neviem. mna cudzinci oslovovali sami od seba
ale ak ma trosku vypite, staci sa na neho divat a usmievat a pride aj sam, ak nemas gule na to ist normalne za nim a zoznamit sa...
zalezi aj od prostredia, ale v zahranici som mala pocit, ze to bolo normalne sa zoznamovat na party s hocikym, kto ti padol do oka...
@monforgotten a co si myslis ze o com inom to je ? nebud pokrytec .. ked vlastne ide chlapec zbalit dievca tak s tym ze ? hmmm to je kus, s nou sa budu ale dobre platit ucty, alebo ... bude dobra na dlhosiahle debaty o politickej situacii v bielorusku ? ... uz len to ze sa skor zadivame do peknych ludi jak do skaredych hovori samo za seba ... tak sa tu nehrajme na falosne naroky
@deeo a naco ti je taka baba, ktora je len dobra na sex a nevies sa s nou ani porozpravat? s ktorou nemate spolocne zaluby, ktore by ste mohli robit spolu? nemate podobnu viziu do buducnosti? to su dolezite veci...
@kitty7 nepopieratelne .. ale ten uplny zaciatok je o tom, ze tam musi preskocit iskra (cize je to viac o tom sexualnom jak o tom "duchovnom") ... mas dvoch chalanov, dakde na disco, jeden je uplne perfekt na rozpravanie, ma zaujmy ako ty, je podobna povaha ako ty etc, ale je vyzorovo nezaujimavy, proste neuputa ta ... druhy je duchovny analfabet ale vyzorom taky, ze ides do kolien ... na ktoreho budes zmurkat ? ... ale jasne, to je extrem ... furt je to tak ze to musi byt vyvazene
keby som siel este raz do extremu ... viem si predstavit "vztah" kde by islo najma o sex + to rozpravanie, jasne zeby sme riesili take veci co treba riesit, co prinasa zivot ... ale bavit sa o dajakej hovadine cely vecer .. tak to neni nic pre mna .... opacne, vztah kde by sme riesili ten zivot + dlhe vecerne debaty o nicom a sex raz za mesiac .. tak toto ee
@deeo ja som povaha, ktora ide do hlbky, kolkokrat som zmurkala po chlapoch, ktori neboli az tak fyzicky pritazlivi, ale mali skor akesi nadpozemske vyzarovanie. takze ja by som skor zmurkala naozaj po tom prvom type, ak by bol na pohlad sympaticky... ja si z tych otehlickovanych aj tak robim srandu, ze ci vedia derivovat
na druhej strane viem, ze nie kazda je ako ja, ale vies, ako to je, vrana k vrane sada... sexualna pritazlivost u roznych jedincov znamena rozne veci, pre niekoho je to cisto obal, pre niekoho je ten obal menej podstatny a "vzrusuje" ho inteligencia alebo zrucnost...
dalsia vec je, ze pre muzov a pre zeny sex znamena nieco ine, resp. je na inych hodnotovych prieckach. ty ako chlap nemozes automaticky predpokladat, ze pre zenu je sex rovnako dolezity ako pre teba, lebo proste nie je.
@kitty7 hej, k tebe po tom, co daco napises, uz tazko napisat daco dalsie, bo hovoris veci, tak jak su, alebo teda by mali byt ? spravne podla nejakych idealov dajme tomu ... ja zase pisem tak, jak vacsinou vidim okolo seba ze su ... potom to moze vyzerat, ze pisem kktiny .. kazdopadne, fajn vediet, ze beha po svete aj dakto tvojho razenia .. s tym sexom tiez suhlasim, co si napisala .. ze dievcata/zeny na to pozeraju asi inac jak my ... len ja neviem, sak .. tiez ho chcete, ne ? .. ale pride mi to, ze u chlapov to je tak .. chcem ist z ke do ba - tak idem .. zena ... ok, ale musim sa este medzitym zastavit v NY a v Pekingu
raz mi jeden erazmak vravel, ze skutocny dovod preco sem chodia nie su v skutocnosti pekne zeny, vraj tych je vsade dost, ale to, ze slovenky/cesky letia bezhlavo na cudzincov akoby boli nejaki polobohovia alebo co, takze sa nemusia ani velmi snazit, a to im imponuje a k teme - povec, ze zboznujes sex a je to, ved cudzinci sem nechodia si hladat zenu "do zivota", ale na jednu-dve noci....
