@3@elkiller - normálka to nie je, je to jedine prejav moci jednotlivca; môže sa ísť sťažovať.... A nezabudni, že aj tvoje deti raz budú učiť takýto "stroskotanci"
@lucinka7 ale urcite nemala dovod ju hodit do kosa.. ja by som poslala rodicov do skoly aa ti by tam narobili bordel.. mozno aj tym tvojim zalezi na tvojom vzdelani..
@malapohroma chceli, ale ja si to chcem najskôr skúsiť vyriešiť sama...hneď potom sa ku mne správala absolútne normálne...nechem,a by sa okolo toho robilo také haló...
@loveistheanswer jediné čo ma k tomu napadá, aby som nebola rovnaká....ale hneď an to, rob iným len to, čo chceš aby oni robili Tebe.... dilema...neviem asi som si mala otvoriť ústa, hneď vtedy....
@malapohroma tak hej, ale týmto spôsobom vo mne urobí jedine toľko, že jej ten jebnutý predmet zvysoka okašlem....neviem či si vôbec uvedomila čo spravila...
@loveistheanswer ja som v tej chvíli nevedela či mi ho aani vyhodila..proste neprekvapilo by ma, keby chytila iný papier a akože to bola moja písomka a to hodila do koša....ibaže potom keď som sa tam došla pozrieť...všetko je raz prvýkrát a mne sa teraz stalo, že mi odišla duchaprítomnosť ...
@lucinka7 "nič som nevedela, pekne si ma presadila do prvej lavice za katedrou, rovno pred ňu, nedokázala som si pozrieť ani ťahák" ....schizofrenia? alebo od vcera si si rozmyslela, ci si mala tahak, alebo nie?
@15@lucinka7 - je pochopiteľné, že si naštvaná, no na druhej strane - napísala si len svoju verziu, takže ťažko byť objektívny... Mala si v tej písomnke vôbec niečo napísané? Dostala si za 5? Prečo ťa presadila? Inak je pomerne bežné, že ak neodovzdáš písomku načas, máš to za 5 a prečo takú písomku nevyhodiť? Bolo to 1. krát alebo ti to robí častejšie? A uvedom si - ak učiteľ stanoví, kedy je koniec písomky, tak to platí - samozrejme musí zvážiť, či je termín objektívny a pod. a niekto je tolerantný viac, niekto vôbec, ale má na to právo. Sťažovať sa môžeš, ale myslím, že v tomto konkr. prípade by si nič nevyhrala a nič nezískala, 100% by v tomto prípade držalo vedenie školy stranu učiteľke... a viac by ti to uškodilo ako prospelo...
@salora neviem, do jej hlavy som nevidela....bolo tam tohoniečo popísané...na dobrú 4 alebo pri šťastí aj 3 by to stačilo...presádzala kvôli tomu, že sme amli veľa prázdnych lavíc a aby sme sa nebavili vo dvojiciach...neviem, čo som dostala, úplnemi odišiel pud sebazáchovy, zo zvonením som sa zdvihla a odišla z triedy...stále naivne dúfam, že to iba vyrazila do koša, bez toho aby mi dala za 5. teraz sa mi to stalo 1.krát....doteraz ma neučila...spolužiaci sedeli v zadných lavicia a ešte si tam radili... odovzdávali tesne predo mnou...myslím si, že by som tým fakt nedokázala nič, ale mám strašnú chuť si otvoriť ústa aspoň na ňu, len neviem čo jej povedať...
@mm47 nebola som jediná kto písal nadčas... ibaže som sedela pred ňou, znervózňovalo ma to...a aj tie minúty nadčas mi vlastne k ničomu nepomohli, lebo som nevedela myslieť...
najlepšie urobíš, keď za tou učiteľkou pôjdeš s kajúcnym výrazom a opýtaš sa, či sa na teba ešte hnevá, že je ti to veľmi ľúto a by si chcela, ak by sa dalo, si to u nej nejako opraviť/polepšiť. To je fuk, že nevieš, čo si spravila, medové motúze a učiteľ bude nadšený, ako uznávaš jeho autoritu.
Toto je typické fórum, kde sa niekto sťažuje na učiteľa, rodiča alebo inú osobu, pritom je tu pohľad len jednej strany a ako to v skutočnosti je a čo ju k tomu viedlo sa nedozvieme.
Sama píšeš, že si mala ťahák, z toho usudzujem, že to nebol tvoj prvý urobený ťahák a teda je možné, že si už nejaký ťahák mala aj pri nej a aj použila.
Takže možno ťa niekedy videla ako používaš ťahák alebo odpisuješ, preto ťa dala do prvej lavici. A videla aj to, že si tam toho veľa nenapísala, tak si možno myslela, že ak sa otočí, začneš používať ťahák.
A to ju možno naštvalo a preto ti písomku roztrhala, nechce sa mi veriť, že bez príčiny by si z teba urobila náhodnú obeť.
Nehovorím, že to čo urobila je najsprávnejšie, ale mala by si aj ty pochopiť, že ak budeš chcieť "odrbávať" učiteľov, tak raz sa ti to môže vypomstiť.
