UPC smart guard je antivirus? to dnes uz nalepku 'antivirus' ma kazda sracka? v prvom rade to odinstaluj a daj si neico rozumne ako VIPRE, KASPERSKY, AVIRA popripade AVG,NOD a nie hentaky odpad co nic nerobi
@erjedna
no mne to ponúkli v rámci balíka. Ono je v poho, ja som s ním zatiaľ spokojná, ale mám problém len s tou výnimkou . Zasa nesurfujem po kadejakých stránkach.
@kosmiklove
aaa, nevieš ako to tam povoliť alebo pridať? Mne to neponúklo žiadnu z tých možností, ako povoliť výnimku. Na druhej strane neviem, či to ten antiv vôbec dačo také má....
Návod na obnovení spywaru uloženého do karantény:
1. Otevřete hlavní uživatelské rozhraní.
2. Zvolte možnost „Virus & Spy Protection“ (Ochrana proti virům a spywaru).
3. Klikněte na možnost „Configure“ (Konfigurovat) na
řádku „Quarantined Spyware“ (Spyware v karanténě).
4. Vyberte spyware, který chcete obnovit, kliknutím na příslušný řádek a kliknutím na tlačítko
„Restore“ (Obnovit).
@kosmiklove
inštalujem si office 2010, teda, pokúšam sa.
"kliknite na zložku aktivátor aplikácia office tooklit a vybrať, main activator
antivírus to detekuje ako potencionálne škodlivý softwér, stačí pridať výnimku a je to.
no a mne ten "vec" nepovolí pridať ale že vôbec nič.vyhlási, že je to trojan a hneď ho aj odstráni
a za druhe upc smart guad neni antivirus ale len nejaka sada nastrojov na ochranu pod ich menom. (antivirus, antispyware, antispam a rodicovska kontrola) a ten antivirus je od f-secure takze ano nazval si f-secure pseudo antivirusom
@amicia nutne potrebujes zrovna office 2010? keby si si stiahla 2007 coz je hodne podobny ale posledny ktoremu staci len licencny kod a nepotrebujes aktivator
ale inak nepotrebujes mu povolit vynimku. staci na tu chvilu kym to aktivujes ten antivirak vypnut
@77hanes77
no, som asi totál vypatlaná, ,ale ja to tam nemám, nevidím to tam...
zdieľanie nemám. skúsim to prejsť ešte raz, ak na nič neprídem, tak ťa budem otravovať
@77hanes77 ty si mimo ano pisal som ze avira je lepsia ale riesime tu to ze tie dalsie dva su uplne na hovno a ze sucastou upc je f-secure ktory si nazval preudo antivirakom..sa nepokusaj z toho teraz vysmyknut
a ona nechce navod na obnovenie z karanteny ale na docasne vypnute ochrany aby mohla pouzit aktivator na office
@kosmiklove Obnovenie z karantény a vypnutie ochrany môžeme v tomto prípade brať za to isté ...
Ten crack sa totiž uloží predsa do karantény, z ktorej ho predsa vyberie naspäť (automatický sa tým uloží výnimka pre ten súbor) .. Čo na tom nechápeš?
@77hanes77 tak v podstate. ale to ze ho vybere z karanteny ak ho tam vobec da a nezmaze ho rovno tak to jej problem neriesi ak ma ten aktivator v rarku a rarko stale ma tak tento krok neni vobec neni nutny
a win7 je shit u mna len v tom zmysle ked ho porovnavam s win8 inak keby si mam vybrat medzi xp alebo win7 (pripadne jehovistom, osx alebo akymkolvek linuxom) tak urcite win7
@kosmiklove Pokiaľ viem, väčšina AV to hádže do karantény (na to tá karanténa je ...) ... To RAR / ZIPko rozbalí, antivírus jej to hodí rovno do karantény z ktorej to obnoví.
S Win 7 som problémy nemal .. S Win 8.1 večne (najmä na starom HW)... Podpora od výrobcov staršieho HW ku Win 8 je takmer nulová ... Málo ktorý výrobca staršieho HW neobnoví/nevydá nové ovládače pre Windows 8 (česť výnimkám)
Mimo toho Win 7 má najväčší podiel na trhu vôbec a neustále rastie (aj po ukončení mainstream podpory vo februári 2015) , pričom Win 8 / 8.1 ide slimačím tempom hore ...
Ale ako som už povedal, je to už Off Topic
Pozri si testy, zhodnoť si, ktorý AV je najlepší ... Žiadny.
