Potrebovala by som aspoň maličkú radu. Tákže... Mám chalana, s ktorým už o pár dní oslávime rok, čo sme spolu. Ľúbim ho, aj keď občas sa objavia aj hádky a všetky tie nepríjemné veci, ktoré ale už ku vzťahom patria... No pred pár dň
No mas to tazke, rozhodni sa: budes trpiet ty alebo on? Lebo zide z oci, zide z mysle plati a ked sa nebude s tebou stretavat casom ho to prejde... Tak co urobis? Prekonas stratu kamarata, cim budes trpiet ty? Alebo budes chciet aby ste boli stale kamarati ale bude trpiet on?
no skúsim sa na túto situáciu pozrieť zo všetkých troch pohľadov... takže z pohľadu toho zaľúbeného kamaráta ho chápem na sto percent a niekoľkokrát som sa v takejto situácii, resp. podobnej ocitol aj ja... avšak vzniká tu otázka, že či sa naozaj zaľúbil alebo je to len pobláznenie alebo len myslenie si, že sa zaľúbil alebo želanie, že je to tak a pod...lebo tieto veci je veľmi ťažké rozoznať...
z pohľadu tvojho žiarlivého frajera... no jeho tiež chápem aj keď by sa žiarliť nemalo ale keby že ja mám nejakú babu a vedel by som o tom, že ju druhý má nejako veľmi rád ako by mať nemal a ešte k tomu by bol jej dobrý kamoš... no asi by to so mnou do nejakého smeru pohlo to je jasné ale všetko sa dá riešiť s kľudom...
a čo sa týka teba... myslím, že ty máš v citoch jasno... len nechceš stratiť toho kamaráta... lenže tu ide hlavne o neho a jeho postoj...ak proste nechce a nemôže byť s tebou, tak ho proste nechaj tak a daj mu nejaký čas a možno ho to zaľúbenie prejde a možno sa časom to dá všetko do koľají v akých to bolo aj predtým... inak fakt neviem
s tým sa asi nič nedá robiť...nestretávať sa s kamarátom a dúfať, že sa odzamiluje alebo si nájde náplasť (to znelo hnusne, ale chápete dúfam, ako to myslím) a potom budete schopní byť spolu. to by potom asi ani tvojmu chalanovi nevadilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
z pohľadu tvojho žiarlivého frajera... no jeho tiež chápem aj keď by sa žiarliť nemalo ale keby že ja mám nejakú babu a vedel by som o tom, že ju druhý má nejako veľmi rád ako by mať nemal a ešte k tomu by bol jej dobrý kamoš... no asi by to so mnou do nejakého smeru pohlo to je jasné ale všetko sa dá riešiť s kľudom...
a čo sa týka teba... myslím, že ty máš v citoch jasno... len nechceš stratiť toho kamaráta... lenže tu ide hlavne o neho a jeho postoj...ak proste nechce a nemôže byť s tebou, tak ho proste nechaj tak a daj mu nejaký čas a možno ho to zaľúbenie prejde a možno sa časom to dá všetko do koľají v akých to bolo aj predtým... inak fakt neviem
Je to TVOJA zodpovednost.