...keď napríklad rada hrá videohry, tak si spolu zahrajte a smejte sa, ale hlavne nie veci typu: pôjdeš so mnou na kávu?
ja ako hamblivka by som teda sa vyhovorila a nešla
@coleshepter ja len ze by som praveze s nou chcel ist na rande, ako si niekde sandnut a nieco si zahrat, aby si nemyslela, ze s nou chcem byt "iba kamarat", chapes...ale dakujem za radu, asi chce to cas
@maximax tak jej najprv povedz narovinu, že sa ti páči aby hneď vedela, že chceš niečo viac
a tamto som povedala preto, lebo hamblivky (hovorím podľa seba) potrebujú chlapca vedľa seba, ktorý by pre nich bol zároveň ako najlepší kamoš, aby ste sa spolu smiali, bláznili, a aby ťa brala ako niekoho, komu môže všetko povedať
no neviem si predstaviť ísť na rande, stále poviem nie, bojím sa, bojím a just nepôjdem
Presne ako keby si o mňe písal ( nie som to ja? ..ale nie daj jej čas ..skúste si písať na Fb alebo si vymente číslo ..ked nájdete spoločnú tému určite sa aj ona zapojí a bude s tebou viac komunikovať ..a zároveň budeme spolu aj viac času tráviť a ked sa s tebou bude cítiť dobre začne ta aj sama vyhľadávať ..
chce to len čas... všetko je záležitosťou času. je potrebné to len odhadnúť, kedy by bola pripravená prijať pozvanie. v poslednom čase sa mi v tomto darí.
@luc.ka zase nehovor,že ty nevieš spoznať človeka, ktorému nie si sympatická ja to spoznať dokážem tak ako to dokážu spoznať ľudia, ktorí mne nie sú sympatickí. proste podľa signálov dokážeš určite to rozpoznať....
@coquette presne aj hanblivky sú ženy len treba im dodať viac odvahy a sebavedomia, potom sú ako odtrhnuté s reťaze ako ong-bak niekedy stačí kompliment a je zaujímavé ako isté vecí dokáže zmeniť.
sleduj ju a skusaj podla coho zistis hranicu, taketo baby treba trocha potlacit, byvala bola tiez taka- nebyt toho ze som uchyl jak svina tak by sme sa este furt drzali za ruky v parku ...je dolezite vediet spravne odhadnut hranicu kedy je dost! inak si to mozes aj pekelne posrat, tieto "hanblivky" vedia dobre zavarit
P.S.: uz s nou nechodim, vyrastol som z "hanbliviek" ved ty na to prides sam, ze s druhou si uzijes viac zabavy a nemusis jej furt nieco vnucovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Alebo jej daj cas , to na ne plati.
celkovo ísť na rande je odveci, zisti, čo robí rada...keď napríklad rada hrá videohry, tak si spolu zahrajte a smejte sa, ale hlavne nie veci typu: pôjdeš so mnou na kávu?
ja ako hamblivka by som teda sa vyhovorila a nešla
a tamto som povedala preto, lebo hamblivky (hovorím podľa seba) potrebujú chlapca vedľa seba, ktorý by pre nich bol zároveň ako najlepší kamoš, aby ste sa spolu smiali, bláznili, a aby ťa brala ako niekoho, komu môže všetko povedať
no neviem si predstaviť ísť na rande, stále poviem nie, bojím sa, bojím a just nepôjdem
Bar a restauracia su neutralne uzemia...
Uzemie nikoho. Takze obaja sa tam mozu citit v pohode.
A hlavne v zime sa nebudete tahat len po prechadzkach...
To je na zapal pluc
neviem, aj ja som taka, ale inym co su taki by som najebala
S tym autom to je fajn, takto som fungoval aj ja do takych 19-20 rokov...
Dnes uz ale aj zeny su viac pri rozume a nestaci sa na nich len pozriet aby mi skocila do kufra
Teraz ich musim aj trosku rozmluvit, natlacit par kalerabov etc :/
Hold uz to neni take jednoduche, ako po strednej skole
napr.ma choru mamu,a chcela by ist von ale nechce ju nechat samu doma. alebo proste nieco tohto typu
@coquette presne aj hanblivky sú ženy len treba im dodať viac odvahy a sebavedomia, potom sú ako odtrhnuté s reťaze ako ong-bak niekedy stačí kompliment a je zaujímavé ako isté vecí dokáže zmeniť.
ja to viem, ale niektorí to nevedia. a ani ty možno nevieš.
to, že si človeku sympatický, a že je k tebe ten človek milý, neznamená, že ťa chce. resp. môže ťa chcieť... ako kamoša. nič viac.
tak neviem, či to bude hanblivosťou.
P.S.: uz s nou nechodim, vyrastol som z "hanbliviek" ved ty na to prides sam, ze s druhou si uzijes viac zabavy a nemusis jej furt nieco vnucovat