Meste v ktorm bývam som nová a akurát sú prázdniny. Všetkých mojich kamošov mám cez 60km ďaleko a nemám čo robiť. V tých časoch sme chodili von, kecali o kadečom... ale teraz len samá nuda. Stále som doma najčastejšie za pc a chcela by som s týmito deťmi
Ja by som išla v piatok na nejakú diskotéku,alebo do baru,a ku niekomu by som sa priplietla,ako vždy
A hej,normálne keď niekoho stretneš mu povedz že si tu nová a že či by ti to tam nepoukazoval . Ak to bude normálna osoba tak bude ochotná a ak nie choď za ďalšou Raz natrafíš
Hej a napríklad je u nás pri bytovke taká partia. To mám k ním normálne len tak prísť a spýtať sa napr. aká je téma? Alebo ahoj som tu nová nespriatelíme sa? Niečo také mám na mysli.
ja ti neporadím ako to urobiť...skôr ako to NEROBIŤ...nikdy nikoho nezraz bicyklom a neusmej sa na neho so slovami "Prepáč, len som nevedel ako ináč nadviazať kontakt..." to naozaj NEZABERÁ
Ja to robím tak nahodím úsmev a pozdravím sa, a ak sa na teba začnú pozerať povedz že si si ho/ich s niekým pomýlila a potom pôjde reč sama Aspoň pri mne to zaberá.. nezabudni dodať "som tu nová tak tu nepoznám veľa ľudí."
ja ked si predstavim ze by som bol v tvojej situacii a tu na sidlisku tak si radsej vpalim gulku do hlavy nez sa prihovorit tym fetackym a kadejakym inym tlupam..."so zelenymi okuliarmi to tu je underworld"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@etelnair ber na vedomie
A hej,normálne keď niekoho stretneš mu povedz že si tu nová a že či by ti to tam nepoukazoval . Ak to bude normálna osoba tak bude ochotná a ak nie choď za ďalšou Raz natrafíš
Ale koli pritomnostiam zamindrakovanych ludi uz svoje rady obmedzujem len na blogy a tsky.
Kto chce moze mi napisat
Myslím,že niečo originálnejšie by to chcelo.
šak verím, taká blbosť sa nedá vymyslieť, to sa môže len stať tak ale... ste kamaráti, či nie?
Pozri si tu na Birdzi ľudí z tvojho regiónu či mesta a napíš niekomu sympatickému. Potom sa stretni a hotovo.
Teda, ak si na takéto veci...