Iba zdravý rozum používateľa
@77hanes77 ved ano. to co rozbali jej tam hned hodi. ale nehodi tam to rarko. cize netreba to vytahovat z karanteny ale vypnut ochranu a rozbalit znova. ked sa nevyzna bol by to len zbytocny krok navyse to hladat kde ta karantena je
tak to mas dost divne problemy so starym hw problem neni. len RAZ sa mi stalo ze win8 nesiel nainstalovat na starsi pc. stacilo flashnut novy bios a vsetko islo jak ma
mimo toho win8 bere ovladace aj z win7 a visty. neni nutne mat nove ovladace vytvorene len pre win8.
ja osobne mam doma tlaciaren hp laserjet 1010. starsi kusok ktory ma ovladace iba pre vistu. na win8 slape jak hodinky. na win7 robila problemy. to iste starsi umax scanner. na win7 nesiel ani nainstalovat. tvaril sa ze vsetko prebehlo ale nic (nepomohla ani zmena komatibility). musel som to nainstalovat na xp a celu aplikaciu aj s registrami pracne preniest na win7. a na win8 vuala vsetko islo uplne hladko...
mozem ti tu napisat xxx skusenosti s win8 preco je lepsi ako win7
@kosmiklove Brať berie .. nainštalujú sa ...Lenže časom začne začne vyhadzovať bluescreen kvôli nekompatibilite ovládačov (v mojom prípade od integrovanej GK)
@77hanes77 ja s nou ale problem. jediny problem som mal raz s nejakym 3g huawei modemom. inak som to uz instaloval na desiatky pc a vzdy bez problemov
samozrejme ze ide. chces sa prist presvedcit? ja mam este ten starsi model s origos xpckom ale novsi sa predaval s win7 starter. mal som ich vedla seba na porovnanie a s win8 to ide o poznanie sviznejsie
win8 ma rovnake naroky ako win7 ale vdaka jednoduchsiemu prostrediu a absencii aera ide o nieco lepsie
@kosmiklove To , že sa načítáva rýchlejšie ešte neznamená, že daný systém je svižný aj pri práci To rýchlejšie načítávanie je tým, že sa neukončia programy, všetko z RAMky sa pri "vypínaní" uloží na disk .. Po ďalšom zapnutí sa to presunie naspäť (v podstate je to len hibernácia) ..
@77hanes77 LOL zase si preskocil a zacal pisat uplne od veci o rychlejsom pusteni/vypnuti som nic nepisal. viem o tom a preto pouzivam upraveny odkaz na full shut down nech sa to aj ozaj vypne
win xp uz nechcem a v porovnanie win7/win8 je win8 naozaj o nieco sviznejsi
@77hanes77 najskor sme sa bavili o antivirakoch. upc si nazval pseudo antivirakom a ked som ti napisal ze to je f-secure tak si len poznamenal ze avira je aj tak lepsia
potom si presiel k windowsom. hovorim ze win8 je celkovo sviznejsi ako win7 a zacal si tu riesit vypinanie a zapinanie o ktorom vobec rec ani nebola ano je to sposobene hibernaciou. ja osobne tuto formu vypinania nepouzivam. mam to prerobene na full shut down. takze? vlastne uz nic. pojdem si nejaky film kuknut
@kosmiklove pozeram, ze tu strasis aj po tom roku, co som tu nebol... stale v nezmenenej podobe kedy ta prestane bavit slintat babam pod fotky resp. vytvarat nezmyselne konflikty aj napriek tomu, ze ich nakoniec prehras?
nie, nesnaz sa, nespomenies si koho som fejk...ked som tu bol naposledy, tak som sa ti smial len potichu, nikdy som to nevnasal do online podoby. ale ako vravim, po tak dlhom case a stale nezmeneny...nechcel by som byt tebou, veru nechcel...
len tolko ze zrovna pred rokom som tu moc aktivny nebol. ale v zhladom k tomu ze som naozaj nemusel dlho premyslat nad tym kto si ti nemam k tomu co povedat.
@kosmiklove povedal som, ze som pred rokom odisiel, sherlock. ja ani nechcem, aby si mi nieco povedal uplne staci, ked sa nebudes navazat do ludi, ktori sa tu ostatnym snazia pomahat. slintaj si kde len chces, to ma az tak netrapi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
no mne to ponúkli v rámci balíka. Ono je v poho, ja som s ním zatiaľ spokojná, ale mám problém len s tou výnimkou . Zasa nesurfujem po kadejakých stránkach.
aaa, nevieš ako to tam povoliť alebo pridať? Mne to neponúklo žiadnu z tých možností, ako povoliť výnimku. Na druhej strane neviem, či to ten antiv vôbec dačo také má....
S MSSE taktiež
@amicia Tu máš návod pre ten svoj pseudo-antivírus : » www.upc.cz/pdf/Internet_Sm...
strana 34 sa mi zdá
1. Otevřete hlavní uživatelské rozhraní.
2. Zvolte možnost „Virus & Spy Protection“ (Ochrana proti virům a spywaru).
3. Klikněte na možnost „Configure“ (Konfigurovat) na
řádku „Quarantined Spyware“ (Spyware v karanténě).
4. Vyberte spyware, který chcete obnovit, kliknutím na příslušný řádek a kliknutím na tlačítko
„Restore“ (Obnovit).
To som narážal na ten UPC Safe Guard
» chart.av-comparatives.org/awards.php?year...
inštalujem si office 2010, teda, pokúšam sa.
