1. uverejňujem niečo prosím vás ako najlepšie rozťiahnuť ucho na tunel, čo najrýchlejšie a bez bolesti, najlepšie by bolo aby napísal ten ktoto už robil ale píšte všetci
rýchlo sa to dá asi len od 8mm vyššie keby si tam po 2mm davala silikonove tunely (tie čo sa daju zohnut..oni sa vyrovnaju a roztahuju)
do 8mm ti to pojde pomaly...ak enchceš mat problemy tak určite pomaly..neskáč o 4mm roztahovákom lebo ti to zabije do hlavy ako mne uč sa na mojej chybe
Bez bolesti to nejde Len zatni zubi a pomali si ho posúvaj dalej a dalej.. potom o dáky týžden ke duž ho budeš mat nakonci si kup vadčší a pokačuj tak isto. Ja mám tiež slimáka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@bilberryday
Tam staci par poharikov
bez bolesti a rychlo to nejde... bud pomaly a s mensou bolestou alebo rychlejsie ako normalne a obrovskou bolestou.. rozhodni sa
do 8mm ti to pojde pomaly...ak enchceš mat problemy tak určite pomaly..neskáč o 4mm roztahovákom lebo ti to zabije do hlavy ako mne uč sa na mojej chybe