@deeo vdaka, vacsina chlapov sa so mnou zvykne hadat, ze to tak urcite nie je... ale ono je to hodne o tom, ze clovek vidi to, co chce... ked v nieco veris, najdes okolo seba vela dokazov toho, ze mas pravdu... ja sa snazim verit, ze deti su dobre a ludia okolo mna zodpovedni a inteligentni... samozrejme to nevychadza uplne na 100%, ale tak na 80% si to urcite tymto pritiahnem.
jasne, ze chceme sex ale vzdy je pre nas sex, ze nieco a sex. ci uz si zena potrebuje dokazat, ze je pekna a za nieco stoji, alebo sa podvedome sexom tresta, lebo sa nema rada, alebo chce sexom muzovi ukazat lasku, spojit sa s muzskou energiou resp. napojit sa na nejake vyssie duchovno... vzdy je to sex a nieco. kym chlap vidi v sexe proste sex, nepotrebuje si nim nic dokazovat, nic za nim hladat. akurat, ked je trosku vyspelejsi v nom najde aj to duchovne uspokojenie, ale to je celkove nie bezna zalezitost ci pre muzov ci pre zeny...
@kitty7 ja sa musim pridat do tejto diskusie a vysmiat ta kvoli tejto pasazi " spojit sa s muzskou energiou resp. napojit sa na nejake vyssie duchovno" to je podla mna len cele o tom, ze kopa zien si nechce priznat, ze chcu len proste sex, lebo to maju rady, ale snazia si vsugerovat, ze je za tym aj noeco viac nevravim, ze nie su take zeny, co pouzivaju sex ako prostriedok na zvadzanie, na zarobenie, na sebapotvrdenie a pod., ale mne pride, ze kopa zien ma proste chut na sex a jedine "nieco" je dosiahnutie uspokojenia...ty to mozes mat inak, ale podla mna je to cele o zenskom pokrytectve, kvoli ktoremu nemozu stratit sebaobraz o svojej dokonalosti a nevinnosti...a staci si zajst niekedy do opitej zenskej spolocnosti a hned vidim/pocujem ake vyssie duchovno maju rady ...(ozoberaju chlapov ako topanky, hlavne ich fyzicke predispozicie na skvely sex, takze ziadne duchovna a podobne nezmysly)
@echoechoecho precitaj si moj prispevok este raz... ty do zenskej hlavy nevidis, nevies, preco chce s tebou ten sex... ja vam tu odhalujem tajomstvo zenskej mysle a ty si tak akurat nevdacny. viem, ako zeny rozmyslaju. je jedno, ci zenu zaujima duchovno, alebo si proste povie, ze toho chlapa zvedie, nech to stoji co to stoji, alebo chce doslova sex z lasky. vzdy je v tom este nieco, ci to nazves zamienkou, racionalnym zdovodnenim, motivaciou je to uplne fuk.
keby som chcela iba potesenie, doprajem si to rukou alebo si kupim vibrator.
@openmindedfreak hej urcite sa so mnou chlap len tak bez nicoho bude objimat... "vies, iba sa citim sama, mohol by si ma objat? ale neopovaz sa skusat na mna nieco viac" - uz vidim ako sa bijete o miesto dvorneho objimaca je to nieco za nieco.
@kitty7 no a? aj mňa kamarátka o to požiadala a skončilo to len pri tom...dokonca som poznal jednu dosť veľkú skupinu ľudí, ktorí keď sa stretli, objímali sa...nebolo to z dôvodu, že by sa poznali od mala, ale to mali proste vo zvyku, ako takú hlbšiu zdvorilosť...ale v poriadku, možno máš zo života iné skúsenosti...
@echoechoecho ... je to na natahovanie sa bez konca a mne sa toto nechce robit tu a v urcitych veciach ma pravdu @kitty7 ... a urcite najdes vo svete zeny, co to maju tak jak ona ... ale myslim si ze vacsina zie je takych, ako opisujes ty ... ked si vezme, ta len moja zena ... viem jak sa to snazi bavit vsetko na uroven a neviem co ... a viem co stvarame, jak sa kus pripijeme ... pritom naozaj, ked ju clovek nepozna "do hlbky" a napr riesi s nou len nejake pracovne veci alebo tak, ta si povie, ze kurva aka seriozna zena .... mozno ze zeny potrebuju sex a nieco .. ale kurevsky to komplikuje bezny zivot ... inac napisane, je to aspon pre mna otravne ... a to duchovno ? mozno to len tak pomenovala ... tiez, ked som so zenou a milujeme sa tak to nevnimam ze je to len telesne ... ale este daco nad tym ... proste je to ine, ked sa vyspis s dajakou kuuu na disco alebo ked sa milujes s niekym, s kym zijes dlhodobo ... ale neviem, rozmyslam nad tym .. ze skor jak duchovno, je to len dajaky hormon, co ti ten pocit navodi ... ale znova sa da suhlasit s tebou ... chlap si prizna, ze je to asi hormon, co je pre zensku primitivne, aby to bol len dajaky hormon, tak povedia, ze je to duchovno ...
