celkom by ma zaujimalo ako prezivate ste prezivali obdobie po rozchode repektive po sklamani ( nestastna laska, nevera...)...existuje mnoho sposobov napadlo ma jedlo, čokoláda, zapíjanie smútku alkoholom, uzatvorenie sa do seba alebo naopak hýrenie na roz
@inequity ja sa vlastne žial ani nemam s kym rozchadzat len ma to napadlo kedže niečo podobne rieši kamaratka ..či mam stat po jej boku a napriklad isť s nou na disku alebo či ju mam zobrať na pizzu aa tak proste čo by bolo vhodne
no... je mi smutno...a stale rozmyslam nad tym, co som mohol robit lepsie... a vzdy sa z toho nieco naucim... no... a vzdy to nejak rozchodim... časom..
obdobie po rozchode? podla mna nic lepsie neexistuje ako rozchod ...vtedy sa cloveku zacina zivot netreba sa drzat na jedneho chalana mozes ist kde chces s kym chces nik ta nebuzeruje...vsetci sa drzia za ruky behaju po namesti maju lasku..ale o opar rokov neskor bude kazdy ozeneny/vydaty za niekoho uplne ineh
dosť ťažko som to znášala, často som plakala bolo to hrozné obdobie a dosť dlho mi trvalo zabudnúť..ale nič z toho čo si písala nie..normálne som sa správala len občas na mňa prišiel plač..
myslím, že som dosť silná osobnosť a rozchod zvládam nad očakávania dobre. podarilo sa mi s tým vyrovnať len z toho dôvodu, že sme to tak vlastne chceli obaja a vzťah zase až tak dlho netrval a ďaleko nezašiel...ale ak by bol rozchod z iného dôvodu, napr. nevera, neviem ako by som ho vzala...
len jeden rozchod bol taký, čo som ho prežívala... 3 týždne v prdeli, prvé 3 dni som skoro nejedla, vedela som, že to časom prejde, ale ten sa vliekol strašne pomaly, nič ma nebavilo, filmy ma nudili a tak som sa na nich nevedela dívať, keď som bola doma, tak som chcela vypadnúť a akonáhle som bola vonku, tak som chcela ísť domov do postele...
a čo sa objavilo u mňa? no asi 10 ľudí sa ma snažilo z toho dostať neúspešne, potom ma jeden kamarát vytiahol na chatu, kde sa ku mne všetci správali veľmi dobre a nejako to opadlo
Da sa povedat ze uz som si zvykla a mam schopnost nejaky cas dopredu vycitit ze sa to dojekazi, takze som na to akokeby pripravena a uz ma to nezdola ako napr pred par rokmi co je aj dobre, no obcas sa clovek potrebuje vyplakat a ked to nejde tak je to divne..ale naposledy som to riesila tak ze som si sadla do auta a isla volakam do pice sa vozit, zapla pomalu hudbu a bolo..
tak zavisi od roznych okolnosti...napriklad ked sa ja rozidem s chlapom, s ktorym som mala dlhsi vztah, je mi to luto, predsa len slo o isty stereotyp, ktory bol uzasny...ale ked sa chlap rozide so mnou, necakam to....tak je to so mnou velmi zle....nastastie to sa mi nestalo zo styri roky
Zle som prežívala len prvý rozchod. A liečila som sa klasicky- alkohol, cigarety, kamaráti, moja rodná krčma, sex, marihuana, hudba, filmy, písanie. A ten druhý rozchod nestál ani za reč. Inak som nemala žiaden iný rozchod.
Ja si poplačem, premýšľam...dlho premýšľam prečo to tak bolo a čo sa stalo? čo som spravila? ale ľutovať sa nikdy nezačnem... počúvam hudbu... skôr take teraz pomalšie lebo ak by som si pustila na plne pecky niaku veselu tak sa totalne zosypem... a strašn dlho trvá kým na neho zabudnem... som uzavretá...
Veľmi záleží na tom, z ktorej strany to je rozchod, či som to ukončila ja alebo to ukončil niekto iný, alebo to ukončila vyššia moc alebo tak podobne... niektoré okamihy v živote som zvládala veľmi ťažko, s melanchóliou až depkami ako sviňa, niektoré okamihy v živote som zase naopak prežívala výborne.
Ale keď je najhoršie, tak je to depkovanie pri hudbe, veľa cigariet a chlast
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a po sklamaní.. nič zvláštne neaplikujem, navonok si ani nikto nič nevšimne
A rozpravam sa o tom s kamosmi. Ja som typ, co musi vsetko rozpytvavat a analyzovat, tak rozmyslam co a ako.
veľmi ťažko, uzatváranie sa, a zapíjanie, keďže som také malé precitlivelé hovádko
Ale keď je najhoršie, tak je to depkovanie pri hudbe, veľa cigariet a chlast