Ako naviazať nový vzťah ked je to plné toho starého? Chcem niečo nové. Chcem začať na novo. Podmienky tomu aj prajú. Ale akosi mám stále pocit že to zastáva na tom starom. Všetky spomienky.. všetko o čom by sa možno dalo pokecať.. zážitky a názory.. všetk
no este to chce cas podla mna, co viem co si mi pisala, tak este je to kratko podla mna, co si sama...potrebujes prist na svoje vlastne myslienky, zit svoj vlastny zivot a ono to casom prejde
ak sa pamätám, tak si to mala na diaľku, čo je v preklade, že si nemala takmer žiadny vzťah takže vysporiadať sa musíš len ty sama so svojím vnútrom...je to len v tebe
ked ti to evokuje vsetko stary vztah, tak este nie si pripravena na dalsi...takze ho nezacinaj prosim, lebo je to velmi nefer voci tomu novemu chalanovi
tiez som mala take stavy... ale ako sa hovori pomsta byva sladka...chlapec mi ublizil, ta som ubliizila ja jemu... bude to dlho rozdyychavat ale ja sa ciitim uuzasne a konecne si zacinam uvedomovat realitu...sa niekedy divim aka moze byt pravda zranujuuca
@Pubertslatinocelny ja viem.. máš pravdu.. síce chcem ale je na to skoro.. len ma to štve.. sama na seba som pri tom naštvaná, že to nejde.. že to nepustí.. chcem, ale nedá sa.. už sa tým ani neštvem.. myslela som že by to šlo.. no očividne nie..
@richardulman ccheš hádam povedať, že vzťah na dialku, nieje ziaden vztah?? tak to si zrejme mal potom strasne vela takych vztahov, ked to vsetko takto kategorizujes a hadzes do jedneho vreca
a k téme : podstatná otázka, ako dlho s uz rozidena???
no tak ako pre koho... ja popravde som mala dalsich vztah asi po 2,5 mesiaci...
ale tak hlavne nerob vieš čo? že chces ineho chalana ako naplast
najkrajsi vztah zacnes vtedy, ak budes sama pripravena a nepojde ti o to, aby si sa pred EX predvadzala..
a proste je to normálne.. ja som chodila s frajerom predtym 2,5 roka skoro a tiez som s nim zazila kopec veci..a ked sa s mojim terajsim o niecom rozpravame, tak proste ak padne na tuto temu, tak mu to nevadi..preotze to je moja minulost..tak isto, akko mne nevadi, ked on hovori o byvalej, ked snou niekde bol...
jasne, ze o mojom ex nehovorim stale... preboha ale proste s tym nic neurobis a svoju minulost nevymazes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a k téme : podstatná otázka, ako dlho s uz rozidena???
ale tak hlavne nerob vieš čo? že chces ineho chalana ako naplast
najkrajsi vztah zacnes vtedy, ak budes sama pripravena a nepojde ti o to, aby si sa pred EX predvadzala..
a proste je to normálne.. ja som chodila s frajerom predtym 2,5 roka skoro a tiez som s nim zazila kopec veci..a ked sa s mojim terajsim o niecom rozpravame, tak proste ak padne na tuto temu, tak mu to nevadi..preotze to je moja minulost..tak isto, akko mne nevadi, ked on hovori o byvalej, ked snou niekde bol...
jasne, ze o mojom ex nehovorim stale... preboha ale proste s tym nic neurobis a svoju minulost nevymazes