@corvuscorax zožeň si dobrý kondicionér na rozčesávanie a mne to ide super s riedkym hrebeňom alebo obyčajnou normálnou kefou na vlasy ale radšej riedky hrebeň. proste začneš od končekov a prepracuješ sa vyššie.
@hotaru používam rôzne prípravky a spreje na vlasy aj to češem od končekov nahor-inak by sa to ani nedalo, len mám pocit, že kefa asi nie je dostačujúca už
@leilla ok.netúžim po krátkych vlasoch a kúštik podstrihnúť sa občas dám, ale vždy pri tom trpím, nemám rada keď sa mi niekto (okrem partnera) hrabe vo vlasoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
+ si pridaj 20cm
@corvuscorax zožeň si dobrý kondicionér na rozčesávanie a mne to ide super s riedkym hrebeňom alebo obyčajnou normálnou kefou na vlasy ale radšej riedky hrebeň. proste začneš od končekov a prepracuješ sa vyššie.
@hotaru ale ja cééém
wow, musí byť veľmi šťastný, keď sa bojíš ostrihať..
@corvuscorax hentie mám aj ja odskúšané čo dala juicyduffis a dá sa s nimi
presne také isté mám, len blond... alebo skôr plavé a nenosím cestičku
@somslavka nebude ti to ľúto, 20 cm je dosť
@corvuscorax nemám skúsenosti, počula som aj dobré aj zlé veci :/ radšej riedky hrebeň.
Ja sa česem možno pár krát do mesiaca a vždy úplne v pohode,tiež ich mám celkom dlhé a trochu zvlnené.