Máte nacapený nos na obrazovke? Sú vaše nohy v polohe, ktorú neviete popísať? Alebo ste sa práve pristihli, a vravíte si "toto asi škodí mojej chrbtici"?
lezim na posteli a notebook mam na nohach, ale kedze som vcera cital, ze najhoršie co exituje pre mužske spermie je už len notebook na nohach.. takze idem si po vankus pre notebook... ved nechcem predsa riskovat, vsak..
no tak ako ti popisem to moje sedenie..
predstav si ma ze sedim v horizontalnej polohe ..
vies co .. nesedim..
som natiahnuty na svojej posteli z ktorej mi trcia nohy, lebo prave ten kusok na nohy zabera pri mojej hlave book..
som od neho asi 15cm co a dalsich cca 20 co je sirka booku som od obrazovky /teda 35/
jaj a pod bradou vankus nech mam vyssie hlavu..
ja lezim na bruchu momentalne..nalepena na notas.. pokrcene nohy (chodidla vo vzduchu)...a nemam podopretu hlavu... nj skodlive...ale zdravo sa pri PC sedi asi len na fitlopte..
Sedim na intraku na moc tvrdej stolicke. sak vecsi luxus tu neni. mam zapnutu LCD/cku v ktorej sledujem daco v etery. Nic moc poloha. Noha pod zadkom druha vystreta na bass-aku. Notebook mi ziary do hlavy, co nieje dobre. Samozrejme sa hrbim
Noha pod stoličkou aby som bol vyšie ... otáčam sa za zošitom matiky aby som v ňom vyrátal DÚ a a aj pozerám občas na klváesnicu bo 4 ruky sa zle ovládajú... a to 3 oko pozerá na monitor....
Pocitac mi pokazil aj oci alee aj chrbticu ..stale ma boli..takze verim ale je to tym ze cez tyzden sedim za pc 10-11 hodin v kuse..a cez vikend este viac takze tyzdenne je to cca 77 hodin cca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
predstav si ma ze sedim v horizontalnej polohe ..
vies co .. nesedim..
som natiahnuty na svojej posteli z ktorej mi trcia nohy, lebo prave ten kusok na nohy zabera pri mojej hlave book..
som od neho asi 15cm co a dalsich cca 20 co je sirka booku som od obrazovky /teda 35/
jaj a pod bradou vankus nech mam vyssie hlavu..
@16 @22