@openmindedfreak tak ked su blizki kamarati, to je ine... to sa stalo aj mne... ale ked je clovek dlhsie sam, nestretava sa s tak blizkymi ludmi a vyskytne sa zrazu nejaky chlap, co o zenu zakopne, chce ju... tak v tom moze zena vidiet takuto prilezitost...
@deeo
Ja musim len suhlasit..Inak sympaticky ludia maju vzdy na viac ako menej sympaticky, bral by som priklad aj na sebe, ked napriklad chodim von s kamosom, ktorý je sympaticky, on má viac menej vždy navrch, každú chvíľu mu nejaka ženská opetuje usmev, prihovori sa, ano prihovori, mna si ani nevsimnu.. len to ze som tam s ním..k téme urob to čo robia chalani prihovor sa
@baldurs tak to je .. a jak som povedal .. nemozem tvrdit ze neexistuju zeny jak kitty7 ... ale viac je takych, teda drviva vacsina, ktore si vsimnu skor sympatickeho, jak priemerneho, alebo nesympatickeho ... a opacne to plati tiez ... skor si v clube budem robit zalusk na taku co "pokruti zadkom" jak na taku co tam na mna bude mavat dajakou filozofickou knihou ... preto som to tak aj napisal tej co sa pytala ... ze ukaz mu pitchu ... sak samozrejme nemyslel som to doslovne .. ale ta co ine chcela pocut ? ... sak vsetci vieme jak to chodi .. neviem ci skor neslo o pochvalenie sa potencionalnym cudzincom, kedze hej, slovenske chicks na nich neprimerane letia ,, jak tu napisal kolega vyssie ... ta ze sa pochvalim pred ostatnymi chicks tu "aha aha, ja asi budem mat cudzinca" jupiii ... a je to tak .. sak to nie len dievcata ... ale celkovo, pride tu dakto zo "zapadu" ta pojaseni slovaci kolo neho behaju jak keby poloboh bol malomestiacky rozum no
@kitty7 nepovazoval som za potrebne tagovat ta pri poznamke, ktora mi prisla vtipna, pricom bolo viac nez iste, ze si ju vsimnes, a aj si si vsimla, takze rovnovaha vo vesmire bola zachovana
@deeo "keby som siel este raz do extremu ... viem si predstavit "vztah" kde by islo najma o sex + to rozpravanie, jasne zeby sme riesili take veci co treba riesit, co prinasa zivot ... ale bavit sa o dajakej hovadine cely vecer .. tak to neni nic pre mna .... opacne, vztah kde by sme riesili ten zivot + dlhe vecerne debaty o nicom a sex raz za mesiac .. tak toto ee"
takyto krcovity vztahovy konstrukt som este necitala... pripada mi to, ako keby si nikdy ziaden vztah nemal.
@26@27 boze chlapi. vy nam zenam nerozumiete, naco tu samolubo rozvijate teorie o tom, preco sa zena s vami vyspi, ako keby ste boli polobohovia, co vidia zenam do hlav. my nie sme take jednoduche a logicke ako vy a pripada mi vrcholne trapne, ze ma tu 3 chlapi su schopni presviedcat, ze oni vedia lepsie, ako ja, ako taka zena rozmysla. ja som nestretla v zivote zenu, ktora by za sexom nehladala aj nieco ine, ci uz sa nechce citit sama, alebo ma chut spoznat nieco nove, alebo sa chce pomstit, alebo sa citi byt dlzna, alebo sa dokonca moze s chlapom vyspat aj zo sucitu, casto s chlapom spi z lasky alebo ako som spominala moze mat rada pocit napojenia na nieco vyssie. vy toto nepochopite, lebo rozmyslate uplne inak, tak sa mi nesnazte vysvetlovat, ze viete tieto veci lepsie, ako ja. vdaka.