"kliknite na zložku aktivátor aplikácia office tooklit a vybrať, main activator
antivírus to detekuje ako potencionálne škodlivý softwér, stačí pridať výnimku a je to.
no a mne ten "vec" nepovolí pridať ale že vôbec nič.vyhlási, že je to trojan a hneď ho aj odstráni
za prve to neni safe guard ale smart guard
a za druhe upc smart guad neni antivirus ale len nejaka sada nastrojov na ochranu pod ich menom. (antivirus, antispyware, antispam a rodicovska kontrola) a ten antivirus je od f-secure takze ano nazval si f-secure pseudo antivirusom
» www.upc.cz/internet/smartg...
ale inak nepotrebujes mu povolit vynimku. staci na tu chvilu kym to aktivujes ten antivirak vypnut
Tak či onak je Avira na tom lepšie
ano vypnúť napadlo aj mňa, ale asi som totálne vymletá,.,ale proste sa vypnúť nedá, nech klikám hocikde, nevypnem ho.
no, som asi totál vypatlaná, ,ale ja to tam nemám, nevidím to tam...
zdieľanie nemám. skúsim to prejsť ešte raz, ak na nič neprídem, tak ťa budem otravovať
a ona nechce navod na obnovenie z karanteny ale na docasne vypnute ochrany aby mohla pouzit aktivator na office
Ten crack sa totiž uloží predsa do karantény, z ktorej ho predsa vyberie naspäť (automatický sa tým uloží výnimka pre ten súbor) .. Čo na tom nechápeš?
A navyše WAREZ sa tu NERIEŠI !!!
Nikdy som s Avastom Free alebo MSSE nechytil žiaden vírus .. A to surfujem občas po všelijakých pochybných stránkach (nie, péčko tým nemyslím )
a win7 je shit u mna len v tom zmysle ked ho porovnavam s win8 inak keby si mam vybrat medzi xp alebo win7 (pripadne jehovistom, osx alebo akymkolvek linuxom) tak urcite win7
a povodnu temu si zase raz pre istotu vynechal
S Win 7 som problémy nemal .. S Win 8.1 večne (najmä na starom HW)... Podpora od výrobcov staršieho HW ku Win 8 je takmer nulová ... Málo ktorý výrobca staršieho HW neobnoví/nevydá nové ovládače pre Windows 8 (česť výnimkám)
Mimo toho Win 7 má najväčší podiel na trhu vôbec a neustále rastie (aj po ukončení mainstream podpory vo februári 2015) , pričom Win 8 / 8.1 ide slimačím tempom hore ...
Ale ako som už povedal, je to už Off Topic
Pozri si testy, zhodnoť si, ktorý AV je najlepší ... Žiadny.
Iba zdravý rozum používateľa
tak to mas dost divne problemy so starym hw problem neni. len RAZ sa mi stalo ze win8 nesiel nainstalovat na starsi pc. stacilo flashnut novy bios a vsetko islo jak ma
mimo toho win8 bere ovladace aj z win7 a visty. neni nutne mat nove ovladace vytvorene len pre win8.
ja osobne mam doma tlaciaren hp laserjet 1010. starsi kusok ktory ma ovladace iba pre vistu. na win8 slape jak hodinky. na win7 robila problemy. to iste starsi umax scanner. na win7 nesiel ani nainstalovat. tvaril sa ze vsetko prebehlo ale nic (nepomohla ani zmena komatibility). musel som to nainstalovat na xp a celu aplikaciu aj s registrami pracne preniest na win7. a na win8 vuala vsetko islo uplne hladko...
mozem ti tu napisat xxx skusenosti s win8 preco je lepsi ako win7
A daj ešte dačo
na starom netbooku mam uz 2 a pol roka win8. ma integrovanu intelacku GK. ovladace z aprila 2009 a doteraz ziadny BSOD
Na netbook s Intel ATOM-om inštalovať Windows 8 ... Ešte mi povedz, že ti to ide svižne
samozrejme ze ide. chces sa prist presvedcit? ja mam este ten starsi model s origos xpckom ale novsi sa predaval s win7 starter. mal som ich vedla seba na porovnanie a s win8 to ide o poznanie sviznejsie
win8 ma rovnake naroky ako win7 ale vdaka jednoduchsiemu prostrediu a absencii aera ide o nieco lepsie
S pôvodným WinXP by to šlo ďaleko lepšie
win xp uz nechcem a v porovnanie win7/win8 je win8 naozaj o nieco sviznejsi
potom si presiel k windowsom. hovorim ze win8 je celkovo sviznejsi ako win7 a zacal si tu riesit vypinanie a zapinanie o ktorom vobec rec ani nebola ano je to sposobene hibernaciou. ja osobne tuto formu vypinania nepouzivam. mam to prerobene na full shut down. takze? vlastne uz nic. pojdem si nejaky film kuknut
nie, nesnaz sa, nespomenies si koho som fejk...ked som tu bol naposledy, tak som sa ti smial len potichu, nikdy som to nevnasal do online podoby. ale ako vravim, po tak dlhom case a stale nezmeneny...nechcel by som byt tebou, veru nechcel...
len tolko ze zrovna pred rokom som tu moc aktivny nebol. ale v zhladom k tomu ze som naozaj nemusel dlho premyslat nad tym kto si ti nemam k tomu co povedat.
a hanes je kamos. nejak si tu tu nasu debatu pobral moc vazne. tu ozaj nejde o ziadny konflikt..