@sondria zasnem nad tym, kolko ludi ju malo ja som tiez tak, ale len tyzden a v nemocnici!, s podozrenim na nu a potom sa zistilo, ze to bola len nejaka pri...ana viroza
nejake 3 tyzdne? sinusitida. ale to bolo tak dlho, lebo som nechcela ist na to prerazanie dutin, cim by sa to sice hned vyriesilo ale vraj to strasne boli takze som pekne sedela doma
@kikushenka riadne je rozšírená.. tiež som bola týždeň v nemocnici, akurát dnes som si tam bola pre výsledky tak aspoň že to bola len viróza.. mona je riadne svinstvo
Keď som mala inf. mononukleózu ešte na prvom stupni a už ani neviem koľko to bolo, ale teda dosť dlho. Najskôr som bola niečo cez týždeň doma, potom dva týždne aj niečo v nemocnici a potom ešte doma nejaký čas. A potom už len také dvojtýždňové, ako napríklad ovčie kiahne a angína. Ale riadne sa mi v tej nemocnici páčilo. A potom, keď som tam chodievala ešte 6 mesiacov na odber krvi, tak sa mi zapáčilo aj bratie krvi
tak pri mononukleoze som mal mesiac a pol, no mysleli si ze to bola mononukleoza... A este som casto marodoval po 2 tyzdne, lebo som mal chronicku sinusitidu
ja som bola doma niečo vyše mesiaca keď som si zlomila ruku, a teraz mám mononukleózu, ale normálne musím chodiť do školy... len teraz mi dala doktorka antibiotiká na uzliny, tak mám 10 dní veget.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
baj d vej, niektorí tu píšu, že s mononukleózou mesiac...mne len po odbere krvi povedali, že som ju mala. a ja ani neviem kedy.