Mnoho z vás hlavne baby hľadaj spôsob ako schudnúť no vie mi niekto pomôcť ako pribrať okrem toho že veľa jesť lebo ja jem všetko a veľa a som aj tak chudý... mám 183 a vážim 63kg...
@Jently No musíš žrať viac. Ak nepribereš tak ešte viac. A ak stále nie tak znovu ešte viac.
A nie je to zase len o strave treba sa aj hýbať a cvičiť aspon sem-tam. @poke chlap by mal mať toľko kg koľko má cm mínus 100...
čiže ked chlap meria 183 cm tak by mal vážiť 83 kg a nie mínus 20 čiže 63 kg. Ale to bude možno vekom ak má Jently 17 tak ešte pribere.
Podľa mňa by si sa zas nemal nútene prežierať. Skôr si nájsť nejaký jedálniček na objemovku alebo čo Alebo proste zájdi do fitka a spýtaj sa trénera čo by si asi mal jesť aby si pribral..
To sa vekom zrovná. Bol som na tom presne jak ty, teda o 3cm vyšší, žral som nonstop všetko, mäso každý deň, ideálne 2x do dňa a nepribral som ani gram. Časom sa mi metabolizmus spomalil, už toľko nejem a pribral som 15kg len tak.
ja mam ten isty problem a ked uz dve kila za rok su hore ale napr vcera ranajky obed vecera slanina udena spolu so zajedanim sladkosti a dnes ranajky obed vecera bryndzove halusky a mohla by som sa na hlavu postavit keby chcem pribrat...
skor si myslim ze toto nie je ani dobry sposob ale skor si najst niekoho kto ti poradi ako zdravo pribrat
@relieforsaddist presne tak to si vystihol pojem všetko a nič z toho a zanedlho som opäť hladný a čo si myslíte že je to pohode váha no ja neviem mne to príde čudné že som celý dlhý a tenulinký možno mám ťažké kosti tak rebierka mi nevidno fakt som chudý a to že mám jesť viac to sa už nedá to by som celý deň len pre jedol za ďalšie stým cvičením no ja pred rokom som bol každý deň vonku po škole a to od malička behával futbal bicykel proste vždy som bol v pohybe a nezdalo sa mi že nijak priberám myslel som si že je to z toho že ja všetko čo zjem využijem pri pohybe no rok už poriadne ani von nechodím lebo pracujem a učím sa a nevšimol som si že nijak som pribral Ale určite ďakujem všetkým za rady ako pribrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
aj keď si osobne myslím, že tvoja váha je v poho.
A nie je to zase len o strave treba sa aj hýbať a cvičiť aspon sem-tam.
@poke chlap by mal mať toľko kg koľko má cm mínus 100...
čiže ked chlap meria 183 cm tak by mal vážiť 83 kg a nie mínus 20 čiže 63 kg. Ale to bude možno vekom ak má Jently 17 tak ešte pribere.
je to podvaha,
(a pohľadaj na webe Jurgenov "the art of velkovykrm"
Máš v pohode váhu
skor si myslim ze toto nie je ani dobry sposob ale skor si najst niekoho kto ti poradi ako zdravo pribrat
hmmm jasné