Ahojte. Meriam 185 a vazim 60. Som uplne chuducky a vysoky aj napriek tomu ze sa stravujem normalne. Nemam zaujem cvicit ani brat dake lieky a podobne ale chcem normalne pribrat na vahe no len neviem ako. Svaly mi netreba ja len chcem vyzerat aspon dako t
tuk je lahky, cize ked priberies na tuku, vaha sa nemusi nejako extra zvysit, ale mozes mat vyssie percento tuku, co nie je vobec zdrave a maju to aj chudi ludia, ked nemaju svaly
ale najlepsie je, ked priberies sportom + stravou, lebo predsa len tie svaly viac vazia aj vyzeraju lepsie a sport je zdravy tiez
Chipsy, pizza, kola, koláče, šišky, zákusky, chrumky, pečivo, cukríky, PC, kysnutie, sedenie, stres, zemiaky, múka, ležanie a žranie, dlhé spanie a mohla by si pribrať. Môj návod.
@momoglamorous sportujem no len take vytrvalostne ale uz som aj to obmedzil no nepomoze to myslim .. Ja uz neviem. Stve ma to ze sa stravujem normalne aj pravidelne ale tak ci tak to nejde
niekto chce pribrat, niekto zhodit...kazdopadne, pravidelna strava je to co si musis zvolit, rychle pribratie na vahe kvoli sladkostiam a nezdravym jedlam nemusi mat najlepsi dopad na tvoje zdravie...
Nuž, človek si nenavyberá. Teraz som sa ho na to pýtala a že schudol ešte 4 kg.
Hrozne pre to chudák trpí že do neho všetci (rozumej všetci ešte aj rodina ) jebe že je taký štíhly.
Pri tom hovno robí, zbehne do posilky, pocvičí, zožerie ten gainer, proteín, zažerie to ešte pomaly kilom sladkostí vyprážaných sračiek a bohužiaľ stále je extrémne štíhly. Keď bol malý tak susedia na nás zavolali socialku, že mu nedávame jesť.
@laurikaaa tak jasné že nepriberie.. keď žerie hlúposti, gainer je zbytočný cukor, tak ako sladkosti, ktoré je na kilá - svaly tak nevybuduješ a vôbec nenakŕmiš, a to, že je striedmo sa nečudujem, že nevie pribrať
Jak svali ti netreba? XD To sa chces obalit 10 kilamy tuku ci co? XD Natieraj si chleba s bravcovou mastou, jedz chipsy, pi sladke vody pred spanim sa fajne napraskaj a pojde to XD
Mať tak tvoje problémy, ja mám tiež rýchly metabolizmus, ale chcel by som pribrať na svaloch. Ty len nevymýšľaj, začni behávať, keď si chudý, aspoň sa rýchlejšie do toho dostaneš a budeš aj výkonnejší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale najlepsie je, ked priberies sportom + stravou, lebo predsa len tie svaly viac vazia aj vyzeraju lepsie a sport je zdravy tiez
Hrozne pre to chudák trpí že do neho všetci (rozumej všetci ešte aj rodina ) jebe že je taký štíhly.
Pri tom hovno robí, zbehne do posilky, pocvičí, zožerie ten gainer, proteín, zažerie to ešte pomaly kilom sladkostí vyprážaných sračiek a bohužiaľ stále je extrémne štíhly. Keď bol malý tak susedia na nás zavolali socialku, že mu nedávame jesť.
Náplň práce postavíte sa vedľa seba ako laty a ostanete stáť zo pár rokov ......