Caute,potrebovala by som co najskor ochoriet..skusala som chodenie po vonku na lahko a stale som zdrava nic ani nadcha..plz poradte velmi by mi to pomohlo
PPekny den majte
Minule som chodil po meste v daždi, bolo nejak 10 stupňov a bol som len na ľahko oblečený. Postúpal som do mlák a premokli mi bačkory, a vypil som plechovku studeného piva. Na druhý deň nádcha.
Inokedy som zasa išiel von behať, len ľahko oblečený, a bola zima vonku. Riadne sa vysiliť a dýchať ústami, prídeš domov a máš kašeľ.
Mne sa najviac oplatilo hrať chorobu Proste dnes večer bud kúsok malátna že ťa bolí bruško a tak v noci vstan chod na wc že si vracala/mala hnačku atd... A určite ostaneš doma
Ale ok, ked to chces.. Nedbam.. Nechaj 2 tyzdne odlezat surove maso v teple a vlhku, najlepsie v igelitovom sacku a potom ho zjedz. Medzitym si narez ziletkou kozu a rany si umy vodou z kaluze, najlepsie v lese, kde chodia pit zvierata. Ak chces dostat riadnu infekciu odporucam trus zvierat zaviest na 24 hodin do vsetkych telesnych dutin, ktore ta len napadnu...
Ako uz vyssie bolo spomenute, vyvin fyzicku aktivitu, nech z teba az tecie, pritom bud len lahko oblecena, idealne by bolo, keby si bola bosa(chlad od noh je najhorsi) popri vyvijanej FA si daj zuvacku(ideálne airwaves) a zapi to ladovou kofolou. Nasledne si zabehni dalsich 10km a chod domov, tam si daj este ladovu sprchu a chod spat(okno v izbe maj otvorene) rano mi dakovat nemusis ale byt tebou, jebem na to a idem do tej skoly aj za cenu piatich patiek(raz sa mi ich dokonca podarilo chytit v jeden den 15 ) pripadne si urob/napis ospravedlnenku sama, zdravie mame len jedno
uplne si mi pripomenula tragicky pribeh z mojho mladi ked som chodila este na ZS.
Pamatam si ze sa mali zacat zimne prazdniny a o tyzden ale ja som si ich chcela predlzit. Tak som cez vikend chodila bosa po snehu, sla som sa prejst uplne na lachko len. Bola mi brutalna zima este teraz ked si spomenien no fu. Isla som do toho na istotu a vies co sa stalo? Ochorela som ale az o tyzden ked zacali vianoce som mala horucky a tu najhnusnejsiu anginu.. takze tolko asi
Ak nechceš ísť do školy tak teplomer nahrej nad čajom cca. na teplotu 38,2 a rob sa že si vracala a máš hnačku.... nikto ti nikdy nijak nezistí, že to bolo klamstvo, ale reálne ochorieť? načo?
@antifunebracka Keby som ťa nespoznala naživo, tak pri tomto príspevku (a asi aj mnohých ďalších), tvojom nicku a profilovej fotke, by som asi nedokázala uveriť, že si naozaj úplne normálny v pohode človek
shiiiit ludia čo maju dobru imunitu si ju nevažia a chudak @dee99 keď je na party a chce sa len vodverách nadýchnuť čerstvého vzducho tak prinajlepšom soplí 2 dni :/
čo by som ja dala zato, aby som nebola chorá každé dva týždne..joj
Dám ti návod, ak si nemal ovčie kiahne, pekne si niekoho nájdi...Potom ti to naruší tak imunitu,že budeš ľutovať túto tému
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(teda to nie zo mna ale z tej choroby aby bolo jasne :'D)
Takže, dobrú chuť.
Nerobím si srandu, skúšané životom.
Inokedy som zasa išiel von behať, len ľahko oblečený, a bola zima vonku. Riadne sa vysiliť a dýchať ústami, prídeš domov a máš kašeľ.
Pamatam si ze sa mali zacat zimne prazdniny a o tyzden ale ja som si ich chcela predlzit. Tak som cez vikend chodila bosa po snehu, sla som sa prejst uplne na lachko len. Bola mi brutalna zima este teraz ked si spomenien no fu. Isla som do toho na istotu a vies co sa stalo? Ochorela som ale az o tyzden ked zacali vianoce som mala horucky a tu najhnusnejsiu anginu.. takze tolko asi
čo iné napísať k takému fóru?
Dám ti návod, ak si nemal ovčie kiahne, pekne si niekoho nájdi...Potom ti to naruší tak imunitu,že budeš ľutovať túto tému