Asi dosť častá otázka pohybujúca sa v našom okolí. Určite ste už počuli hlášku "peňazí nie je nikdy dosť" a preto sa Vás pýtam, poznáte nejaký spôsob, ktorým sa dá dopracovať k veľkým peniazom?
lahko - nelegálne alebo veľkým šťastím (loto, poker, bohatý dedko z 20teho kolena)
ťažko - legálne s dobrým nápadom a tvrdou prácou (ktorá môže trvať roky)
alebo sa vyuč za doktora a choď do nejakej krajiny kde majú veľmi dobré platy
podľa toho čo si pre to ochodný urobiť a koľko sú pre teba veľké peniaze ...Vasilij Gromko ročne v Rusku dostáva 200 000 eur v prepočte, pretože je profesionálny žobrák, vlastne už ani nežobre, ľudia mu peniaze posielajú poštou... čiže nemusíš mať ani školu, ani fyzický fond, ani vzhľad modela... len kus dôvtipu a žiadne predsudky -lenže to je u mladých ľudí veeľmi zriedkavé
teraz si zo mňa nikto neberte príklad a ani neberte tento príspevok nejako extra vážne (pretože bude zaváňať tak trochu extrémne, psychopaticky a antispoločensko-nábožensky a čo ja viem ako ešte) je to iba hypotéza
z hruba ak sa na finančný systém pozrieme, ponúka dosť veľa možností a či už si to priznáme alebo nie, v možnosti zarobiť a obohatiť sa nás držia pri zemi a brzia len naše psychické okovy ktoré máme kultúrne a spoločensky nastavené...
čiže tu je ten spomínaný (psychopatický príklad) ... internet je na to dobrou zložkou, dnes celkom na čiernom trhu letia orgány ... čiže, napríklad by fungovalo celkom dobre aj niečo takéto, na nete si nájdeš a vytipuješ niekolko ľudí ktorí sa chcú zabiť, (nebudeš ich ani do ničoho tlačiť ani im nejako napomáhať, iba zistíš či to chcú naozaj urobiť a neurobíš nič preto aby si nejako zasiahol do ich života, iba sa s nimi dohodneš že pokial plánovanú samovraždu vykonajú, prídeš na miesto činu a s telom si môžeš už urobiť čokolvek) - čiže si dopredu zajednáš predbežný obchod s orgánmi za ktoré dostaneš peniaze, dajme tomu veľmi veľa peňazí ... a iba si prídeš pre ,,tovar,, ktorý predáš následne ... (samozrejme existuje tu riziko že si to človek rozmyslí a neurobí to, preto osm napísal predbežný obchod)
a tesne pred tým ako mi tu niekto napíše že som chorý na hlavu a že to nie je normálne, opakujem je to spoločnosťou absolutne opovrhovaná myšlienka a niet sa čomu čudovať + ak by sa tým niekto chcel nebodaj inšpirovať, musím vás upozorniť že skončíte v cele, nikto z vás totiž nieje ani nebude na tolko inteligenčne popredu aby si bez ujmi vedel takto zabezpečiť život ...
Nie je to až tak ťažké ako sa na prvý pohľad zdá ide len o to čo si ochotný pre to spraviť lebo nič nepadá len tak ja si privyrábam rôznymi klikačkami po nete a niečo z toho sa dá vytiahnúť ak chceš v niečom zarobiť tak musíš vedieť v čom cheš zarobiť v legálnom alebo nelegálnom v nelegálnom môžeš fajn peniažky zarobiť pašovaním,alebo robiť danové podvody či kúpiť od dakoho marišku za malú cenu a prísť za niekym kto ti dá za nu viac Ja napríklad kupujem lacné veci zo zahraničia a predávam ich tu po nete a tak a mám z toho aj 500€ mesačne napríklad ja od rodičov nemám nič len jedlo na vodičák som zarobil sám proste na všetko ,,,, legálne zarábať môžeš tip sport alebo fortuna ked je hokej davaj uti zadarmo peniaze bez vkladu len musíš tipnuť dačo je to celkom lahké alebo ja poznám spôsob ako vyhrať ruletu vždy bez toho aby som prehral už som to čítal no ja som to objavil dávno ešte ako 5ročný a ked so mhral len akože o love začal so mzo 100€ a za hodinu som mal 13mil eur ale to len akože problém je vtom že nemám 18....... Teraz má Mbank niečo také že ak si urobíš učet daju ti 17€ len tak a za každeho koho privedieš dostaneš 27€ takže stačí si spraviť zdarma účet