ja zaspim v pohode aj bez klepiek.Kazdy den 12 hodin pracujem,keby som si dal klepky spal by som tri dni Skus si najst poriadnu makacku a uvidis ze ani klepky nebudes potrebovat.ked sa poriadne dorobis zaspis aj postojacky
pohár vína je účinný, ale ráno ťa prilepí do postele nie a nie vstať. Malé pivo je na tom lepšie, menej ráno balamutí.
Materina dúška, valeriána a podobné veci sú tiež účinné, ale pozor, pri predávkovaní z teba urobí zeleninu. nenávykové, ale nebezpečné- vypečie ťa, mňa to pár krát skoro stálo pracovný úraz s tragickými následkami, ráno znižuje reakčné schopnosti.
Vyvetrať si a schladiť izbu. Telo tiež pred spánkom schladne o niečo a toto je tiež celkom fajn spôsob.
Inak je milión spôsobov, toto je iba málo, ako príklad
Včera (teda Pondelok jak som šiel spať na Utorok/ neviem či to je pondelková noc alebo utorková noc tak som na STV1 našiel asi o polnoci počítanie ovečiek aj Sajfa tam chvíľu počítal ovečky jak som zapol boli akurát na 724 a počúval som to až do 1014 a potom som prepol lebo som vôbec nemohol zaspať
ja vždy zaspávam len s MP3kou, aj keď len málokedy sa stane, že ju ešte večer zložím, ale tak sama sa vypne keď dohrá pesničky a spím na nej ale bez hudby už ani neviem zaspať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
P.S.: Tak hlavne nemaj stres a potom zaspíš. Internet je plný rád ako účinne zaspať a je to individuálne, takže vyskúšaj a nájdi si ten svoj
a samozrejme, dbaj na pravidelnosť! ak budeš chodievať spať pravidelne v ten istý čas, telo si zvykne a nebudeš mať problémy so zaspávaním
Materina dúška, valeriána a podobné veci sú tiež účinné, ale pozor, pri predávkovaní z teba urobí zeleninu. nenávykové, ale nebezpečné- vypečie ťa, mňa to pár krát skoro stálo pracovný úraz s tragickými následkami, ráno znižuje reakčné schopnosti.
Vyvetrať si a schladiť izbu. Telo tiež pred spánkom schladne o niečo a toto je tiež celkom fajn spôsob.
Inak je milión spôsobov, toto je iba málo, ako príklad
!! ale doslova
ba dum tss