poradte mi ako by som mal jednemu dievcatu ktore som pozval do kina naznacit ze s nou chcem chodit nechcem sa jej to len tak spytat aby sa nezlakla a odmietla. Myslite si ze som na dobrej ceste ked si na mna nasla cas a suhlasila ist so mnou do kina ?
Mladý muž príde do kina,sadne si,vypnú sa svetlá a prisadne si k nemu postaršia dáma. Rozopne mu opasok a začne ho fajčiť.Na konci filmu mu zatiahne zips,rozsvietia sa svetlá a vystrašene sa pozrú na seba : Karol ????? Mama ???
proste ju cakaj pred kinom s kvetom alebo prid po nu, daj jej ruzu, bud k nej mily a ak sa na to budes citit, spytaj sa jej ci k tebe nieco citi, ci to vidi na viac ako len kamaratstvo
ako na ňu ? joj ..to vyznelo všelijako=/ ....počkaj koľko sa poznáte ?podľa toho ...lebo ak ju poiznáš pár dní ,tak sa môže zľaknúť ...ale ak ju poznáš dlhšie ..tak normálne jej povedz ,čo k nej cítiš ...a úplne bez okolkov a práveže sa jej spýtaj ,čí chce s tebou chodiť ! aby to vedela ..neurob takú blbosť ,že si ty budeš myslieť ,že spolu chodíte a nebudete to sa mi stalo už
prosim ta hlavne nech to neskonci ako ja ked som bola prvykrat s chalanom v kine ze sme vedla seba 2 hodiny sedeli a vkuse jeden po druhom pozeral ale obaja sme sa hanbili toho druheho chytit
sak ju chyt pohladkaj kup jej popcorn a hraj sa jej s rukou prinajhorsom ti drbne to vrecko na hlavu a nasrana odide
ked s tebou ide do kina tak ona s tyym ze maas o nu zaaujem urcite raata- a preto tam aj ide(ved naco inak by tam asi sla) takze zaber kanec a daj vediet ako to dopadlo
niesom ziaden casanova, a zoznamovania na verejnosti mi nejdu ale ked sa mi podarilo dostat babu do kina tak vacsinou pomohlo toto:
zacal film a ked uz som asi vedel ze ocom to jepo vedzme po takych 10-15 minutach, sa mi ruka "zosmikla" z opierky a rovno ich na stehno. najprv ze prepac...ale asi 2-3 minutky nato som ich najprv prstom skrabkal, stuchal do nozicky, potom polozil celu dlan a nasledne sa chytil ruky. preslo dalsich 10-15 minut sledovania filmu, potom som zacal rukou ktorou ich drzim palcom hladkat, pozreli sme sa na seba a dali prvu pusu, par sekundach az minutach bozkavali a az do konca filmu samozrejme nie cely cas. potom isli z kina az k nim domov drziac sa za ruky. k nej domov samozrejme len ich odprevadit! dat im pusu na rozlucku a ist...ale tento koniec si dokonci podla vlastnych predstav.
ako sa hovori help me! kamarat semnu bol v jednej dedine kde som isiel za babou a povedala ze bude sranda a tak....tak sme isli...ja sa snu poznam uz dlhsie ako 2roky a uz sme aj spolu chodili a tak...opytal som sa jej ci nechce somnou chodit...a ona povedala ze porozmysla....boli sme tam aj na 2den a kamarat hovori ze ona si ma dost obzera len neviem ako na nu lepsie zaposobit....poradite mi plz???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mladý muž príde do kina,sadne si,vypnú sa svetlá a prisadne si k nemu postaršia dáma. Rozopne mu opasok a začne ho fajčiť.Na konci filmu mu zatiahne zips,rozsvietia sa svetlá a vystrašene sa pozrú na seba : Karol ????? Mama ???
musím ho sem dať
proste ju cakaj pred kinom s kvetom alebo prid po nu, daj jej ruzu, bud k nej mily a ak sa na to budes citit, spytaj sa jej ci k tebe nieco citi, ci to vidi na viac ako len kamaratstvo
sak ju chyt pohladkaj kup jej popcorn a hraj sa jej s rukou prinajhorsom ti drbne to vrecko na hlavu a nasrana odide
niesom ziaden casanova, a zoznamovania na verejnosti mi nejdu ale ked sa mi podarilo dostat babu do kina tak vacsinou pomohlo toto:
zacal film a ked uz som asi vedel ze ocom to jepo vedzme po takych 10-15 minutach, sa mi ruka "zosmikla" z opierky a rovno ich na stehno. najprv ze prepac...ale asi 2-3 minutky nato som ich najprv prstom skrabkal, stuchal do nozicky, potom polozil celu dlan a nasledne sa chytil ruky. preslo dalsich 10-15 minut sledovania filmu, potom som zacal rukou ktorou ich drzim palcom hladkat, pozreli sme sa na seba a dali prvu pusu, par sekundach az minutach bozkavali a az do konca filmu samozrejme nie cely cas. potom isli z kina az k nim domov drziac sa za ruky. k nej domov samozrejme len ich odprevadit! dat im pusu na rozlucku a ist...ale tento koniec si dokonci podla vlastnych predstav.
rad som pomohol