a máš 17€ hneď potom zohnáš ludi a za každého privedeného ty získaš 27€ a ten tiež dostane 17€ šťastný budu všetci ja mám 17 takže ešte nemôžem ,,,,,, Ak by som mal velký mozog na veľa info tak idem za pilota v nemecku má pilot plat 110 000€ ročne hned by si bol boháč,,,,,,podnikať sa oplatí aj zo zmrzlinou ked je sezona zväčša 3mesiace ak je dobre tak aj 4 tak v čistom zarobí zmrzlinár mesačne 7 000€ v čistom!!!! to nen iaž tak zle keby máš viac stánokov tak by sa dalo na tom zarobiť len to je na to že to neni vkuse ale len cez sezónu takže love si musíš podeliť,,,,,, Teraz moderné fitnescentrá ved oni nakupia činki a potom platia elektriku možno nájom a personál a lúdia chodia vždy čistý zisk pre majitela fitneska je 1 500€ mesačne ale do kopy o nič sa poriadne nestará toto všetko sa týka mesta kde je 15 000obyvateľov skúste si predstaviť väčšie mestá alebo cudzinu kde je zmrzlina drachšia kupite materiál tu a pôjdete do rakuska kde tu zmrzlinu drahšie predáte Svoje plány neprezradím ale ak dakto chce nijak podnikať začnite rozmýšľať tak že kam ľudia začínajú chodiť v poslednej dobe najviac potom bez čoho by sa nezaobišli už skoro vôbec??? (cigarety,alkohol) a vždy sa snažte ohúriť ľudí niečim novým čo ich zujme....
@sushivo tak ak to bolo pre mňa tak prepáč ale je naivné si myslieť že ti niekto povie svoje plány ako zbohatnúť tak ok choj robiť do nijakej fimi ako iné ovce robia a na týchto ovciach zarábajú boháči
podla mna je naivne mysliet si ze niekto sa s tebou bude rozpravat o tom ako zbohanut. ked chces zbohatnut nerozpravaj o tom lebo si len na smiech jaky si mamonar. normalne si zarob a ked uz budes bohaty potom mozes kazdemu vytriet zrak a bez tej trapnej casti ako si vsade chodil a hovoril ze chces byt bohaty a kazdy ta vysmieval ze si rojko.
ja som z grafiky mala najvacsie zisky vtedy ked som mala vsetko uplne na haku a bolo mi jedno kolko mam v penazenke/na ucte...
cize mne staci mat v pici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ťažko - legálne s dobrým nápadom a tvrdou prácou (ktorá môže trvať roky)
alebo sa vyuč za doktora a choď do nejakej krajiny kde majú veľmi dobré platy
z hruba ak sa na finančný systém pozrieme, ponúka dosť veľa možností a či už si to priznáme alebo nie, v možnosti zarobiť a obohatiť sa nás držia pri zemi a brzia len naše psychické okovy ktoré máme kultúrne a spoločensky nastavené...
čiže tu je ten spomínaný (psychopatický príklad) ... internet je na to dobrou zložkou, dnes celkom na čiernom trhu letia orgány ... čiže, napríklad by fungovalo celkom dobre aj niečo takéto, na nete si nájdeš a vytipuješ niekolko ľudí ktorí sa chcú zabiť, (nebudeš ich ani do ničoho tlačiť ani im nejako napomáhať, iba zistíš či to chcú naozaj urobiť a neurobíš nič preto aby si nejako zasiahol do ich života, iba sa s nimi dohodneš že pokial plánovanú samovraždu vykonajú, prídeš na miesto činu a s telom si môžeš už urobiť čokolvek) - čiže si dopredu zajednáš predbežný obchod s orgánmi za ktoré dostaneš peniaze, dajme tomu veľmi veľa peňazí ... a iba si prídeš pre ,,tovar,, ktorý predáš následne ... (samozrejme existuje tu riziko že si to človek rozmyslí a neurobí to, preto osm napísal predbežný obchod)
a tesne pred tým ako mi tu niekto napíše že som chorý na hlavu a že to nie je normálne, opakujem je to spoločnosťou absolutne opovrhovaná myšlienka a niet sa čomu čudovať + ak by sa tým niekto chcel nebodaj inšpirovať, musím vás upozorniť že skončíte v cele, nikto z vás totiž nieje ani nebude na tolko inteligenčne popredu aby si bez ujmi vedel takto zabezpečiť život ...
» www.gorila.sk/product/466593?...
cize mne staci mat v pici