Oco bol na počítači, išiel pozerať telku a nechal otvorenú stránku s objednávkou (dobrý deň, vaša objednávka bola úspešne poslana bla bla bla...) a ako tovar bol iPhone, ktorý strašne chcem..ale v čiernej farbe...ja chcem bielu verziu (jasné, navážajte sa
je to odveci, ale tak, keď už tak povedz že "ako by som strašne chcel ten biely mobil...on je taký krásny..." alebo také niečo. aj keď hm... veď už ako chceš.
más vazne 18 rokov? ja neviem ale farbu mobilu normaln ludia neriesia.trosku vdaky rodicom a nie este ze ti vadi ze je cierny.niektory ludia nemaju na to aby si kupili vobec ten iphone a ty sa pohorsuj ze ti nekupil biely...a k teme: da sa to vymenit stoji to myslim ze 40€ ta vymena cierneho na bielo
Ked si chces vyberat, akej farby chces vyjebany ajfoon, zarob si na neho sama.
Ak ti ho ma kupit tatko tak bud rada, ze ti ho chce kupit.
Mne rodicia kupia na vianoce maximalne tak jednu knihu, plus mi kupili oteplovacky, ktore keby som nemala tak chodim v zime naha po svahu.
Chcela som pocitac- musela som si na neho zarobit.
Stale hovorim, ze peniaze nie su vsetko a kto ma nech ich vyuziva a kto nema nech nezavidi, ale ked ti chce niekto kupit nieco, co stoji 500 eur a ty budes nespokojna kvoli farbe.... Kupim ti z vlastneho biely sprej a mozes si ho prestriekat ked to bude take zle
tebe dat poriadnu cez papulu a nie telefon ! Rozmaznanost 18 rocnych deticiek nepozna hranic. Kolko rodin bude rado ze tento rok budu mat ako tak slavnostnu stredrovecernu veceru...
Ked si zarobis SAMA na biely tak budes mat biely !
ale ak sa ti viac páči biely.. tak napr. choď na komp, otvor stránku s iPhonom.. zavolaj tata a začni mu o ňom hovoriť a ako sa ti páči atď a povedž že ak by sis i kupovala iPhone tak len biely.. čierny sa ti nepáči.. to je myslím dosť jasné
@estrella5 ďakujem....fakt, ľudia to nevedia pochopiť a hneď už závidia alebo píšu že som nevďačná alebo že som rozmaznaná...bože, veď každý je iný....akože mi chcete povedať že nezáleží na farbe? fajn, kúpim chlapcovi ružový iPhone a všetci naňho budú že "GAY"....a ja im na to "nemáte jedno, aká je to farba??!!"
@estrella5 to ze nie je vdacna za to vyplyva z celeho jej prispevku. keby bola vdacna tak neriesi nejaku sprostu farbu
@toojdale ano,teoreticky mozes kupit chalanovy ruzovy Iphone. ale predsa len ruzovu chlapci velmi nenosia, ibaze cierna aj biela su take unisex farby,moze ich mat aj chlapec aj dievca.
ibaze neviem preco si myslis ze to ludia nechapu? praveze to velmi dobre chapu, a uvedomuju si ze od tvojho otca bolo velmi pekne ked sa rozhodol kupit ti Iphone,o ktorom mozno niektori ludia len snivaju. a ty nie ze by si mu za to podakovala,ty este ides riesit ze to nebolo podla tvojich predstav....
@janehonda to tu mám teraz napísať knihu o tom, že som veľmi vďačná za ten posratý iPhone?? samozrejme, že si to vážim, veď každý nemá také finančné prostriedky, ale mám na to...ako to povedať, úchylku? proste raz som povedala: čierny nechcem (áno, som vďačná) no musím tu zvýrazniť slovo ALE a to je to, že to, čo mi chýba k životnému šťastiu je dať ocovi naznačiť, aby šiel do obchodu a vymenil! veď to nieje nič! jednoducho vy mi to ZÁVIDITE a píšete že som rozmaznaná....WTF veď to je iba obyčajná výmena telefónu...
Čo by niektorý ľudia dali za IPhone... a ty tu ešte riešiš farbu??? Ja keď som si kupovala mobil som tiež chcela bieli ale povedali mi že bieli dojde až na druhý deň že je len čierny, tak som srala na to zobrala čierny a ďalej neriešila!!
@amikadze ale tak keď jej už raz kúpil čierny, tak to už nemôže nechať tak?
