Depilátorom sa zbytočne vytrápiš. Normálne keď sa budeš sprchovať si tam nakydaj šampón alebo sprcháč alebo niečo nie len na mokro a poriadne vo všetkých smeroch sa ohol. Ja som zatiaľ videla úplne krásne hladko oholené podpazušie len v reklamách..
Ale ba, so žiletkou s viacerými čepeľami (tromi-štyrmi) a pomocou obyčajného mydla, ktoré si pod pazuchou riadne rozpeníš a budeš sa holiť všetkými smermi (zhora nadol, zdola nahor, zľava doprava, sprava doľava) dosiahneš perfektné oholenie - tak to robím ja. Samozrejme čepele nech sú ostré, nie už mesiac používané.
Viem, že môže vznikať podráždenie, no mne sa to stane len ak si holím podpazušie viackrát za sebou (napr. v pondelok, utorok...). Ak Ti to však nevyhovuje, kúp si voskové pásiky - účinok máš na mesiac istý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
jedno trhnutie a máš na pár týždňov vystarané
Viem, že môže vznikať podráždenie, no mne sa to stane len ak si holím podpazušie viackrát za sebou (napr. v pondelok, utorok...). Ak Ti to však nevyhovuje, kúp si voskové pásiky - účinok máš na mesiac istý