Ako povedať 13 ročnému dievčaťu jemne nech neotravuje?
Mám 17 rokov a neustále mi vypisuje "dievčatko" (lebo má len 13) a chce sa so mnou stretnúť...ako jej mam povedať že nemám záujem? Ale nechcem ju nejako skuriť...
"dobre dobre, kludne pôjdem, len sa ti musím s niečim priznať ... tento nick a aj fotka je len moje alter ego, pretože keby prejavým vlastnú identitu, taká jebaňa ako ty bo o mňa nejavila záujem... tak sa priprav na 43 ročného pracanta... ale vôbec nie som úchylný neboj..."
tak podla toho aka je to 13-ka ked je proste "normalna" (nehovorte ze vsetky dievcata ked maju 13 rokov su neni normalne) tak jej iba napis ze nemas zaujem. snad pochopi.
a ked je jebnuta ze uplne otravuje tak ju posli do riti, to nema ani vyznam hovorit to pekne. a mozno ani tak neda pokoj
DDDDDDDDDDDDDD mám dosť z toho videa ... ako čo sa dá iné povedať fakt že len je mladá to by nemohlo fungovať a že nech si nájde niekoho v svojom veku ... :/ ..
Jemne sa to nedá Nepoznáme to dievča, nevieme ako sa správa Hlavne jej to napíš v piatok, ať sa môže vyrevať Proste buď že máš dievča, alebo že až keď dorastie, aj keď je zlatá, proste je malá... alebo čo ja viem? Už ti tu popísali veľa Ale s tým, že s 13-tkou sa 17-ročný baviť nemôže, nesúhlasím Ide aj o vyspelosť dievčaťa Ja si napríklad nepokecám s rovnako starým alebo nebodaj mladším, proste mám strašné nutkanie správať sa k nim ako k detičkám A v podstate ale nebuď zas krutý, daj jej nejakú "nádej", ono ju to časom prejde A keď sa nerozhádate, za 10 rokov možno bude nehorázne sexy a tradá! A ešte ma napadlo (zviera ) že by si jej mohol nejak ukázať celkom pekného chalan čo nemáš rád Dve muchy jednu ranou
Vam tu tiez hrabe ..co je na kamaratstve zle?ja mam docela dost kamaratok co su o 10 ROKOV MLADSIE..a nejak to neprekaza,ani mne ani im..niekedy sa take kamaratstvo hodi..
@mimkoxd chlape,neries s nou vztah,ale iba kamaratstvo,casom bude mat viac rokov..(13-17.15-19,17-21 ,19-23 a tu uz aky problem?)..neodpinkavaj ju..mozno ma starsiu sestru
@mimkoxd 50 rôznich nazorov a jeden "lepši" ako druhy. ale nazor @tomias a je podla mna najrozumnejši. ja tiež nevidim problem v takomto kamaratstve pokial to ma byt len kamaratstvo. je už rozdiel keby som sa mal s tou 13 ročnou kamaratit napriklad ja to by už vyzeralo inak, ako otec z dcerou ale hrozil by mi za to trest
@mimkoxd --Aj ja som toho názoru že nech jej to povieš akokoľvek, bude to brať zle, ved predsa v konečnom dôsledku jej dáš STOP :- D tak je to jedno ....
@rheia tak proste keď je niekto natoľko natvrdlej, že nedokáže ani slušne napísať mladej holke, že proste nemôže očakávať vzťah...navyše sa s tým potrebuje odprezentovať pred XY ľuďmi... Fakt asi niesom natoľko empatický aby som to dokázal pochopiť....
@54 má pravdu... závisí to od vyspelosti. Neskôr bude ten rozdiel menej markantný a povedal by som, že o nejaké 3 či 4 roky to môže byť vašou výhodou, ale záleží to od jej a rozhodne aj od tvojej vyspelosti... V tomto veku sú ľudia ľahko ovplyvniteľný a v podstate by si si ju mohol "vychovať" (druhá vec je či to dokážeš ) a potom neskôr by ste z toho obaja mohli profitovať
A ak ju chceš odpáliť, tak jej povedz, že niekoho máš, prípadne, že si nemyslíš, že ona je to čo hľadáš, že určite si nájde iného Ak si prečítalo to "dievčatko" toto fórum, tak myslím, že sa ti to už podarilo
@mimkoxd stretni sa s ňou, správaj sa ako nadržaný povrchný kokot, a pokiaľ ju neodradí to tak sa nemusíš báť a kľudne na ňu môžeš byť aj zlý a otvorene ju poslať do piče, imho
@mimkoxd Kámo, povedz jej, ze rok 1999 nestojí za dobre Slovo(to iste aj kebyze rocnik 1998), lebo F1 vyhral Hakkinen a bolela ta hlava Taketo picoviny davam ako nezmyselne dôvody a zabera to lebo spravis zo seba idiota vacsieho ako je ona sama a ver tomu, ze sa ti neozve Alebo jej vkuse vypisuj niečo, čo ju fest nezaujima To je riesenie 2
co je tazke povedat ha tom, sry, ale nechce sa mi.. Pripadne to mozes riesit tak, ze hej, pojdem vtedy, a potom prepac, ale teraz sa mi neda, pojdem vtedy.. A opakovat to, kym ju to neprestane bavit.. Je to sakra ucinne, niekedy az prilis..
Zober ju na zmrzlinu, chovaj sa otcovsky a nechaj ju, aby ta zboznovala. Co ty vies, v 16-tich sa mozno prihlasi do Elite Model Look a ty budes mat v 20tke vystavny kus. Je to LEN 4-rocny rozdiel, neskor sa to strati. Ani pripadne rovnatka a infantilne spravanie by ta nemali odradit ... mozno ma starsiu sestru
Ježiši, to som sa fakt nasmiala na tých komentoch... Tak už tá trinástka je riadne hrabnutá, keď vypisuje niekomu tak nespôsobilému... Hold nie každý má normálny rozum no... Ešte že mňa ním pán Boh obdaril.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
napr. takto
13ročné sa boja nevedomosti o bode-G
napr.
a ked je jebnuta ze uplne otravuje tak ju posli do riti, to nema ani vyznam hovorit to pekne. a mozno ani tak neda pokoj
» www.birdz.sk/webka/agrobrat/...
Akurat som to dnes videl, krute video!
@mimkoxd chlape,neries s nou vztah,ale iba kamaratstvo,casom bude mat viac rokov..(13-17.15-19,17-21 ,19-23 a tu uz aky problem?)..neodpinkavaj ju..mozno ma starsiu sestru
A ak ju chceš odpáliť, tak jej povedz, že niekoho máš, prípadne, že si nemyslíš, že ona je to čo hľadáš, že určite si nájde iného Ak si prečítalo to "dievčatko" toto fórum, tak myslím, že sa ti to už podarilo