no tak vazeni, takto vam poviem... boli matury, bol piatok, bol alkohol... a samozrejme roznorody... a prosila by som tie rady dost rychlo, lebo je mi dost blbo... a rady tipu - nemala si miesat, alebo - mala si pit rozumne, mi fakt nepomozu....
vety ako nemala si miešať , mala si piť rozumne som v noci počuvala celu cestu na záchod..(že V_V?) a potom Bléééééé.. Opicu som vyspala a triasla som sa dve hodiny!
zabeus tak si to vezmi takto, si smadny das si pivo, si z neho opity? a ten kto vypije 40 piv sa ide len a len najebat sak by som chodil curat asi 40 krat za vecer
a je alkohol a alkohol
pivo je taky napoj, taky fajn od smadu
fernet a vino a podobne sladke veci su na take pohodkove vecery na sprijemnenie nalady
a ostatne ako vodka,tequilla, absint, to uz je cisto len na najebanie
nepoznam ludi co si jebne len tak vodku ze od smadu
videla som to minule v nejakom programe ze tento problem rozoberali najlepsie je poriadne mastne jedlo a pomoze aj ked to zapijes alkoholom (lebo vraj po noci uz telo spalilo etanol a teraz spracovava metanol pri ktorom je to zlozitejsie, preto opica...ked to zalejes dalsim chlastom, doplnis etanol a bude ti lepsie...ale iba na kratko)
poprve sa nechodi spat, kym niesi za "vrcholom" a nezacnes citit ze ti tie ucinky pomaly odchadzaju, to je niekedy aj 2 hodiny po poslednom napiti sa. ked pijes tak, ze jebnes na zem a nic si nepamatas, tak pokial sa ti to nedeje len pri zivotne vynimocnych situaciach na oslavu, tak sa nauc najprv pit.
takze opica: vela vody, vacsinou je rano, tak treba zaplnit zaludok, najlepsie hrianka s maslom alebo mliecny sejk, potom paracetamol (lebo nenici zaludok jak ibuprofen) - teda paralen 1000mg, vitamin C 1000mg, dostupny je hroznovy cukor, co najviac rozpustit a hlavne magnezium aspon 250mg, idealne 300, alebo rovno do zily ak je moznost. pit magneziu k tomu je super. dalej lezat v tme a tichu, po hodinke sa prejst s tmavymi okuliarmi na cerstvy vzduch a obsah zaludka udre opicu do hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
+boloto tu uz najmenej 10x omielane, skus kuknut tam
alebo skus zjest neičo mastne.....
Ked mas cukor a alkohol tak sa ozeres este viac myslim, evzenloveczen..
ale nič nelutujem!
btw pivo nie je alkohol ale napoj
a je alkohol a alkohol
pivo je taky napoj, taky fajn od smadu
fernet a vino a podobne sladke veci su na take pohodkove vecery na sprijemnenie nalady
a ostatne ako vodka,tequilla, absint, to uz je cisto len na najebanie
nepoznam ludi co si jebne len tak vodku ze od smadu
takze opica: vela vody, vacsinou je rano, tak treba zaplnit zaludok, najlepsie hrianka s maslom alebo mliecny sejk, potom paracetamol (lebo nenici zaludok jak ibuprofen) - teda paralen 1000mg, vitamin C 1000mg, dostupny je hroznovy cukor, co najviac rozpustit a hlavne magnezium aspon 250mg, idealne 300, alebo rovno do zily ak je moznost. pit magneziu k tomu je super. dalej lezat v tme a tichu, po hodinke sa prejst s tmavymi okuliarmi na cerstvy vzduch a obsah zaludka udre opicu do hlavy