@trdelniiiq vsimla, ale nemusela by som si a uz ma tu vrcholne zacinaju srat ludia, ktori skopiruju moj text, pridaju smajliky a nevedia moj prispevok otagovat anilen cislom.
Jasne ze vo vztahu ide v prvom rade o sex (a zenam aj najst si niekoho s kym moze mat deti). Je to proste biologia. Keby si chodila s chlapom ktoreho by si velmi lubila a zistila by si ze je impotentny urcite by si ho poslala k vode. Nikto by predsa dobrovolne nestravil zivot v celibate.
ale k teme @MonForgotten preco cudzinca? s cudzincom si mozes uzit dobry sex bez zavazkov bez toho aby sa to niekto dovedel, vsakze? Ak chces zbali cudzinca tak si daj minisuknu vystrih a chod v piatok vecer do centra. Ale mne sa dievcata stazovali ze ich balia len sami cudzinci takze asi 100 ludi 10 chuti.
@peculiar hej vlastne, trocha na kkt napisane, priznavam ... ale tak normalny clovek asi pochopi ... proste .. normalny vztah ok ... sex, riesit veci co treba riesit + mozno sem tam pokecat o "bludoch" ..................................................... sex 2x do mesiaca, robenie mega problemov z malych veci a dlhe kecacky o nicom = nem ok
@deeo ak by som mala pocit, ze moj partner "keca o bludoch", zrejme by to pre mna nebol ten pravy... predstav si, ze by si s niekym takym mal stravit cely zivot - hoci by ste tie "bludy" preberali len obcas
@deeo ale zase, samozrejme, neocakavame zmenu ani nic podobne ... patri to k zenam, ze sa tak spravaju no ... ocakavat od zeny, zeby bola zenou ale pritom sa sparavala ako chlap, je asi trocha mimo
v podstate, sak sama si napisala ze tiez chcete sex, tak jak my ... len je to tak, ze zivot sa da zit jednoducho, ale aj komplikovane,...... zenske ho asi radsej ziju komplikovane ... nie len co sa sexu tyka
@peculiar priklad bludu: ... ideme v lete na dovolenku ... chlap: ok, podme teda do chorvatska, split, ta a ta vilka abo ten a ten hotel ... vec vybavena zachvilu ..........................................
zena: a kdeeeee ? a precooooo tam ? a nepojdeme radsej taaaaam ? a aha tu je trochu krajsi vyhlad na moreeeeeeee, a na tom hotely je vacsi balkoooooooon + 3 tyzdne obzerania ponuk na nete ... a kazdovecerna tema po dobu 2 tyzdnov - dovolenka
predsa ju neopustim len zato .... ale je to blud a je to otravne ... no si zena a tak to nepochopis ... cca je to o tom, co som pisal aj kitty7
@deeo so svojim stalym partnerom pravdepodobne sulozim z lasky, a ked aj nie z lasky, tak aspon preto, ze je to moj partner, cize to je sex a nieco ja viac dovodov na sex s parterom nepotrebujem
@peculiar ale ved kludne .. nech nieco vybera aj pol roka ... s tym ze pride nakoniec za mnou ... ideme tam a tam, vtedy a vtedy ... ale nie tak, ze 3 tyzdne nebudem nic ine pocuvat, len ze ... dovolenka
@peculiar sak toto pisem ... pre zensku daco take blud neni ... pre chlapa asi hej (ale neda sa to zovseobecnit na 100% populacie) ... sak, kludne hod ty daco, co vo vztahu povazujes za to, ze sa "rozobera, alebo keca sa o blude"
@kitty7 zase trepes pokrytecke nezmysly...ale v jednom mas pravdu, v tej zamienke...a myslis, ze chlapi sexuju len tak? nie, tiez je tam ta zamienka napr., ze chcu uspokojit zenu, a z toho ma muz lepsi pocit ako ked si to urobi rukou
a s tou teplou narucou? really? ved nech sa ide obimat s kamoskami alebo kamosmi...ty hned tam vidis len sex..aka si sexisticka inak ja rad obimam zeny a kludne by som bol dvornym obimacom, keby zase zeny ako ty za tym nevideli hned nieco viac + ta zena by ma nesmela pritahovat, ale len byt sympaticka a fakt existuju zeny, ktore sa vyspia len zo sucitu? zo sucitu su skor zeny prehnane zdvorile, ak sa vyspia, tak je tam aj nieco viac, ale cisty sucit urcite nie...