@toojdale a ty si myslíš, že taká výmena telefónu bude akože zadara či čo? a keď to objednal na nete, tak čo im tam bude písať, že: Prepáčte, moja dcérenka si zmyslela, že chce biely iPhone a nie čierny. Láskavo moju objednávku "prerobte"!
podla mňa keď ti to už objednal, tak už nič.. toto si mu mohla predtým hovoriť, že chceš biely.. a btw je tolko obalov všelijakých na iphone, že ťa to trápiť nemusí čierny je super
mat tvoje problemy a prezidentov plat co tak si za svoje prachy kupit kryt?.. byt rodicmi tak ti ten telefon ojebem o hlavu a este to preplatit budes musiet
Ako dobre beriem iPhone na slovensku nie je zrovna najbežnejší darček ale myslím že z niektorých(vlastne skôr z väčšiny) príspevkov ide dosť veľká zakomplexovanosť. Keby sa pýtala to isté ale o teplákoch tak tiež tak reagujete? myslím že väčšina ľudí ak má tu možnosť tak si vyberie to čo im viac sadne.
ja mam radsej tmave farbyco sa mobilu tyka a vlastne vsetko skoro mam tmave ale tak ked chces biely ja neviem no musis mu to proste povedat inak bude cierny a to hned lebo ked ho budes mat doma uz neurobis nic
KRISTE PANE! oukej, ale aj rodičia sú prijebaní, keď kupujú drahé dary bez toho, aby sa spýtali normálne deciek, že čo presne chcú... šak nemáš 5 rokov, že ti to robia ako prekvapenie a nájdeš si ho až pod stromčekom
@uspavanocka presne toto ma napadlo! super sweet 16 na MTV... vždy som grcal z tých deciek
@idiotproof Nie nevidím. Ak by si vedela že muž ti ide kúpiť šperk ktorý by sa ti viac páčil v inej farbe, ktorú predávajú. Tak mu to nenaznačíš? Lepšie prirovnanie? Celé o čom sa tu bavíme je to že ona vie aký darček dostane(a zrejme sa tomu aj teší) ale chcela by radšej v inej farbe. Pýta sa ako to otcovi naznačiť. Nevidím žiaden dôvod aby si niekto dával po hube.
Si po Vianociach daj vymeniť kryt. Za svoje peniaze.
Biela je dosť o ničom, zašpiní sa a zašmudlá ani nevieš ako. Btw, obal cez to si ešte nebudeš kupovať? Ak hej, tak je výmena krytu trochu zbytočnou záležitosťou.
@idiotproof Ako môžeš vedieť že sa z toho neteší. A pri telefóne ide aj o farbu, osobne by som biely ani ružový nechcel. Čo sa týka funkčnosti tak 18 ročnému dievčaťu je funkčnosť toho iphone na dve veci a je to čisto "módna" záležitosť, takže farba hraje väčšiu rolu ako keby som telefón kupoval sebe. Jasne keby ho už mala tak pod vianočným stromčekom povedať otcovi že: Nechcem, vymeň mi ja som chcela biely. To by bolo znakom rozmaznanosti ale v štádiu že to len objednal cez E-shop je to ešte v celku dobrá požiadavka. Ten telefón včera ešte nemusel byť ani expedovaný a v rámci nákupu cez net má právo ho vrátiť bez udania dôvodu. Nikdy som s tým nemal problém. A áno na Iphone si môže dať kryt aký len chce a môže si ho dať prerobiť na biely ale keď sa to dá teraz? Načo to komplikovať potom? Podľa mňa položila veľmi jednoduchú otázku a bez emócii jej stačilo napísať ako naznačiť otcovi že by chcela radšej biely. Miesto toho sa vzrušujete nad tou drzosťou že dostane taký drahý darček(čo je dosť individuálna záležitosť) a rieši blbú farbu. Osobne by som to tiež neriešil ale to je individuálne tak prečo sa do nej navážať?
ludia,ale ved farba je velmi dolezitá!!!! ja odkedy som stratila ruzovy mobil a raz mala cierny a biely,nevedela som sa s nimi zžiť a zase som ich stratila!!!! takže na tom nie je nič zlé,ved to je velka vec taky ajfon. tak ked chceš biely tak musis mať biely. ale ked ti ho už jezisko kupil,tak si kup novy krytiček.
soa @transplantovana ma pravdu. zdravim vas z mojho ruzoveho pocitaca vazeni
Čo sa do nej navažate ?! ona chcela len poradit jak to ma a nie keci okolo toho ! Ak nemate čo povedať a machrovať tak nič nekomentujte ! Normalne sa spytala jak na to. @toojdale . a este bodaktori soplaci 16 rocny sa do nej navazaju a ona ma 18 !
A k teme: všetci kamoški maju biely,ježiš ten je nadherny och ale nevadi raz dufam ze si nan zarobim :F to povrdz ocinovi a ti ludia čo su tu tak su naozaj retardovany a niektory su mensi nez ty . oni ty len zavidia lebo nemaju žiadny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
a k tvojmu "problému" (triple facepalm)
ako hlavne si by si mala byť vďačná že ti ho kupujú...
inak, vo všeobecnosti sa mi biele mobily páčia menej ako inofarebné....
kokot toto sú problémy.... mať také problémy tak asi som najspokojnejší človek na svete....
