Podobne pocity som v tvojom veku zazival aj ja, a skoro som sa z toho scvokol, ale, s odstupom casu som za to vdacny, lebo som sa naucil mat vlastny xicht a postavenie a nedavam na inych, ale hlavne na seba, a viem kde si mam vyberat priatelov. Utrpenim sa zostruje zrak, nepride to tak, ale je to pravda.. A riesenia.. Chod za triednou (neboj sa toho, co ti na to povedia, ked na nich poriadne zatlaci, tak by nemali vyskakovat) alebo dokonca aj za riaditelom. Sikana je vazny problem a treba ho riesit. Ale ako som povedal - do zivota sa hodi
skus na ich blbosti zahlasit par inteligentnych odpovedi a smiat sa na ich nevedomosti.... ak to nezabere tak zavolaj do nejakej televizie ze ci chcu idiet zoo zadara
a nemáte v skole take že v riaditelni je stale policajt a ked ma niekto problem zo šikanou tak tam pride povie to a on to vyrieši?.. lebo mi to mame a pomaha to.. ale nenehaj to tak ze kašli na to rob s tym niečo riaditelke to povec
keby to bola zakladka pochopim. ale toto je gympel tercia (ak neviete tak 7. ročník) najhoršie je , že ja ani neviem aká je pravá tvár tých spolužiakov. jeden deň sa s nimi dobre kecá,pomôžu a druhý deň im prepne a robia taketo veci. ja neviem. nemám odvahu im spraviť to isté alebo čo.
12rocni spoluziaci to este chapem...ty si potom jedna z mala vynimok cos a nespravas debilne...ale je horsie ked uz aj spoluziaci prvaci,druhaci na strednej sa spravaju jak primitivne deti,smeju sa na to co ani zdaleka vtipne neni,ohadzuju sa kadecim cez prestavky a su nadrzani (dievcata) z toho debilka holohlaveho z Prison Break...akoze niekedy je to pre mna fakt tyrania sledovat ako sa vacsina spoluziacok mojich sprava...neznasam to infantilne spravanie
Ach jaaaj..zase to iste...myslis ze mas jedina rozum ? ...pozri keby si fakt bola jedina rozumna "vynimočna" tak by tu táto téma nebola, ze sa ti smejú ked sa "namalujes" ? aj ja by som sa smiala...načo sa chceš robiť staršou ? ..a inak aj ja mám podobných spolužiakov a tiež sa možno niečim od nich líšim...ale nedovoluju si ku mne beru ma taku jaka som..som ina ale som s nimi som ich súčastou...nedovoluju si lebo sa viem bríniť, ked mna niekto poníži ja toho človeka ponížim 10 nasobne horšie.. ..asi tak...skús sa zamysliež trošku nad sebou, ked im dávaš sama na javo že si iná, a chceš im ukázať že ty si "rozumn" a oni ešte sprosté decká tak sa nečuduj... ..bosee zas som sa rozpísala..
daj tých ľudí dohoromady, vlej im odvahu do žíl a postavte sa na odpor. Pár osláv a chát bez toho zvyšku, ktoré budú správne naplánované a všetci začnú závidieť.
inak myslim ze takito spoluziaci su vsade este na zakladke...je jedno ze chodis na 8rocny gympel, mate aj tak len 12 ta co ...aj ja mam takyh spoluziakov poniektorych a som v deviatke...samozrejme taki nie su vsetci..ale ako hovorim, ze vo vsetkych triedach sa taki najdu, co uz...a inak v 7. rocniku mi tiez hadzali s peracnikom, bola to sranda, ohadzovali sme s navzajom///...vacsinou to schytal moj peracnik ale..to som tu bola nova tak serem na to ...neviem co ti mam poradit..myslim ze ked pojdes za triednou tak to nepomoze...teda ak su fakto taki drbnuti
Ja som na zakladke mala rovnake pocity.. Jeden debilek si vymsislel ze smrdim tak to vsetci hovorili.. A pri tom to nebola ani pravda ..Len nemali co robit a taks a zabavali. Jak sem v trede nieco rekla tak hned na mna vyhukli.. asem mela otraveny cely den newem ako ty pomoct mne sa to deje aj teraz na mojej strednej moji pri..... spluzaci si myslia aky su suprovy a tak a stale ohovaraju ale mne je to ejdno ajs a im neminim mstiti lebo si hovorim ze,, Na kazdeho dojde"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale ti vravim ser sa na nich.....vazne....ser sa na nich......
ich ukludnit...tasky pripad.....
Ináč pred @1 skladám poklonu ako pekne to napísal a má naprostú pravdu. Učíme sa z faciek, ktoré nám dá život