spravíš si výluh s nožičiek mušiek zlatoočky, do odvaru pridáš pár ropušších stehienok, koreň mandragory a tri vlasy deda vševeda, ešte pridáš šalviu divotvornú a urobíš si z nej zábal. Ostatné pi v denných intervaloch po 3 šálky. Výsledok sa dostaví koncom siedmeho dňa, mesiacu hromu, v presnú polnoc... už si pozadu, musíš si počkať na ďalšie mesiace, bohužiaľ alebo exituje ešte jedna možnosť:
tento tretí som už v pičiach. do skúšok, štátnic, bakalárky mám ešte kopec času a aj tak zle spávam. zaspávam a vstávam s pocitom dementnosti ale vravím si no, bóže tak ma vyjebú a zabila som tri roky len tak. šak žijeme len raz!
ááále strašne sa najebem či už ma vyhodia alebo nevyhodia.
ale bude to ťažké, musíš ju vydymyť kadidlom s myrhou, osoliť očistným chloridom, a zjesť ich s močovinou v presnú polnoc, čiže v jednej sekunde. Ale sú malé, to zvládneš snád
Ja by som sa práve, že rada vrátila na výšku Aj keď tým teraz nechcem zľahčovať tvoje pocity... Chcela som ti napísať presne to, čo si sama napísala v @12 . Možno to len chce viac, ako jeden semester, aby si do toho nabehla. (si prváčka?)
neuč sa stále, choď sa sem tam prevetrať, zašportuj si a tak, to sa nedá štále učiť človeka to len deprimuje, vážne viem o čom hovorím, na hodku alebo dve si niekam vybehni alebo sa daj na nejaký nový šport a venuj sa mu popri škole a pamätaj, nedá sa vedieť všetko a to čo nevieš pod časovou tiesňou rýchlo dobehneš
Treba to riešiť alkoholom, nesrandujem, rozumným spôsobom. Počas týždňa treba odovzdať v priemere dva labáky, každý je na deň práce (simulácie, modelovanie...) K tomu 3x do týždňa práca a príprava na súťaž v apríli. Doma som nebol od septembra . Nechcem nikoho ani nič zhadzovať, ale môžem ti odfotiť materiály zo školy, čisté vzorce takmer žiadny text, a tie simulácie ani nehovorím...
Proste prídem z práce, dám si hodku voľno, otvorím si pivo, pustím hudbu, do večera nad tým makám a keď je ešte čas alebo chuť tak do podniku na jedno. Dúfam že zo mna nebude alkáč, ale funguje to
@irishwoman počítačovú grafiku a geometriu na matfyze (a predtým matematiku na bc.)
čo sa týka napr. @29 , tak architektúra asi nikdy nie je ľahká, ale tak môže prísť semester, kedy je to o čosi ľahšie, alebo ťa to len viac baví, alebo ti skladba predmetov lepšie vyhovuje, alebo máš na nejakom predmet chápavejšieho vyučujúceho... nemusí byť každý semester o tom istom. ale to teoretizujem.
Prvak je tazky na psychiku, to uznavam. Ale naucis sa mat v pazi, neboj sa. Treba v spravnom pomere sklbit ucenie so spolocenskym zivotom a vsetko bude fajn. A nepripustat si to moc k telu, je to len skola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
teda prvé dva-tri roky som ich mávala...ale to chce len zvyknúť si, vytvoriť si určitý režim a byť zodpovedný čo sa povinností týka
Držím palce
nič holka, len sa zatni a makaj...
urob si rebríček hodnot, vyškrtni odtial nedoležité, a UČ sa, s tým ti nikto nepomože, len ty sama
zakúp si sovu a zjedz jej obličky
prvé dva roky som to nejako neriešila.
tento tretí som už v pičiach. do skúšok, štátnic, bakalárky mám ešte kopec času a aj tak zle spávam. zaspávam a vstávam s pocitom dementnosti ale vravím si no, bóže tak ma vyjebú a zabila som tri roky len tak. šak žijeme len raz!
ááále strašne sa najebem či už ma vyhodia alebo nevyhodia.
ale bude to ťažké, musíš ju vydymyť kadidlom s myrhou, osoliť očistným chloridom, a zjesť ich s močovinou v presnú polnoc, čiže v jednej sekunde. Ale sú malé, to zvládneš snád
ked ti je vela, chod na lahsiu co chces pocut , ze to bude vsetko v pohode a bude toho menej?
ver ze nebude...smola
budes musiet vydrzat a zhanaj od starsich veci, lebo nebudes stihat
Proste prídem z práce, dám si hodku voľno, otvorím si pivo, pustím hudbu, do večera nad tým makám a keď je ešte čas alebo chuť tak do podniku na jedno. Dúfam že zo mna nebude alkáč, ale funguje to
čo sa týka napr. @29 , tak architektúra asi nikdy nie je ľahká, ale tak môže prísť semester, kedy je to o čosi ľahšie, alebo ťa to len viac baví, alebo ti skladba predmetov lepšie vyhovuje, alebo máš na nejakom predmet chápavejšieho vyučujúceho... nemusí byť každý semester o tom istom. ale to teoretizujem.
Vidno ze uz som na vyske dlho