Máte nápad ako sa dá partner motivovať k tomu aby chodil s Vami na prechádzky do lesa? Skúšala som už rôzne možnosti a dostalo sa mi len jeho sklamane ospravedlňujúci pohľad a výhovorky, ktorými ospravedlňoval jeho nechuť ísť do lesa.
@bestia999 wtf to co je za chlapa ak vie ze chces aby ste isli (raz) spolu tak je idiot ked ti len povie nie a vyhovara sa. sorry ja som alergicka na take spravanie uz
ako raz by tam s tebou fakt mohol ist. ak bol a nebavi ho to nechaj ho tak ja by som tiez nesla
@tasha5 ved áno a práve preto nechapem jak do toho treba niekoho motivovať/dokopávať
ked uz on sám nechce ist,aby tym partnerku potesil a hlada si vyhovorky,vela toho dievča nezmoze. nutit ho nebude a tak či tak keby aj,tak ešte ona z toho bude mat napicu pocit
a sice,preco by to malo byt o sexe...urcite aj ty mas nieco co ta nezaujima,nudi.ak by si to aj spravila,asi by si aj tak nestala za spolocnicku tak,ako niekto kto ma nadsenie v danej veci...neries to a chod do lesa sama jemine...
Preco ste vlastne spolu, ked ani taku zakladnu vec nemate spolocnu? Najdi si takeho ktory ti bude podobnejsi a nebude ho treba specialne motivovat , ved ty mas byt ta motivacia :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nic zlozite
ako raz by tam s tebou fakt mohol ist. ak bol a nebavi ho to nechaj ho tak ja by som tiez nesla
akože
nemam slov
Ale za tu dobu sa mi uz v prirode zacalo celkom pacit
Mňa napr. taký orál ma vždy dokazal namotivovať
ked uz on sám nechce ist,aby tym partnerku potesil a hlada si vyhovorky,vela toho dievča nezmoze. nutit ho nebude a tak či tak keby aj,tak ešte ona z toho bude mat napicu pocit
navrhni mu neslusnosti v lese a aj nech k nim dojde
Alebo obe zároveň. ¯_(ツ)_/¯
Nútiť človeka k niečomu, čo nechce robiť je o ničom...