@echoechoecho@47 .. teraz si ale pokrytec ty ... ... ze idem sa vyspat so zenou zato, bo ju chcem uspokojit ... no tak to urcite ... nehovorim, ze to neni fajn ... ale chcem vidiet toho chlapa, ktoreho toto je prvotny zamer pre sex s nejakou chick (y)
@deeo ja ako "blud" beriem povrchne kecy o absolutnej dolezitosti vzhladu, neustale hodnotenie a kritizovanie ludi okolo, prazdne, bezobsazne reci, vecne stazovanie si, vela reci a malo cinov. to, co popisujes ty, mi oproti tomu pripada ako nepodstatna prkotina.
a s tou narucou, prave, nejde len o kamaratsku naruc, ale o naruc chlapa, ktoreho pritahujem... chlap nikdy nepochopi, ako velmi sama sa zena moze citit, bohuzial. pre vacsinu zien je priroritou cislo jeden mat po boku spravneho muza. kym pre vas chlapov je priroritou cislo jeden nieco v zivote dokazat. chapes ten rozdiel?
ono si treba uvedomit, ze mnohe zeny maju polamanu hrdost, zly obraz o sebe samej, nizke sebavedomie (aj ked navonok to mozu byt velmi dobre heeerecky) a sudnost im tiez nie vzdy nieco hovori. zenska, ktora sa ma rada a uvedomuje si svoju hodnotu sa nebude ponizovat tym, ze by spala s kadekym... nebude si nieco dokazovat sliepkovskym spravanim, rypanim do inych zien, aby sa ona citila lepsie... vyrovnana zena proste ziari a ma v pecku ine zeny.
@peculiar hej, to je tiez blud ... ale jak som pisal ... ja sa aj o tej dovolenke pobavím, aj vlastne o hocicom ... len nech to ma nejaku rozumnu mieru
@deeo vsimaj si detaily, je tam, ze napr....jeden z mnohych dovodov, a nie je na tom nic pokrytecke ak si zamilovany, tak je to relevantny dovod a nechapem ako si hned presiel na sex s nejakou (mozno random) chick??
@kitty7 takze ja si to prelozim do mojho jazyka - ide vlastne o ten pocit, ze zena je pritazliva pre chlapa, sexualne pritazliva, cize nejde o naruc, ale hlavne o to teply ud vo vagine pripadne v inych otvoroch nemyslim, ze by sa dalo tak skatulkovat, ze co je priorititou zien a muzov, su taki i onaki...
je pravda, ze mnohe zeny maju polamanu hrdost, ale snaha zvysovat si ju skrz sex je blbost, ved existuje mnoho inych sposobov, podla mna je to stale o tom, ze zena ma chut na sex a kedze ma sebavedomie na nule, tak hura si zbali nejakeho chlapa (ktoreho by zbalila i keby mala sebavedomie v poho), ktory ju uspokoji a ona si povie, ze aka je pritazliva, ako si ceni samu seba...hmm to su veci ..ale nieco pravdy na tom bude, viac prelietave mi prisli tie menej atraktivne zeny, a tie krasne si vzdy viac vyberali....
@echoechoecho mas ocividne problem porozumiet pisanemu textu asi ked chce teplu naruc, tak nechce byt pritazliva len sexualne, ale aj psychicky. ti vravim dokola, keby mi slo len o to si vrznut, tak prsty mam sikovne dostatocne, nepotrebujem na to celeho chlapa (a este ten vsetok cirkus okolo toho - pekne sa obliect, namalovat, ist von, trpiet v podpatkoch, odohnat par opilcov, potom dufat, ze vybrany nebude totalne poleno... - naco? zabity cas pokial mi to nepohladka ego, nedoda sebavedomie)... co mi chlap da je pocit, ze som ziadana, pritazliva, pekna zena - vnutorne aj navonok! ze som proste zena, ktora za nieco stoji... ty toto ako chlap nikdy nepochopis, tak sa nesnaz tomu rozumiet a prekladat si moje slova do muzskeho jazyka, vzdy to prelozis zle. zena by bez toho "niecoho" proste mala sex uplne u p..i. zena nie je chlap, uz to pochop, ty nemozes predpokladat, ze zena rozmysla o sexe ako chlap, nikdy, proste nikdy, lebo zena rozmysla uplne, ale uplne inak v tychto veciach. to neznamena, ze zo sexu nema potesenie a ze ju to potesenie nezaujima, ale ona na rozdiel od vas na potesenie tych spodnych organov proste opacne pohlavie nepotrebuje. nie ste taki doleziti pre nas, zmier sa s tym.
a fakt, nehadaj sa prosim ta so mnou o tom, ako rozmysla zena, so ZENOU sa hadas o tom, ako zena rozmysla, tebe to neni ani trochu trapne?
