Som 1. rok na vysokej a mám prednášku na ktorej treba písať rýchlo. Profesorka hovorí, že si môžeme doniesť aj notebooky, čo by som aj spravil keby môj notebook bez nabíjačky vydržal dlhšie ako 15 min. Takže má niekto osvedčenú metódu rýchleho písania?
Fotky su aj u nas bezne...ja som to praktizovala chvilu ale potom som to vzdala ze naco mam mat plnu pamat niecim v com nikdy listovat nebudem radsej si uz zozeniem prehladny vycuc od premotivovanych
Ale inac to mas jedno, ako to mas napisane. Nemusis to pisat krasne, aj tak to potom zahodis, tak naco sa drzat niecoho, ked to neprinesie ziadny uzitok?
a) nahraj si ju na mobil, keď nestíhaš
b) zapíš si vždy len číslo slajdu v prezentácii a k tomu poznámky, čo hovorila naviac..
c) nemáte tam k dispo zástrčky na noťas? to by v prednáškových miestnostiach malo byť k dispozícii...
Moja osvedcena metoda su rychlopisajuci spoluziaci na ntb my sme si to vramci nasej skupiny co sme tak rozdeleny na seminaroch (12ľudí) podelili - jeden pise prezentaciu, dalsi len to co hovori navyse, dalsia kresli pripadne grafy a podobne srandy ... potom si to dame dohromady a ide sa na skusku
my si nosíme predlžovačky nerada sa spolieham na poznámky od iného a písať viem rýchlo, ale tiež mi notebook už bez nabíjania nevydrží. A je po probléme.
@sianagirl245 zdraví ťa premotivovaný jedinec JA @Zamolodchik Radšej si kúp baterku novú ja som za to dal 20€ a aspon si mozes byt isty ze nevyhoríš 2 v jednom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ser na to, pofot si do mobilu alebo zozen od starsich, ja som si na prednaskach malokedy pisala..
b) zapíš si vždy len číslo slajdu v prezentácii a k tomu poznámky, čo hovorila naviac..
c) nemáte tam k dispo zástrčky na noťas? to by v prednáškových miestnostiach malo byť k dispozícii...
a) využijem, ďakujem veľmi pekne;
b) k prezentácii sa nedostanem;
c) je tam jedna
Vďaka všetkým za nápady, ste super, ľudia
@Zamolodchik Radšej si kúp baterku novú ja som za to dal 20€ a aspon si mozes byt isty ze nevyhoríš 2 v jednom