Takže po noci v alkohole ,máte nejakú osvedčenú metódu čo zaberá na vaše stavy ?!A ako sa u vás stavy po prežúrovanej noci prejavujú?Mňa bolí hlava a mám "predgrcný" stav a riešim to asi tak, že celý deň nič nejem , len pijem vodu a samozrejme formulka "
ak boli hlava tak tabletka....inac sa najem poriadne, vtedy musi byt polievka ,a hned rano studenu vodu na hlavu pustam chvilu neviem dakedy si dam kompot vselijak...iba raz sa mi stalo ze som nebol schopny do seba cely den nic dat a prespal som ho komplet az na dalsi som ako tak do seba daco dostal
pfu na chate si jebnem hned ako sa prebudim. a doma si dam aspon tri sumaky, vitamin C pomarance ak mame a vela vody. detox proste. A prejavuje sa to zahmlenym pohladom, dracim dychom, zachripnutym hlasom a debilnym usmevom
Neviem keďže posledné kruté nájazdy alkoholu na moje telo som zvládol bez akýchkoľvek problémov. Akurát čo sa mi naposledy vzbúril žalúdok a takmer som zomrel ráno na dehydratáciu keďže on odmietol prijať čokoľvek Po 6. hodinách pomohla coca-cola.
@wordsarejustdropsofrain Keď zješ mastné pred tým, než ideš piť, tak ti neudrie. Neopiješ sa. Keď sa však poriadne schlastáš a potom sa poriadne nažerieš mastného, ráno ti nie je zle
takých terminátorov som poznal pár, čo tvrdili, že nemávajú opicu. keď som s nimi slopal vysvitlo, že vypijú 3 deci a o desiatej večer je koniec. vstanú o deviatej ráno a svieže ako rybičky. pche!
ráno vstanem, hodinu sa prevaľujem v posteli, pretože sa nechcem postaviť, lebo viem, že by to bolo len horšie, vyžiadam si poháre vody až do postele + bystrinka (také čudo v prášku, a ono pomáha!) a mrcnem si ibalgina, sprcha, slepačí vývar a som ako tak FIT
nemávam obvykle opicu, ale vždy po alkoholickom večeri mám ráno strašnú chuť na kyslé, takže si dám napríklad pomarančový džús, alebo minerálku s citrónom
@salwiska teší ma že existuje sloveso "mrcnúť" pekné zistenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
alebo nepiť ako ja
prípadne alpa+energeťák
@salwiska teší ma že existuje sloveso "mrcnúť" pekné zistenie