Dnes mi začala... no zvyčajne keď si ju chcem posunúť tak predtým si dávam tabletky Norethisteron... No teraz som na to pozabudla a potrebujem ju dostať až po piatku... Neviete,či mi tie tabletky pomôžu, aj keď ju už mám ??Prípadne,čo by mi mohlo pomôcť??
V letáku pri Norethisterone sa mi vidí, že je, že to zastaví aj začatú ale neskúšala som to...a ani by som s tým moc nešpekulovala, keď už ju máš tak by si to mala nechať tak aby si si nerozhádzala organizmus...
dievča zlate chces si pobabrat zdravie? nechaj hormoony robit to co maju...aj za cenu toho, ze ta to trocha obmedzi...pokial nie si aquabela, prezijes to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
asi tak, ako keď rodíš, už vidno hlavičku a povieš doktorovi, nech ju zatlačia späť, ak sa narodí o dva týždne neskôr, bude mať krajší dátum narodenie
prípadne, hej, ako vraví @11 strč si tam všemocný citrón.
počula som, že citrón ju zmierni
ale myslim,ze norethisteron ,by mal zabrat aj ked si ju das,ked ju uz mas,ved v letaku ,je to urcite ,bože