Ci pouzivate hubku, ci len ruky ci taku tu bakulu co je taka hubka palicova. Pytam sa preto lebo vzdy ked si aj sampon snazim trtnut na seba, tak mi polka spadne dole,rozmyslam nad hubkou alebo dacim lebo to je plytvanie ako ked clovek nevylize morcadellu
Pekne si nastriekam do dlane a potom si to nanášam na pokožku, začínam na hrudi, ramená, ruky, chrbát (kam až dočiahnem), no a stehná. Nakoniec prechádzam k intímnym partiám a zadočku. Nepoužívam nijaké pomôcky, moje dlane sú dokonalé.
Ty si asi ľavý, keď ti padá na zem. To si aj kečup nanášaš tak, aby sa ti vylial mimo jedla, alebo džemu, tak aby ti padalo mimo okraj chleba, práškového cukru na sladké jedlá, aby si čo najviac rozfúkal mimo tanier? Tak asi, že si naberiem menej a nebude sa ti to stávať.
Ty mas problemy.. -.-
Iba ruky. Ak chces, aby to nespadlo na zem, musis tu dlan prehlbit, t.z. malicek a ukazovak natiahnut vyssie, prostrednik prstennik nizsie, ale stale drzat pokope.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Iba ruky. Ak chces, aby to nespadlo na zem, musis tu dlan prehlbit, t.z. malicek a ukazovak natiahnut vyssie, prostrednik prstennik nizsie, ale stale drzat pokope.
zdrhne to vsetku mrtvu kozu, to ruky nedavaju
ale ked sa ponahlam aj ruky stacia a nic mi nepada, preboha, co si zo slizu?
sama sa z toho smejem ale spongia prilis peni