ahojkii..neviete mi poradit ako mam pustit film s koncovkou .avi vo windows media player ked mam k tomu titulky ale tie titulky maju koncovku .srt??? film mi ide spustit len neviem ako mam spustit tie titulky..diki
maj to v jednej ikonke aj tie tiulky aj to video. malo by ti to spustit automaticky ak je to kontatibilne nie? Ci? Alebo postukaj, uz ani neviem ja mam filmy s dabingom ak mas win. media player tak daj si funkcie a spustit tytulky alebo pouzi BSplayer
daj si titulky aj film vedla seba. pomenuj si ich rovnako. oznac si ich. pravym tlacidlom vyber play (hrat) alebo nieco take a pojde ti to. aj vo windows media player.
s tým pomenovaním ste vedľa, to nemusí vôbec byť, príde mi to ako nejaký lamacky prístup. stačí ak si priamo v tom prehrávači otvoríš možnosti load subtitules alebo tie titulky rovno hodíš do okna prehrávania, tak to funguje aspoň vo windows media clasic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2.stiahni KMPlayer
3. ked v nom otvoris film, tak titulky mozes "nacitat" prakticky z akehokolvek priecinku v PC, ale je ledpsie,ked to mas v jednom
(a kto mi neveri, toto som dnes robila s filmom Into the wild, ale s cz titulkami)