Rada by som našla osobu. Nemám jej t.č., adresu ani poriadne meno. Ani moje t.č ktoré som mala vtedy - t. z. aj keby tá osoba chcela, nemá šancu ma kontaktovať, kedže vie iba moje neaktívne t.č. a moje prvé meno. Ja neviem riadne ani meno te
Priebežne som tú osobu hľadala celé roky. Nepodarilo sa. A je tu šanca kedže máme tie siete atď aby som urobila aspoň niečo. Keď človek cíti, že niečo nemá vybavené a niečo nie je v poriadku tak by mal aspoň čosi spraviť aby to tak nebolo. Nie?
Pošta pre teba LOL No tak, nevieš jeho staré telefónne číslo alebo podobne? Možno ho ešte teraz používa, v tom prípade sa tá osob dá vystopovať, ale neviem, či to robia len tak, musíš mať asi známosti alebo zaplatiť si... alebo existuje ešte taká stránka pre hľadanie osôb, ak si myslíš, že aj on hľadá teba, možnože... alebo ho skús vyhľadať pomocou fb. Ve´d hádam vieš, ako sa volá, nie?
Tak skús cez osobu čo býva v dome teraz či si nepameta kdo tam býval predtím v 2005 a ak nie či nevie dať kontakt na osobu ktorá bývala v tom dome pred nimi čo tam bývajú teraz ...
a spoznala si sa s tou osobou na nejakej akcii alebo tak? že by si si našla tú akciu a popýtala sa ľudí, čo tam boli tiež...alebo nejaký zoznam alebo niečo? a foneticky, ako znelo to meno?
No ja som u nich raz bola na návšteve v Ln - viem približne ako sme tam išli ale mala som oči iba pre tú osobu takže tak Neviem presne v ktorom dome býva, ani číslo neviem. Som hľadala cez satelit (kedže som na SK momentálne) a akurát čo som sa v tých uliciach virtuálne zobrazených stratila. Iné sú ako v realite. Ešte tu bola 1 kamarátka z SK, ktorá sa s nimi stretla vlastne keď sme my dve boli spolu vonku. Lenže k tejto osobe sa tiež dobýjam už roky - odmlčala sa a ani druhá jej dobrá kamarátka sa k nej nemôže dostať. Ona mala kontakt na jeho kamaráta. Čo mi radíte? Vzdať to? Či nejaká šanca by tam bola?
A ešte taká otázka: (nesúvisí priamo s mojím prípadom): Veríte, že človek musí o šťastie bojovať a vynakladať veľa úsilia? Nie je to skutočné šťastie viac menej nenápadné a blízko nás? Lenže ho nechceme vidieť, lebo možno nie je pre nás až tak na oko atraktívne?
Zložila som danej osobe pesničku: Stačí kliknúť na modrý link Your song - my song a v ľavom dolnom rohu sa vám to automaticky otvorí, takže nemusíte nič sťahovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Aspoň vidíš, že ja sa snažím...
ak vieš kde býval....
inak jasne, ze stastie je vsade okolo nas. no pokial onho nebudes bojovat, vzdy ta len bez povsimnutia minie
» leteckaposta.cz/285314073...