Takže ja by som to teraz neriešila, či má alebo nemá na to právo, ak chceš ešte niečo s tým urobiť, tak skús sa niečo naučiť a opýtať sa jej, že či by ti tú známku nedovolila si opraviť.
Ak nie, tak potom platí to, čo som napísala vyššie, učitelia nemajú radi používanie ťahákov, odpisovanie a podobne.
akoze kurva co chces teraz? nic si nevedela, este si aj mala tahak, odovzdala si neskor a este sa stazujes?? 5ka z fleku a bud este rada...ja som tiez teda nebol vzorny student, ale ked som dostal 5 tak som vedel za co a nestazoval som sa...no to dneska chce kazdy opisat z tahaku a este za to dostat jednotku
Niečo podobné sa stalo aj mne, tí,čo zbierali písomku, akosi na tú moju pozabudli a keď som ju chcela odovzdať,tak mi ju roztrhal profák, že som určite podvádzala. Dostala som za tú písomku 5 a musela som písať znovu...(pre tých,čo budú obhajovať profáka, sedím v prvej lavici a v živote som na matike ťahák nemala a ja sa učím,takže nemám dôvod ich používať )
Vtedy som to s ním v rámci možností pokojne a ľudsky vydiskutovala, ale neznížila som sa na úroveň lízania piet (tj prídeš za ňou a nahodíš smutný face, psie oči a budeš prosiť o odpustenie )
A to jej aj moja rada, choď za ňou, porozprávaj sa,ale nie aby si sa jej tam strkala do análneho otvoru Proste ľudsky a bez hnevu
@belzeboss pre Teba nie som kurva, okej? mala som ťahák, ktorý som nepoužila a ani nevytiahla...vedela som toľko koĽko som vedela niečo na tom papieri bolo... a trvalomi dosť dlho kým som to napísala, pritom ako som bola nervózna z nej...
@lucina223 nikdy ma nikto nedostal do takejto nečinnosti...malo s ňou viac ľudí problémy a končilo to tým, žedošli aj rodičia... neviem skúsim....aj keď cítim potrebu naštavť ju ja
@lucinka7 keby som chcel povedat ze si kurva tak mi tak by som musel pridat este jedno slovicko, tak citaj poriadne..
mala si tahak, ktory si nepouzila lebo si ho nemohla pouzit..ale uz ze si ho mala o niecom svedci, neviem co nieco na tom bolo, ale myslim, ze vela nie a to ti nemohlo dlho trvat kym si napisala...podla mna ucitelka vedela, ze cakas len nato kedy budes moct vytiahnut tahak, takze tvoju pracu ohodnotila spravne..ak sa ti to nepaci, tak zaber, uc sa, a nabuduce nas usetris od takeho fora
no newiem ale osobne is mislim ze nato ucitel prawo nema.. preto sa chod stazovat k riaditelovi/lke skoly a ked to nezaberie thaak na niejki urad skolstva alebo nieco thake...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
pre nabuduce
zvykaj si na život
Ale ked pises 2minuty po termine tak to ani nieje fer voci inym ......
Sama píšeš, že si mala ťahák, z toho usudzujem, že to nebol tvoj prvý urobený ťahák a teda je možné, že si už nejaký ťahák mala aj pri nej a aj použila.
Takže možno ťa niekedy videla ako používaš ťahák alebo odpisuješ, preto ťa dala do prvej lavici. A videla aj to, že si tam toho veľa nenapísala, tak si možno myslela, že ak sa otočí, začneš používať ťahák.
A to ju možno naštvalo a preto ti písomku roztrhala, nechce sa mi veriť, že bez príčiny by si z teba urobila náhodnú obeť.
Nehovorím, že to čo urobila je najsprávnejšie, ale mala by si aj ty pochopiť, že ak budeš chcieť "odrbávať" učiteľov, tak raz sa ti to môže vypomstiť.
Takže ja by som to teraz neriešila, či má alebo nemá na to právo, ak chceš ešte niečo s tým urobiť, tak skús sa niečo naučiť a opýtať sa jej, že či by ti tú známku nedovolila si opraviť.
Ak nie, tak potom platí to, čo som napísala vyššie, učitelia nemajú radi používanie ťahákov, odpisovanie a podobne.
ale inak si myslím, že môže, ak to nie je oficiálna písomka
Vtedy som to s ním v rámci možností pokojne a ľudsky vydiskutovala, ale neznížila som sa na úroveň lízania piet (tj prídeš za ňou a nahodíš smutný face, psie oči a budeš prosiť o odpustenie )
A to jej aj moja rada, choď za ňou, porozprávaj sa,ale nie aby si sa jej tam strkala do análneho otvoru Proste ľudsky a bez hnevu
mala si tahak, ktory si nepouzila lebo si ho nemohla pouzit..ale uz ze si ho mala o niecom svedci, neviem co nieco na tom bolo, ale myslim, ze vela nie a to ti nemohlo dlho trvat kym si napisala...podla mna ucitelka vedela, ze cakas len nato kedy budes moct vytiahnut tahak, takze tvoju pracu ohodnotila spravne..ak sa ti to nepaci, tak zaber, uc sa, a nabuduce nas usetris od takeho fora