@kitty7 ty mas ocividne problem porozumiet svojmu textu Pozri, spravas sa jak krava, na jednej strane ma drbes, ze co si to dovolujem hovorit, ako mysli zena, ale na druhej strane tu veselo vypisujes slohy o tom, ako rozmysla muz. Co ty vies o tom, co pre chlapa znamena sex?To ti nie je trapne? Vies figu o tom, ako rozmyslaju muzi...akurat si prilis namyslena, a povrchna v chlapoch, a potom tu sa kopa zien stazuje, ze ten one je kkt, klamar, ze najprv je mily a potom ju podvadza...vidis? to je ta zenska blba predstava, ze chlapi su jednoduche zvieratka...nie su, mozno tak nejaki blbci, pubertiaci, co maju 15 rokov....
"ti vravim dokola, keby mi slo len o to si vrznut, tak prsty mam sikovne dostatocne"-to len ja si myslim, alebo to fakt je rozdiel, ak si do ice strcicis chlapov penis a svoje prsty?
@echoechoecho presne som cakala tuto reakciu.
az na to, ze 95% mojich slov je o tom, ako rozmysla zena. a k vam muzom sa vyjadrujem, ze rozmyslate inak, konkretizujem uplne minimalne, ale dobre.
ja nemam problem si priznat, ze vasmu zmyslaniu nerozumiem, to neznamena, ze ho ani trochu nepoznam. hlavne poznam vasu muzsku, uzemnujucu, poriadok vykonavajucu a upokojujucu energiu.
ze nazyvam muzske zmyslanie jednoduchym a logickym - ano nazyvam, lebo to tak je. muz mysli a kona. zena citi. myslienky do istej miery predvidat vies, ale pocity vobec ani trochu. ked sa muz a zena rozpravaju napriklad o svadbe, to je casty kamen urazu, muz zene vzdy povie to iste. aj ked neviem predvidat, co mi povie prvy krat, viem predvidat, ze mi to povie nabuduce znovu. za to zena bude chvilu stebotat, ake to bude krasne, potom sa nastve na neho, ze si ju nechce vziat, potom sa uvedomi a zacne sa mu liskat, lebo sa boji, ze o neho pride a nakoniec vecer zaspava s placom, ze ju uz nemiluje. alebo to moze byt v opacnom poradi. alebo bude iba nastvana. alebo iba smutna. cojaviem? to ani ja neviem. my zeny ked spadneme do emocneho chaosu v podstate chytame bipolarnu poruchu, ani my nevieme predvidat, aka bude nasa reakcia... na to potrebujeme tu vasu muzsku energiu, aby nam z toho nesibalo.
inak kde som ja pisala, ze vy chlapi ste jednoduche zvieratka, ze ste vsetci klamari a nevernici? to by som si rada precitala teda to, ze vase zmyslanie nazyvam jednoduchym neznamena, ze ho povazujem za hlupe...
jaj a rozdiel penis vs. prsty... zena ma aj klitoris, preco na to chlapi tak radi zabudaju... jasne, ze je v tom rozdiel, ale nie taky, aby mi to za to stalo sa pol dna chystat a potom si robit dalsiu ciarku do dennicka, ja som slusne dievca
mám dojem, že sa celá táto diskusia zvrhla na boj medzi mužmi a ženami a jediný spôsob ako sa vieme znášať sú len kompromisy.. tak to vždy bolo, a tak to aj bude..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale ak ma trosku vypite, staci sa na neho divat a usmievat a pride aj sam, ak nemas gule na to ist normalne za nim a zoznamit sa...
zalezi aj od prostredia, ale v zahranici som mala pocit, ze to bolo normalne sa zoznamovat na party s hocikym, kto ti padol do oka...
