Ak do vas niekto stale rype,a neda vam pokoj,ako ho poslat hrubo bez nadavok prec,teda ak je tam ucitel?
Mate nejake frazy,ktorymi ludi posielate kade lahsie?
ja sa snažím takých ľudí odkuriť bez nadávok nemá to ten efekt keď ho len niekam pošleš..naučené frázy nemám, tresnem niečo podľa situácie a ešte tým aj rozosmejem ostatných pokiaľ niesom priliš vytočená, potom som hnusná
@cool1223boy
tvoja svätá kniha na to poskytuje návod už cca dvetisíc rokov, čo si ju nečítal? Máš nastaviť druhé líce.
Potom daj vedieť ako to fungovalo.
"hrešiť" je slovo kresťanského pôvodu, tak som predpokladal že si kresťan, keby si nebol, tak by som predpokladal použitie slova "nadávať", ospravedlňujem sa za svoj omyl.
@cool1223boy
zvláštne delenie
každopádne pôvod toho slova je v hrešení v zmysle "doboha" a podobne, lebo tým si Zhrešil, a to si spravil činnosťou zvanou hrešenie
(tým ťa neprehováram, len konkretizujem, keďže si zareagoval vcelku ústretovo)
@cool1223boy Máš 17? Si na strednej? Vykašli sa na to. Za pár rokov (alebo skôr) si káždý pôjdete inou cestou. Vážne. Nemá to zmysel. Bude to teba drankať a drankať a drankať.. Chyba učiteľa ak tomu nezabráni na hodine.
choď na to psychologicky.. napr. Myslíš si, že ma zaujímaš?...blbec, a otázky ako: Si normálny, Ani kus ti nešibe, Si pridrbaný ?, by už človeku mali dať vedieť, že sa s ním nerozprávaš spôsobom: "Jak bolo včera vonku ? "..
myslím že v tejto situácii ťa ten človek chce len vytočiť. a CHCE aby si ho poslal niekam a podobne. keď zachováš absolútny pokoj a nenecháš sa nijako nahnevať, máš to vyhraté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tvoja svätá kniha na to poskytuje návod už cca dvetisíc rokov, čo si ju nečítal? Máš nastaviť druhé líce.
Potom daj vedieť ako to fungovalo.
takto to delim ja :
hrešiť- chod do pice,kkt,jebo
nadavat-hlupak,hovado,blbec..
zvláštne delenie
každopádne pôvod toho slova je v hrešení v zmysle "doboha" a podobne, lebo tým si Zhrešil, a to si spravil činnosťou zvanou hrešenie
(tým ťa neprehováram, len konkretizujem, keďže si zareagoval vcelku ústretovo)