Ini mozu po takom niecom len snivat a ty tu budes este nespokojna kvoli farbe?
Si kup sama, ja byt tvojim tatkom a toto mi povies ked ti to dam tak uz nedostanes ani mastny chleba s cibulou.
predýchaj to a skús si nahovárať, že aj tá farba je pekná...do Vianoc si hádam vsugeruješ , že chceš práve ten čo objednal
a kebyže si kúpiš kryt ... ? a čo ak ten telefón bol napríklad pre neho a nie pre teba?
šiši riši?
NECH TI NEJEBE!
Asi ma jebne.
Kokos dievca, tebe asi tiez jebe.
Ked si chces vyberat, akej farby chces vyjebany ajfoon, zarob si na neho sama.
Ak ti ho ma kupit tatko tak bud rada, ze ti ho chce kupit.
Mne rodicia kupia na vianoce maximalne tak jednu knihu, plus mi kupili oteplovacky, ktore keby som nemala tak chodim v zime naha po svahu.
Chcela som pocitac- musela som si na neho zarobit.
Stale hovorim, ze peniaze nie su vsetko a kto ma nech ich vyuziva a kto nema nech nezavidi, ale ked ti chce niekto kupit nieco, co stoji 500 eur a ty budes nespokojna kvoli farbe.... Kupim ti z vlastneho biely sprej a mozes si ho prestriekat ked to bude take zle
Ked si zarobis SAMA na biely tak budes mat biely !
ale ak sa ti viac páči biely.. tak napr. choď na komp, otvor stránku s iPhonom.. zavolaj tata a začni mu o ňom hovoriť a ako sa ti páči atď a povedž že ak by sis i kupovala iPhone tak len biely.. čierny sa ti nepáči.. to je myslím dosť jasné
Mala by si byť rada že ti rodičia niečo kúpia na vianoce a nie si ešte aj vyberať farbu a že 18 rokov ...
Nechaaaaapem!
Zavolaj mi, ked dosiahnes v zivote nieco bez tatkovych penazi
Nie, vies co, zavolaj mi, ked si zarobis na prvu zmrzlinu
ľudia vám sa nezdá trápne keď každý druhý koment je "mať tak tvoje problémy!" "si rozmaznané decko!" a podobne???
.. okrem toho.. kde vo svojom príspevku povedala, že za ten darček nie je vďačná.......??
Aha, mas pravdu, to naozaj JE nevdacnost
@toojdale ano,teoreticky mozes kupit chalanovy ruzovy Iphone. ale predsa len ruzovu chlapci velmi nenosia, ibaze cierna aj biela su take unisex farby,moze ich mat aj chlapec aj dievca.
ibaze neviem preco si myslis ze to ludia nechapu? praveze to velmi dobre chapu, a uvedomuju si ze od tvojho otca bolo velmi pekne ked sa rozhodol kupit ti Iphone,o ktorom mozno niektori ludia len snivaju. a ty nie ze by si mu za to podakovala,ty este ides riesit ze to nebolo podla tvojich predstav....
Radsej si na nieco zarobim sama a budem si to vazit a nie ze mi to kupi tatko a ja sa budem len chvastat...
vy asi všetci denne riešite transplantácie sŕdc, potraty a krádeže
trapkovia trápni.
2. Ak je, a objednavka uz je odoslana, nic s tym neurobis.
@toojdale a ty si myslíš, že taká výmena telefónu bude akože zadara či čo? a keď to objednal na nete, tak čo im tam bude písať, že: Prepáčte, moja dcérenka si zmyslela, že chce biely iPhone a nie čierny. Láskavo moju objednávku "prerobte"!
ona si ten darček nepýtala silou mocou (aspoň o tom nepísala), ale AK už ho má teda dostať tak taký aby bol podľa jej predstáv, nie ?
prepáč, ale hovoríš, že nie si rozmaznaná, a potom ti niekto povie pravdu a ty ho urážaš....
@uspavanocka presne toto ma napadlo! super sweet 16 na MTV... vždy som grcal z tých deciek
a dievca, daj si po hube..
a je to blbe prirovnanie pretoze pri telefone ide o funcknost nie o blbu farbu. dievcine chyba kusok pokory a vdaky.
A za 2, bodaj by nebol pre teba
Biela je dosť o ničom, zašpiní sa a zašmudlá ani nevieš ako. Btw, obal cez to si ešte nebudeš kupovať? Ak hej, tak je výmena krytu trochu zbytočnou záležitosťou.
chapem ze pre nu to je skor modny doplnok a presne preto by som ju najradsej vyfackala. first world problems...
cim skor sa nauci ze diametralne odlisne veci su v zivote podstatne tym lepsie.
s pozdravom,
jezisko
soa @transplantovana ma pravdu. zdravim vas z mojho ruzoveho pocitaca vazeni