a k otázke...ja netušíííím
mohol som byt slusnejsi ? .. mohol
keby som siel este raz do extremu ... viem si predstavit "vztah" kde by islo najma o sex + to rozpravanie, jasne zeby sme riesili take veci co treba riesit, co prinasa zivot ... ale bavit sa o dajakej hovadine cely vecer .. tak to neni nic pre mna .... opacne, vztah kde by sme riesili ten zivot + dlhe vecerne debaty o nicom a sex raz za mesiac .. tak toto ee
na druhej strane viem, ze nie kazda je ako ja, ale vies, ako to je, vrana k vrane sada... sexualna pritazlivost u roznych jedincov znamena rozne veci, pre niekoho je to cisto obal, pre niekoho je ten obal menej podstatny a "vzrusuje" ho inteligencia alebo zrucnost...
dalsia vec je, ze pre muzov a pre zeny sex znamena nieco ine, resp. je na inych hodnotovych prieckach. ty ako chlap nemozes automaticky predpokladat, ze pre zenu je sex rovnako dolezity ako pre teba, lebo proste nie je.
jasne, ze chceme sex ale vzdy je pre nas sex, ze nieco a sex. ci uz si zena potrebuje dokazat, ze je pekna a za nieco stoji, alebo sa podvedome sexom tresta, lebo sa nema rada, alebo chce sexom muzovi ukazat lasku, spojit sa s muzskou energiou resp. napojit sa na nejake vyssie duchovno... vzdy je to sex a nieco. kym chlap vidi v sexe proste sex, nepotrebuje si nim nic dokazovat, nic za nim hladat. akurat, ked je trosku vyspelejsi v nom najde aj to duchovne uspokojenie, ale to je celkove nie bezna zalezitost ci pre muzov ci pre zeny...
keby som chcela iba potesenie, doprajem si to rukou alebo si kupim vibrator.
Ja musim len suhlasit..Inak sympaticky ludia maju vzdy na viac ako menej sympaticky, bral by som priklad aj na sebe, ked napriklad chodim von s kamosom, ktorý je sympaticky, on má viac menej vždy navrch, každú chvíľu mu nejaka ženská opetuje usmev, prihovori sa, ano prihovori, mna si ani nevsimnu.. len to ze som tam s ním..k téme urob to čo robia chalani prihovor sa
takyto krcovity vztahovy konstrukt som este necitala... pripada mi to, ako keby si nikdy ziaden vztah nemal.
@trdelniiiq vsimla, ale nemusela by som si a uz ma tu vrcholne zacinaju srat ludia, ktori skopiruju moj text, pridaju smajliky a nevedia moj prispevok otagovat anilen cislom.
ale k teme @MonForgotten preco cudzinca? s cudzincom si mozes uzit dobry sex bez zavazkov bez toho aby sa to niekto dovedel, vsakze? Ak chces zbali cudzinca tak si daj minisuknu vystrih a chod v piatok vecer do centra. Ale mne sa dievcata stazovali ze ich balia len sami cudzinci takze asi 100 ludi 10 chuti.
v podstate, sak sama si napisala ze tiez chcete sex, tak jak my ... len je to tak, ze zivot sa da zit jednoducho, ale aj komplikovane,...... zenske ho asi radsej ziju komplikovane ... nie len co sa sexu tyka
zena: a kdeeeee ? a precooooo tam ? a nepojdeme radsej taaaaam ? a aha tu je trochu krajsi vyhlad na moreeeeeeee, a na tom hotely je vacsi balkoooooooon + 3 tyzdne obzerania ponuk na nete ... a kazdovecerna tema po dobu 2 tyzdnov - dovolenka
predsa ju neopustim len zato .... ale je to blud a je to otravne ... no si zena a tak to nepochopis ... cca je to o tom, co som pisal aj kitty7
a s tou teplou narucou? really? ved nech sa ide obimat s kamoskami alebo kamosmi...ty hned tam vidis len sex..aka si sexisticka inak ja rad obimam zeny a kludne by som bol dvornym obimacom, keby zase zeny ako ty za tym nevideli hned nieco viac + ta zena by ma nesmela pritahovat, ale len byt sympaticka a fakt existuju zeny, ktore sa vyspia len zo sucitu? zo sucitu su skor zeny prehnane zdvorile, ak sa vyspia, tak je tam aj nieco viac, ale cisty sucit urcite nie...
