Píšem preto, že od včera platí nariadenie, podľa ktorého by sme mali nosiť rúška aj vonku. Ja ho vonku ale nenosím, nie že by som bol rebel, ale jednoducho v tom nevidím jediný logický dôvod. Keď idem dovnútra alebo som v blízkosti cudzích ľudí, tak si ho samozrejme dám. Ale neexistuje prípad, že by človek išiel sám po ulici a nakazil sa.
Pokial na ulici nieje ani noha, tak naco sa v tom dusit, tak maximalneho mat na brade. Pokial tam ale niekto je, neni problem, nasadim si ho naspat. Hotovo.
@quattroformaggi Áno, stále si myslím, že to rúško je viac menej taký placebo efekt. Keď si zoberieme do úvahy veľkosť toho vírusu a hrúbku dierok v rúšku. To by muselo byť asi zo železa a ešte vzduchotesné zo všetkých strán, ale to by si nikto nedal, lebo sa v tom nenadýchne. Asi stále lepšie ako nič keď som v blízkosti ľudí, tam si ho už dávam, hoci v lete som ho nenosil prakticky nikde, teraz je viac chorých ľudí. Ale na ulici zbytočnosť
Nosim ho vsade tam, kde sa musi. Naviac len ked sa presuvam medzi 2 miestami s povinnostou nosit rusko a zabudnem alebo sa mi nechce odkladat ho na tu chvilu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov