jj inak zalezi celkom na tom ze kde ... v html kode by to mala byt malickost v desktopovej aplikacii si to viem predstavit asi len vypisanim pamate ... naco by mal existovat nejaky soft ... ale asi by nebolo lahke sa v tom vyznat... no tipol by som ze toho softu existuje viac a malo by stacit vedet pouzivat napr google a najst ten s ktorym sa ti bude pracovat najlepsie ... alebo si mozes nejaky napisat sam
... osobne som taku vec nikdy nepotreboval takze nemam skusenosti s tym ale asi tak nejak by som to riesil ... treba hladat a treba vedet co hladat
ale neni to pravda inak, take random heslo ako napr. "staple battery horse look" je 31310x bezpecnejsie nez "asdGdUIô§ú%íä615", nvm, preco si ludia myslia opak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
... osobne som taku vec nikdy nepotreboval takze nemam skusenosti s tym ale asi tak nejak by som to riesil ... treba hladat a treba vedet co hladat
to sme vcera akurat zistili, ze ked ho napisete, vam to supne hviezdicky miesto toho
?
inak divim sa, ze sa tu este nevysytol expert s hlaskami typu "cim viac specialnych znakov, tym bezpecnejsie heslo"