@22jeffo22 stačí pustiť cca 5V na kontakty, prebehni s tým všetky plôšky, interný čip to zaručene neprežije. Pre istotu ešte skús potom. Ale nie viac ako pol sekundy, nie viac ako 9V, lebo čip vie pekne prepáliť dieru, to už bude vidieť darmo, kremíkové integráče sú pekný ohňostroj, viem o tom svoje
@0mega1 niesom si istý či by to pomohlo, ako môže stratovať niečo čo nemá interný zdroj ? a čo tou vysokou frekvenciou myslíš ?
@0mega1 ja osobne by som volil klasiku, stačí mu 9V baterka alebo striedavé, to narobí viac škody aj pri zásuvkovej frekvencii.
No v mikrovlnke by som rád videl, ale aby si tým nepokazil tú mikrovlnku. No neviem či by ju tiež nespálil. taký malý predmet sa rýchlo rozohreje. A ťažko povedať či vnútri nastane dostatočná indukcia na poškodenie čipu, to by som bol skeptický voči tomu, skôr sa podľa mňa plast roztečie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
haha predbehol som ta!
@0mega1 niesom si istý či by to pomohlo, ako môže stratovať niečo čo nemá interný zdroj ? a čo tou vysokou frekvenciou myslíš ?
A k tej HF, napojí na generátor a podobne ako v prvom prípade.. a teraz ma napadlo že by možno stačila aj mikrovlnka.
No v mikrovlnke by som rád videl, ale aby si tým nepokazil tú mikrovlnku. No neviem či by ju tiež nespálil. taký malý predmet sa rýchlo rozohreje. A ťažko povedať či vnútri nastane dostatočná indukcia na poškodenie čipu, to by som bol skeptický voči tomu, skôr sa podľa mňa plast roztečie.