Ako odísť odtialto aspon na mesiac za hranice,k moru ?
čaute ľudia,
nemáte nejaký nápad ?ako odísť cez leto aspon na mesiac preč úplne kdesi ?máte nejake skusenosti ?alebo niečo podobne ?co take vyskusat ?velmi chcem totiz odist na dlho cez leto,aby som nebola doma...pre iste dovody ..a tak nemate nejak
bol som pred troma rokmi stopom do spanielska a na mesiac mi stacilo 350€ a to som este platil aj kamarata tento rok v lete odchadzam zas do spanielska tentokrat automkto chce mam volne miesto ale bez spiatocnej cesty istej lebo neviem kolko tam ostanem ja
ľudia ja to myslím tak,že .." peniaze su az taky problem " ..ale proste,že co "robit " tam ...lebo brigada tam asi nepripada do uvahy,ale tak,že co sa da tam robit ...a ako sa tam dostat,cez nejake agentury,ak poznate.alebo co,nejake jazykove kurzy,alebop tak ...
vykradni banku a mozes ist aj na rok k moru ine riesenie nevidim lebo mesiac volna ti neda v praci nikdy nikto no a ked chodis do skoly neviem kde by si zobrala tolko penazi na mesacnu dovolenku pri mori ale neboj maju sa ludia aj horsie ako ty ... ja som bol pri mori 2 krat v zivote a tak skoro moznost ist k moru uz mat nebudem mozno aj nikdy no uvidime ako to pojde v zivote
b, smola...nikdy nepôjdeš na mesiac za hranice k moru
a vážne...ak by ti nevadilo niečo robiť tak skús pozrieť nejaké agentúry ktoré vybavujú animátorov pre deti alebo tak....alebo aj pre dospelých. Síce to nebude dovolenka v pravom slova zmysle ale budeš za hranicami a kľudne aj dlhšie ako mesiac - a také boli tvoje požiadavky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Či akože chceš ísť na mesačnú dovolenku k moru zadarmo?
ku si letenku do stovky,zober este 4-5stoviek,priprav sa a ides,daky mesiac v europe zbalis do par stoviek
50% sensing holiday imaginations
50% sarcasm
ja osobne by som uprednostnil verziu: ruksak, spacak, stan, par korun, a sup sa do sveta
1. Si zlatokopka?
a, áno
b, nie
Výsledky:
a, vieš čo máš robiť
b, smola...nikdy nepôjdeš na mesiac za hranice k moru
a vážne...ak by ti nevadilo niečo robiť tak skús pozrieť nejaké agentúry ktoré vybavujú animátorov pre deti alebo tak....alebo aj pre dospelých. Síce to nebude dovolenka v pravom slova zmysle ale budeš za hranicami a kľudne aj dlhšie ako mesiac - a také boli tvoje požiadavky