Stala sa taká vec, nemenovaná osoba si skopírovala moje vypracovane temy do školy a teraz ich šíri a prehlasuje, že sú jej a že sa na nich veľmi namakala...(zasa si hľadá kamaratov takým svojským spôsobom)
ked je zaheslovany aj admin tak sa tam najjednoduchsie dostanes asi tak ked jej vyberes hdd (staci zospodu vysrobovat asi jeden srobik) pripoj ho k pc a vuala
nie som si istý ale čo keby si skúsila pustiť windows v "Núdzovom režime"...neviem ale akým tlačidlom pri spustení sa k tej možnosti dostaneš...a neviem či aj to nieje zaheslované
@michalka1@4 - šokujúce, že heslo ktoré slúži na to aby sa cez neho ľudia čo ho nepoznajú nevedeli dostať do kompu sa nedá poriadne obísť, že? to by jeden normálne nečakal.
@stahli - nie, nedá, windows heslo s biosom nijako nesúvisí.
Ak tie témy boli vypracované do súboru .doc(x), čiže pomocou Officu, tak klikni na súbor pravým tlačítkom a otvor tam "Vlastnosti". Tam vyber kartu "Súhrn" a tam je riadok "Autor". Čiže ak máš v office nastavené meno napr. na Janko Hraško, tak v tých prácach bude tiež Janko Hraško. Takto by si eventuálne mohla dokázať, že si to vypracovala Ty a nie nemenovaná osoba. Pochybujem, že dotyčná osoba bude mať také isté používateľské meno a ešte silnejšie pochybujem, že je tak počítačovo zdatná, aby riadok autor zmenila.
@midnight neposlala to ešte nikomu pokiaľ viem... a tomu druhemu nechapem.. nema linux..a hlavne mne to ukazovali kedysi len na CD, že ako sa to robi, respektive môj noťas sme tak hackovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
rada by som to spravila..ale keď chudák notásek nemôže za to, že má takú majitelku ako má
@kosmiklove
tak ako zasa no.. to by som sa neodvážila
To to fakt inak nejde?
ale inac no ak sa k jej pc vies dostat normalen fyzicky, tak jej nastavit bootovanie z CD only a zaheslovat bios..
LOL to by bola celkom sranda (ak nema aj bios zaheslovany)
@hawaitypek nudzovy rezim nepomoze...tam ta tak isto vyzve sa prihlasit
hej lebo som zufalec čo to potrebuje.....teba by nenasralo keby ti niekto ukradol pracu na ktorej makáš pol roka a vyhlasoval ju za svoju?...
len neviem ako kedze mi to spravil kamarat
tak mi to skús zistiť prosim
@stahli - nie, nedá, windows heslo s biosom nijako nesúvisí.
tomu ver, že sa to obísť dá...keby mala CDromku tak to mam davno spravene...
inak, napadlo ťa že keď jej to vymažeš, tak si to vypýta od niekoho komu už to dala a bude šíriť ďalej?
a zadruhé, linuxy zvyknú mať už aj live-USB verzie, nielen live-cd, takže nepotrebuješ aby mala cdromku.