inak sa mi nepaci, ze hovoris za vsetky zeny
a s tou narucou, prave, nejde len o kamaratsku naruc, ale o naruc chlapa, ktoreho pritahujem... chlap nikdy nepochopi, ako velmi sama sa zena moze citit, bohuzial. pre vacsinu zien je priroritou cislo jeden mat po boku spravneho muza. kym pre vas chlapov je priroritou cislo jeden nieco v zivote dokazat. chapes ten rozdiel?
ono si treba uvedomit, ze mnohe zeny maju polamanu hrdost, zly obraz o sebe samej, nizke sebavedomie (aj ked navonok to mozu byt velmi dobre heeerecky) a sudnost im tiez nie vzdy nieco hovori. zenska, ktora sa ma rada a uvedomuje si svoju hodnotu sa nebude ponizovat tym, ze by spala s kadekym... nebude si nieco dokazovat sliepkovskym spravanim, rypanim do inych zien, aby sa ona citila lepsie... vyrovnana zena proste ziari a ma v pecku ine zeny.
@kitty7 takze ja si to prelozim do mojho jazyka - ide vlastne o ten pocit, ze zena je pritazliva pre chlapa, sexualne pritazliva, cize nejde o naruc, ale hlavne o to teply ud vo vagine pripadne v inych otvoroch nemyslim, ze by sa dalo tak skatulkovat, ze co je priorititou zien a muzov, su taki i onaki...
je pravda, ze mnohe zeny maju polamanu hrdost, ale snaha zvysovat si ju skrz sex je blbost, ved existuje mnoho inych sposobov, podla mna je to stale o tom, ze zena ma chut na sex a kedze ma sebavedomie na nule, tak hura si zbali nejakeho chlapa (ktoreho by zbalila i keby mala sebavedomie v poho), ktory ju uspokoji a ona si povie, ze aka je pritazliva, ako si ceni samu seba...hmm to su veci ..ale nieco pravdy na tom bude, viac prelietave mi prisli tie menej atraktivne zeny, a tie krasne si vzdy viac vyberali....
a fakt, nehadaj sa prosim ta so mnou o tom, ako rozmysla zena, so ZENOU sa hadas o tom, ako zena rozmysla, tebe to neni ani trochu trapne?
"ti vravim dokola, keby mi slo len o to si vrznut, tak prsty mam sikovne dostatocne"-to len ja si myslim, alebo to fakt je rozdiel, ak si do ice strcicis chlapov penis a svoje prsty?
az na to, ze 95% mojich slov je o tom, ako rozmysla zena. a k vam muzom sa vyjadrujem, ze rozmyslate inak, konkretizujem uplne minimalne, ale dobre.
ja nemam problem si priznat, ze vasmu zmyslaniu nerozumiem, to neznamena, ze ho ani trochu nepoznam. hlavne poznam vasu muzsku, uzemnujucu, poriadok vykonavajucu a upokojujucu energiu.
ze nazyvam muzske zmyslanie jednoduchym a logickym - ano nazyvam, lebo to tak je. muz mysli a kona. zena citi. myslienky do istej miery predvidat vies, ale pocity vobec ani trochu. ked sa muz a zena rozpravaju napriklad o svadbe, to je casty kamen urazu, muz zene vzdy povie to iste. aj ked neviem predvidat, co mi povie prvy krat, viem predvidat, ze mi to povie nabuduce znovu. za to zena bude chvilu stebotat, ake to bude krasne, potom sa nastve na neho, ze si ju nechce vziat, potom sa uvedomi a zacne sa mu liskat, lebo sa boji, ze o neho pride a nakoniec vecer zaspava s placom, ze ju uz nemiluje. alebo to moze byt v opacnom poradi. alebo bude iba nastvana. alebo iba smutna. cojaviem? to ani ja neviem. my zeny ked spadneme do emocneho chaosu v podstate chytame bipolarnu poruchu, ani my nevieme predvidat, aka bude nasa reakcia... na to potrebujeme tu vasu muzsku energiu, aby nam z toho nesibalo.
inak kde som ja pisala, ze vy chlapi ste jednoduche zvieratka, ze ste vsetci klamari a nevernici? to by som si rada precitala teda to, ze vase zmyslanie nazyvam jednoduchym neznamena, ze ho povazujem za hlupe...
jaj a rozdiel penis vs. prsty... zena ma aj klitoris, preco na to chlapi tak radi zabudaju... jasne, ze je v tom rozdiel, ale nie taky, aby mi to za to stalo sa pol dna chystat a potom si robit dalsiu ciarku do dennicka, ja som slusne dievca