Môj dobrý kamarát má v poslednej dobe dosť zvláštnu náladu, je nejak zničený a dalo by sa povedať, že ma ignoruje, neviem čo sa mu stalo a zatiaľ mi to asi nechce povedať. Viem, že niekedy, v určitých životných situáciách potrebuje byť človek sám, ale ako
kym sam nechce,tak ti ostava len mu povedat o tom,ze ak bude chciet tak si tu pre neho,ze sam problemy nevyriesi a ak sa ti zdoveri,jemu sa ulavi a tebe to neublizi.
ja neviem čo tak úprimný a otvorený rozhovor... alebo teda niekedy keď som býval v "takom stave" ako ten tvoj kamoš tak to chcelo len trošku vyjadriť pochopenie, a v prípade že som povedal "nič mi neni" tak sa zaujímať aj tak o mňa a nevykašlať sa nato hneď... pretože ozajstný priateľ pomôže nech to chce čo to chce... resp, spýtať sa to viackrát
ja by som sa ho do nemoty pytala co mu je ja osobne poviem niekomu niekedy co mi je az ked naozaj vidim, ze sa o mna zaujima a nieje to len tak "z povinnosti"
mozno je na teba pre nieco nastvaty ... ja ked mam niekto vytoci a leze mi na nervi, tak proste nemozem vtedy s nim ani hovorit..ale po par hodinach max dnoch to prejde a potom je zas vsetko v pohodicke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Dvom sa nesu tazkosti lahsie.
Ale ak ani potom nic,tak uz len daj mu cas...